Yhteistyössä Stockmann

Vuoden ensimmäisinä kuukausina oman kodin sisustus on jäänyt vähemmälle huomiolle mielenkiinnon suuntautuessa hyvinvointiin, ruokavalion parantamiseen, liikkumiseen ja bikinikunnon tavoittelemiseen. Monet, kuten minäkin, kärsivät joulunjälkeisestä tavaraähkystä ja panostaminen kotiin on lähinnä tavaroiden karsimista, kodin selkeyttämistä ja yleistä siisteyden ylläpitoa - vähemmän on enemmän ja niin edelleen... Halusin yhdistää sisälläni kytevän hyvinvointimotivaation sisustukseen ja yhteistyössä Stockmannin kanssa lähdimme toteuttamaan "Hyvinvointi näkyy myös kotona" -teemapostausta, jonka myötä valitsin kotiini energisiä värejä ja tunnelmaa piristäviä elementtejä. :)

Omakotivalkoinen_11022017_1020.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1036.jpg

Kotona tulee talvikaudella vietettyä paljon aikaa ja kodin ilme sekä tunnelma vaikuttavat vahvasti mielialaan. Moni tietää miten sotkun keskellä olotila on joskus näreä ja levoton, kun taas siistissä kodissa mieli on lähes aina levollisempi ja rauhallisempi. Sama pätee myös sisustamiseen, omaa silmää miellyttävän sisustuksen keskellä on kiva asustaa ja oman kodin tunnelmaan on helppo vaikuttaa omilla sisustusvalinnoilla. Minulle kodin valkoisuus, siisteys, yksinkertaisuus ja tietynlainen eleettömyys tuovat mielihyvää, mutta välillä kaipaan jonkinlaista mausteisuutta vahvistamaan tunnetilojani positiivisella tavalla.

Fiksuilla valinnoilla täytetyn ostoskärryn kanssa ruokakaupassa kurvaillessani sekä lenkkipolulla viipottaessani mieleni valtaa voimaannuttavat ajatukset siitä, että olen itselleni hyvä, tai että teen ylipäätään hyviä juttuja oman itseni eteen. :) Tuota tunnetta halusin vahvistaa myös kotona ollessani - tuoda energian, raikkauden, motivaation ja hyvän mielen sisustukseen tuplaamaan tätä sisälläni sykkivää hyvänolontunnetta. 

Omakotivalkoinen_11022017_2367627.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1007.jpg

Olen nykyisin hyvin varovainen värien käyttäjä, sillä kyllästyn melko nopeasti kaikkeen muuhun kuin valkoiseen ja mustaan, ja vanhasta viisastuneena yritän välttää hutiostoksien tekemistä. Tällä kertaa pidin mieleni kuitenkin avoimena Stockmannin sisustusosastoa kierrellessäni ja kampanjatuotteita valitessani. Asiaa toki helpotti se, että tuotteet tulivat minulle vain lainaan... ja ehkä juuri siitä johtuen tein melko rohkeitakin valintoja, joita en välttämättä olisi normaalitilanteessa tehnyt. Lopputuloksen näette kuvista... täydellinen ja huikean hieno hyvänmielinen sisustus, juuri sellainen jota visiossani lähdin hakemaan. ♥︎

Omakotivalkoinen_11022017_3748782.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1003.jpg

Ensimmäinen asia jonka käteeni poimin oli Schlossbergin upeasti hehkuva puuvillasatiininen pussilakanasetti, jonka valkoinen pohjaväritys rauhoittaa kukkakuvioiden aikaansaamaa väri-ilottelua. Tämän ympärille lähdin rakentamaan kokonaisuutta, joka sitoisi petauksen yhteen muun sisustuksen kanssa. Eightmoodin liukuvärjätty Vibeka-maljakko ja Arabian kauniit Koko-kupit yhdessä tulppaanien kanssa saavat makuuhuoneen hehkumaan upeasti. Tässä huoneessa ei voi herätä väärällä jalalla tai huonolla mielellä! :)

Omakotivalkoinen_11022017_2167671.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1029.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1048.jpg

Olohuoneeseen energiaa tuo pirteän keltainen tehosteväri, joka on niin intensiivinen että pienikin määrä riittää ilostuttamaan niin kodin kuin mielenkin. Stockmannilla yksinoikeudella myytävä uusi musta-valko-keltainen Marimekko Oiva/Kestit -sarja tuo iloa kahvi- ja ruokapöytään, ehdoton lempparini on tuo kuppi, jonka aion itselleni ostaa omaksi. ♥︎ Ilokseni löysin tismalleen samaa keltaisen sävyä olevan Freemoverin Rolf -kynttilänjalan, joka on kiva lisä omien valkoisten Rolfien rinnalle. Kimppu keltaisia tulppaaneja viimeistelyksi ja voila! :)

Omakotivalkoinen_11022017_1043.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1045.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1079.jpg

Keittiössä värit tulevat luonnollisesti esiin hedelmien, vihannesten ja yrttien muodossa. Valkoinen Menu Wire -teräskori on jo vuosia vanha, mutta aina yhtä ajankohtainen ja kiva. Casa Stockmannin vitivalkoiset luuposliiniset lautaset ja kulhot toimivat nekin hyvin hedelmien säilyttämisessä ja tarjoilussa, silloin kun eivät ole osana ruokailua. Kaappeihin piilottelun sijaan kannattaa hedelmät laittaa koriin ja esille, silloin niitä tulee syötyäkin enemmän kun ovat aina käden ulottuvilla herkkuhimon iskiessä. Raikkaista ja maukkaista hyvän olon raaka-aineista voi rakentaa itselleen vaikkapa hedelmälautasen... tai lohi-sushisalaatin, jollaisen söin lounaaksi, slurps. :)

Omakotivalkoinen_11022017_1078.jpg

Omakotivalkoinen_11022017_1065.jpg

Stockmannin Herkku valittiin vastikään Iltalehden Pippuri-ruokapalstalla Suomen parhaiden ruokakauppojen listalle - eikä suotta, sillä Herkun HeVi-osaston (hedelmät ja vihannekset) valikoima on visuaalisesti todella houkutteleva ja erittäin laaja. Pyramidin muotoisesti asetellut hedelmä- ja kasvislaarit saavat minussa joka kerta aikaan hirveän hamstraushimon, viime kerralla mukaan tarttui salaatteja, ituja, kurkkua, tomaatteja, porkkanaa, perunaa, inkivääriä, ruohosipulia, retiisejä, ananasta, greippejä, pomeloita, sitruunaa, limeä, mansikkaa, pensasmustikkaa ja kiwimaistä pitahayaa jota lohikäärmehedelmäksikin kutsutaan... Ihanan tuoreita ja raikkaita, joista ammentaa sekä sisäistä että visuaalista hyvää oloa. :)

Omakotivalkoinen_11022017_1071.jpg

Energisoiva ja keväisen raikas sisustus syntyy pienistä asioista - lisää kotiin vähän väriä viherkasveilla ja kukilla, parilla astialla, muutamalla kivan värisellä tekstiilillä ja laittamalla päivän vitamiinipommit esille keittiöön. :) Kurkkaa alla olevalta videolta miten eri tilat sulautuvat yhteen ja miten ihana kodin tunnelma värien ansiosta onkaan!

Kivaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä Stockmann)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg