String System -kalustesarjaan on ilmestynyt uusia lisävarusteita, jotka mahdollistavat entistäkin monipuolisemmat käyttömahdollisuudet kodin säilytysratkaisuihin ja tilojen sisustamiseen.  Olen täällä ruudun takana ihan liekeissä uudesta valkoisesta vaatetangosta, jonka tyylisen tuunasin itse omaan String-hyllystööni kesällä 2014 (lue lisää TÄÄLTÄ). :)

30.jpg

Omakotivalkoinen_04022017_263767.jpg

String System -uutuuksista löytyy matala- ja korkeareunaista teräshyllyä, joihin saa kiinnitettyä vaatetangon sekä vaatekoukkuja haluamallaan tavalla. Hyllyleveyksiä on kaksi, 58cm ja 78cm, joihin kumpaankin löytyy omat vaatetankonsa. Myös kenkähylly löytyy nyt String-valikoimasta valmiina, eikä enää tarvitse hyödyntää teräksistä lehtitelinettä kenkien säilyttämiseen, kuten minä aikoinaan tein. :) Uutuustuotteiden värivaihtoehdoista löytyy valkoisen lisäksi trendikäs harmaa ja tyylikäs musta.

StringSystemPlus_2017_1.jpg

Omakotivalkoinen_04022017_728372.jpg

27.jpg

Omakotivalkoinen_04022017_StringSystemPl

Mukava oli palata muistelemaan kuvien kautta makuuhuoneen vanhaa säilytyskokonaisuutta ja kyllähän tuo miellyttää suuresti silmääni edelleen... ties vaikka innostuisin tulevaisuudessa palauttamaan Stringini makuuhuoneeseen takaisin. :) Tytön huoneen String-hyllystöön aion tuollaisen vaatetankohyllyn ostaa, kuten myös sivupaneeliin kiinnitettävän lehtitelineen, johon neiti saa väritys- ja tehtäväkirjansa kätevästi käden ulottuville. Huopainen lokerohylly houkuttelee myös, mutta sille en keksi tällä hetkellä mitään käyttöä. 

StringSystemPlus_2017_48728378.jpg

StringSystemPlus_2017_2.jpg

25-1.jpg

Inspiroivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Mainoskuvat: string.se, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg