Yhteistyössä House of Brandon

Toteutan yhdessä House of Brandonin kanssa Rakkaudesta raitoihin! -teemapostauksen, johon poimin omat raitavaatesuosikkini heidän valikoimastaan. Raidat ovat tämän kevään suurimpia muotihittejä ja henkilökohtaisesti olen asiasta enemmän kuin iloinen - raita on yksi harvoista kuvioista, joita vaatteisiini kelpuutan. Tässäpä siis aikuiseen makuun sopivaa asuinspiraatiota, lievää raitamaniaa ja kivaa kevätfiilistelyä, s'il vous plaît! :)

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_23

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_78

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_78

Ihastuin kovasti tähän Vero Modan hupulliseen VMSTRIPE BLOCK JACKET Snow White -kevättakkiin ja sen Marimekko-henkisyyteen. Hupullinen vuoreton takki sopii plussakeleihin neuleen päälle ja kesäiltoina shortsien ja mekkojen kanssa käytettäväksi. Tämä on aivan i-h-a-n-a! ♥︎

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_27

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_17

Pakko oli saada testiin myös tämä leveämmän vaakaraidan VMSTRIPE BLOCK JACKET Black Beauty ja nyt en osaa päättää kumpi takeista on kivempi. :) Malli ja materiaali on molemmissa takeissa tismalleen sama, ainoa ero on raidan paksuudessa. Kumpi sinusta on kivemman näköinen?

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_78

Raidat eivät suinkaan takkeihin loppu ja seuraavana vuorossa on raitapaitapataljoona. :) Vilan VISTRIPED 3/4 SLEEVE TOP on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava peruspaita. Pehmeä ja miellyttävä materiaali on mukavan tuntuinen ja hieman venemäinen kaula-aukko toimii raitakuosin kanssa hyvin yhteen. 

Omakotivalkoinen_raitamaniaa_29032017_78

Vero Modan ja Vilan kanssa Bestseller-emoyhtiön alaisuuteen kuuluvan Jacqueline de Yong:n JDYSPIRIT S/S STRIPE V-NECK TOP on ohutta ja eloisasti laskeutuvaa materiaalia. V-mallinen kaula-aukko on aavistuksen antava ja tarkkaan jouduin kuvia varten puseroa päälleni asettelemaan ettei mikään ylimääräinen vilahtele esiin. :) Kiva peruspaita tämäkin ja sopii hyvin sekä housujen että hameen kanssa käytettäväksi. 

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_27

Viimeisenä esittelen teille Vero Modan VMJACINTA SS SHORT DRESS -trikoomekon, joka on ehdoton lempparini koko kuormasta. Monipuolisesti asukokonaisuuksiin sovellettavaa trikoomekkoa käytän itse pitkän topin korvikkeena mm. nahkalegginsien kanssa ja mikä ettei ilmojen lämmettyä ihan arkimekkonakin ilman legginsejä. :)

Raidallinen vaate saa mustavalkoisen asun näyttämään rennommalta ja tykkään varsinkin viimeisen kuvan asukokonaisuudesta, jossa raitamekko on yhdistetty mustiin nahkalegginseihin. House of Brandonilta löytyy runsaasti erilaisia raitapaitoja ja -mekkoja, joista omat poimintani ovat vain jäävuoren huippu. Jos sinäkin sytyt raitakuosille, kipaise kurkkaamassa valikoiman loput tuotteet täältä:

www.houseofbrandon.com/naiset

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä House of Brandon)