Yhteistyössä House of Brandon

Yhteistyökumppanini House of Brandon laajensi tuotevalikoimansa myös kosmetiikan puolelle ja pääsin tutustumaan mm. L´Oréalin ja Maybellinen keväisiin uutuustuotteisiin. Valtavan kosmetiikkavalikoiman lanseerauksen kunniaksi jaan teille -20% alennuskoodin, joka koskee kaikkia naisten ja miesten kosmetiikkatuotteita. :)

Omakotivalkoinen_04022027_0909.jpg

Omakotivalkoinen_04022017_0914.jpg

Sain testiin kolme mattaista ja kolme kiiltävää L´Oréalin Lip Paint -huulipunaa, joista kirkkaanpunainen Red Actually (sävy 204) ja luonnollisempi Darling Pink (sävy 102) ihastuttavat intensiivisellä sävyllään. Voimakkaasti pigmenttiä sisältävä nestemäinen koostumus imeytyy syvälle ja huulimeikki kestää haalistumattomana pitkään, jopa syödessä. Aplikaattorin avulla väri on helppo levittää huulille tarkasti ilman rajauskynääkin. Nämä ovat testaamistani tuotteista ehdottomasti lempparini! ♥︎

Omakotivalkoinen_04022017_2586_5.jpg

Tykkään todella luonnollisesta meikistä ja sen vuoksi panostan erityisesti ihonhoitoon ja hyvinvointiin ravinnon kautta. Meikkipohja saa olla ohut ja kasvojen piirteet luonnolliset - omassa meikissäni suosin kevyesti kasvojen sävyä tasoittavaa meikkituotetta, voidemaista tai puuteria, ja paikallisten pikkunäppyjen, tummien silmänalusten ja nenänpielien punertavuuden häivytystä. Kasvojen kehystämisen ja posken alle tulevat varjostukset teen pari astetta omaa ihonsävyäni tummemmalla aurinkopuuterilla, korostukset vaihtelevasti joko puuterimaisella tai voidemaisella tuotteella. Meikin teossa tavoitteeni on saada ihoni hehkumaan ja peilikuvani näyttämään mahdollisimman raikkaalta ja nuorekkaalta, lienee melko yleinen meikkitavoite ikään katsomatta. :)

Omakotivalkoinen_04022017_0917.jpg

Kuulas ja luonnollinen pohjameikki syntyi Maybellinen Master Strobing Liquid Illuminating Highlighter -hohtovoiteella, jota sipaisin poskipäille, otsaan ja leukaan kosteusvoiteen päälle. Nenänpielien punaisuuden ja silmänalusten tummuuden häivytin L´Oréalin Infaillible Total Cover -paletin kahdella vaaleimmalla sävyllä. Päälle kevyesti puuteria kiinnittämään ja voilá - kaunis, kuulas ja raikas lookki on syntynyt. :)

Omakotivalkoinen_04022017_0931.jpg

Luonnollisen huulimeikin tein kuvassa oikealla puolella olevan Maybellinen Color Drama Lip Contour Blushed Bombshell -paletin keskimmäisen rivin sävyillä. Huulimeikki pysyi hyvänä useamman tunnin ilman korjailua tai punan lisäämistä, tämä tuote jää ehdottomasti meikkipussiini. :)

Omakotivalkoinen_04022017_0936.jpg

Poskille sipaisin vasemalla puolella olevan L´Oréal Infaillible Blush Paint Ambers -poskipunapaletin koralliin vivahtavaa sävyä Miami Sunrise, joka toi eloa ja heleyttä kasvoille. Poskipunan avulla saa kätevästi häivytettyä väsymyksen merkkejä ja ihastuin tuohon naturelliin ja nuorekkaaseen sävyyn. Minulla on niin vaalea iho näin talvisin, että paletin tummemmat sävyt pääsevät testiin vasta keväämmällä auringon ruskettavan vaikutuksen jälkeen...

Omakotivalkoinen_04022017_0900.jpg

Silmämeikkiin intensiteettiä toi L´Oréalin Infaillible Gel Crayon -rajayskynä, mustaa ripsirajaan ja nudea silmän vesirajaan katsetta avartamaan. Kynän koostumus on todella pehmeä ja sen vuoksi hyvin miellyttävä käyttää. Vedenkestävyyden ansiosta rajaus pysyi siistinä jopa tuulen tuiverruksessa, jolla on taipumus saada silmäni aina vetistämään. Hintaansa parempi laatu, tykkään kovasti. :)

Omakotivalkoinen_04022017_0893.jpg

Omakotivalkoinen_04022017_0898_2.jpg

House of Brandonilta löytyy nyt jo yli 1000 kosmetiikkatuotetta ja valikoima tulee kasvamaan tuntuvasti vielä kevään aikana uusien tuotemerkkien ja edustusten myötä. Meikit, kynsilakat, ihonhoitotuotteet ja hiusvärit kätevästi samasta paikasta jopa vuorokauden toimitusajalla, ja nyt vielä -20% alennuksella kun näppäilet kassalla koodikenttään COSMETICS. Alennuskoodi voimassa 12.2.2017 asti, koskee kaikkia naisten ja miesten kauneus-osaston tuotteita!

www.houseofbrandon.com/kauneus

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg