Yhteistyössä House of Brandon

House of Brandonin kosmetiikkakampanjan innostamana loihdin heiltä saamillani testituotteilla (postaus täällä) kasvoilleni viisi erilaista lookkia pisamaisesta kesämeikistä sähäkkään smokey eye -meikkiin... :)

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_98278_2.jp

Marjainen arkimeikki on kevyt ja kukoistava. Luomilla Maybellinen The 24 Karat Nudes Eyeshadow -paletin tummanharmaata ja ruusuisia sävyjä. Poskilla L´Oréalin Infallible Blush Paint 02 Amber -paletin raikasta Miami Summeria ja hehkeää Coral Bayta miksattuna keskenään. Huulilla L´Oréalin Infallible Lip Paint huulipunaa sävyssä Pink Lady (nro 102). 

* * *

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_17872_2.jp

Audrey Hepburnin inspiroima klassinen meikki syntyi samaisen poskipunapaletin Miami Summer ja Peach Fling -suosikkisävyilläni. Silmämeikki on hyvin luonnollinen, vain ohut musta rajaus ripsien tyvessä ja naturelleja luomivärejä luonnollisia varjoja luomassa. Huulilla sekoitus kahta L´Oréal Infallible Lip Paint -huulipunaa, persikkaista Gone with the Nudea (nro 101) ja räiskyvää Apocalypse Rediä (nro 205). 

* * *

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_781627_2.j

Peppi Pitkätossumainen ja pisamainen kesämeikki on eniten oman tyyliseni. Raikas meikki painottuu persikkaisiin poskiin, joihin taiteilin lisäpisamia Maybelline Brow Precise Micro Pencil Blonde -kulmakynällä. Huulilla pelkkää nudea (sävy Gone with the Nude nro 101) ja poskilla Miami Summeria ja kesäistä Indian Cruisea.

* * *

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_1728672_2.

Näyttävässä smokey eye -lookissa sähäkkä silmämeikki on ykkösjuttu. Ruskean ja luumuisen lilan luomivärin sekoitus toimii upeasti vihreissä silmissä, häivytykseen käytin paletin nudesävyä. poskilla Miami Summerin lisäksi sipaisu heleää Amber Love -sävyä. Huulilla sekoitus kahta L´Oréalin huulipunaa, tuttua nudea ja upeaa Wuthering Purple (nro 207) -violettia.

* * *

Omakotivalkoinen_12022017_HOB_17862_2.jp

Viimeinen variaationi on juhlava arkimeikki, joka on sävyltään aavistuksen tummempi kuin normaali arkimeikkini. Luomilla on nudesävyjä, joita ryhdistää silmän nurkkanurkkaan sipaistu ruskea. Huulilla kahden punaisen sekoitusta, joka osoittautui täydelliseksi sävyksi. Jos arvot näiden kahden L´Oréalin Infallible Lip Paint -huulipunan välillä, suosittelen ostamaan molemmat ihan vain tämän miksauksen takia! ♥︎ Erinomainen pysyvyys ja huulia kosteuttava koostumus! 

* * *

OMAKOTIVALKOINEN_12022017_1827827_HOUSEO

House of Brandonilta löytyy jo yli 1000 kosmetiikkatuotetta ja valikoima tulee kasvamaan tuntuvasti vielä kevään aikana uusien tuotemerkkien ja edustusten myötä. Meikit, kynsilakat, ihonhoitotuotteet ja hiusvärit kätevästi samasta paikasta jopa vuorokauden toimitusajalla, ja nyt vielä -20% alennuksella kun näppäilet kassalla koodikenttään COSMETICS. Alennuskoodi voimassa vain tänään 12.2.2017, joten äkkiä tutustumaan House of Brandonin kosmetiikkatuotteisiin! Alennus koskee kaikkia naisten ja miesten kauneus-osaston tuotteita!

www.houseofbrandon.com/kauneus

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg