Talven aikana kotiin haalimani taljat saivat aikaan pienimuotoisen säilytysprobleeman ja hetken aikaa ajattelin että joudun kantamaan taljakokoelmani verkkovarastoon saakka säilöön. Pienellä säätämisellä sain raivattua olohuoneen laatikostoon tilaa ja nyt minulla on sisustustarvikkeita neljässä isossa laatikossa...

Omakotivalkoinen_21022017_1348.jpg

Omakotivalkoinen_21022017_1365_2.jpg

Omakotivalkoinen_21022017_1356.jpg

Tekstiilipainotteisessa laatikossa luurailee pari pakettia extralakanoita, koristetyynynpäällisiä, kangaskasseja, pellavaservettejä, nauhaa ja muutama iso kirja, jotka eivät muualle mahdu. 

Omakotivalkoinen_21022017_1352.jpg

Tekstiilien alla olevaan laatikkoon sain kuin ihmeen kaupalla sullottua viisi Hemtexin Dolly-taljaa. Sen verran ahdasta ja piukkaa kyllä on, että vähän täytyy sormilla avustaa laatikon sulkemisessa. :)

Omakotivalkoinen_21022017_1350.jpg

Sekalaiset tavarat ovat sekavasti tekstiilien toisella puolella. Täältä löytyy keinua, ylimääräinen String Pocket -hyllylevy, tarjotin ja kolmen posliinipurkin kannet. Tänne olen varastoinut myös neulelankani, joita joulun aikaan olikin melkoinen määrä. Tällä hetkellä keskeneräisiä neuloksia ei ole, joten laatikossakin on pikkuisen tilaa. :)

Omakotivalkoinen_21022017_1346.jpg

Kynttilälaatikkoni on melkoinen aarreaitta ja näistä eniten availtu. :) Laatikossa piileksii myös joulupalloja, olohuoneen verhoissa roikkuvien valosarjojen boksit sekä Nur-tarjotin. 

Omakotivalkoinen_21022017_13612.jpg

Tyhjillään olevat maljakot, joita ei onneksi montaa ole, säilytän keittiön kaapistossa. Siellä ne ovat paremmassa tallessa ja aina käyttöönottovalmiina viikonlopun kukkapuskiani varten. Muualle ei sisustustavara ole eksynyt säilöön ja siitä pidän jatkossakin kiinni. Yhdenlaiset tarvikkeet aina yhdessä paikassa, niin arki on helpompaa pitkässä juoksussa. :)

Kivaa tiistai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg