Cision Finland ojensi minulle aamulla Suomen suosituimman sisustusblogin kunniamaininnan, josta kiitos kuuluu yksinomaan teille lukijoilleni! ♥︎ Lukijamääräni on kasvanut tasaisesti lähes 6-vuotisen blogihistoriani ajan ja nyt teitä aktiivisia lukijoita on jo yli 20 000, jotka viikottain tulette kyläilemään valkoiseen kotiini! 

Omakotivalkoinen_Cision_SuomenTopBlogit_

Sisustustyylini on vakiintunut vuosien aikana ja alkuvaiheen vauhdikkaat käänteet ovat vaihtuneet arkisempaan aherrukseen ja kotoilun arvostamiseen. Yksinkertaiset ratkaisut, laadukkaat materiaalit, iloa tuottavat yksityiskohdat, elämisen mielekkyys ja ennen kaikkea arjen hallinta ovat tämän päivän teemojani - toimiva funktionaalisuuteen painottuva sisustus voi olla myös kaunis, eikä kaunis arki tarvitse ihmeitä - nämä olen oppinut kantapään kautta blogivuosieni aikana! :)

Palo blogin kirjoittamiseen asuu syvällä sydämessä, mutta ilman teitä, teidän tukea ja vuorovaikutustanne en todellakaan olisi tässä tänään! Häkeltyneen iloisin mielin haluan lämpimästi kiittää teitä lukijoitani kaikista näistä vuosista, kokemuksista ja elämyksistä, joita te ja blogini olette minulle mahdollistaneet! KIITOS! ♥︎

Miia_signerina2015.jpg

Ps. Muistakaahan käydä osallistumassa eilen alkaneeseen Byredo Bibliothéque -tuoksukynttilän arvontaan TÄÄLLÄ!


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg