Marimekko julkaisi uuden astiamallistonsa, johon kuuluu kolme Carina Seth-Anderssonin suunnittelemaa kuosia - Spaljé, Basket ja Hortensie. Aluksi ajattelin että uudet kuosit eivät ole minun juttuni, mutta jostakin syystä olen alkanut niille lämpenemään ja haikailen erityisesti tuon valkopohjaisen x-kuvioidun Spaljén perään jota kävin hyppystelemässä Stockmannilla tuossa taannoin...

Marimekko_Spalje_182781.jpg

Marimekko-Spalje_187172.jpg

Marimekko-Spalje_18782.jpgMarimekko_OivaSpaljeHortensieBasket_2017

Jokaisesta kuviosarjasta löytyy kupit, lautaset ja kulhot, joiden lisäksi saatavana on myös keittiötekstiilejä, teepannua, tarjottimia sekä sisustustyynyjä parissakin eri koossa. Basket toimii todella kivasti koristetyynynä, kun taas Spaljé on omaan makuuni enemmän keittiökuosi ja parhaimmillaan astioissa - tuo Spaljé-kulho on aivan ihana. Korkeamman mallinen Hortensie-kuppi houkuttelisi myös... Hmm, täytynee laittaa nämä sittenkin vakavan harkinnan alle, vaikka ensimmäinen reaktioni olikin "not my thing". :)

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Marimekko. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg