Huomisen blogipostaus tarjoilee teille keväistä inspiraatiota ja pirteää tunnelmaa yhteistyössä Stockmannin kanssa... Ennakkomaistiaisena haluan jakaa teille muutaman kuvan kuvauslainassa olevasta Eightmoodin Vibeka -maljakosta, joka vei sydämeni! Katsokaa nyt miten suloinen ja herkkä se on, ehdottomasti ikioman postauksen arvoinen! ♥︎

Omakotivalkoinen_10022017_1000.jpg131437713_1.jpgOmakotivalkoinen_10022017_1017.jpg

Kauniisti liukuvärjätty Vibeka-maljakko on hempeilevä, olematta kuitenkaan koristeellinen tai romanttiseksi luokiteltavissa. Maljakko on korkeudeltaan 20cm ja sen halkaisija on 17cm. Täydellinen kumppani näyttäville kukille, kuten liljoille ja pioneille. ♥︎

Tällä teemalla jatketaan heti huomenna, luvassa ihania värejä kodin täydeltä! Kivaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuote kuvauslainassa, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg