Ostin itselleni synttärilahjaksi Vagabondin nahkaisen Madrid-laukun, jonne mahtuu hieman enemmän tavaraa kuin vanhaan pikkulaukkuuni. En ollut uutta laukkua mitenkään erityisemmin katselemassa, mutta tämän nähtyäni tiesin heti että siinähän se nyt on - yksinkertainen, koristelematon, ei näkyviä metalliosia, oikean kokoinen, nahkainen, vetoketjulla suljettava ja vielä kohtuuhintainenkin. Kooltaan laukku on 21x23cm ja sen säädettävä olkahihna on 60cm. Uusi arkilaukkuni kulkee vanhan laukun tapaan mukanani päivittäisessä menossa läppäri- / treenirepun ohella. :) 

Omakotivalkoinen_20022017_1334.jpg

VagabondMadridBag_SS17.jpg

Omakotivalkoinen_20022017_1342.jpg

Omakotivalkoinen_20022017_1337.jpg

Laukun lisäksi ostin itselleni uuden lompakon ja Chanelin Le Weekend -kasvoseerumin. Näistä ja muista synttärilahjoistani postailen teille myöhemmin erikseen, osa niistä kuten kasvojenhoitotuotteet ovat sellaisia joista haluan saada käyttökokemusta ennen postauksen tekoa. :)

Mukavaa maanantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg