Kyselin viikko sitten blogini Facebook-sivun puolella mielipiteitä DIY-tauluni kohtalosta - lisäisinkö väriä vai antaisinko taulun vaan olla sellaisenaan. Enemmistö kannatti värien pois jättämistä ja asiaa puntaroituani kallistuin samalle kannalle. Otan ilon irti mustavalkoisuudesta ja lisään väriä vasta sitten jos tulevaisuudessa tahtotilaa ilmaantuu. :)

Omakotivalkoinen_20032017_1908.jpg

Vaikka värit jäivätkin pois kuvioista, koki taulu silti muutoksen - kauniimman ja näyttävämmän pintastuktuurin saamiseksi lisäsin rennolla otteella runsaasti mustaa maalia ja maalin kuivuttua aion sutia vähintäänkin yhtä villisti valkoista maalia sen päälle. Ideana olisi saada mustan ja valkoisen kontrasti pysymään skarppina ja minimoida sävyjen sekoittuminen harmaaksi massaksi. Taulu on tällä hetkellä aika hurjan näköinen, suorastaan hyökkäävä, ja toivon että saan sen "hengen" palautettua valkoisella maalikerroksella. Saapi nähdä kannattiko tätä struktuuripintaista riskiä ottaa vai mentiikö nyt mönkijällä metikköön. :)

Tässä vielä linkki, josta näette miltä se näytti ennen mustaa töherrystäni: DIY - Itse tehty taulu 150x150cm osa 2

Omakotivalkoinen_20032017_1900.jpg

Omakotivalkoinen_20032017_1907.jpg

Tänään ohjelmassa on perinteisiä maanantaipuuhia - kaupassa käyntiä, kirjastokirjojen palautusta, pyykin pesua ja muuta mukavaa ja vähemmän mukavaa tekemistä. :) Huomenna ajattelin paljastaa teille yhden sisustukseen liittyvän haaveeni, joka ei ole kovin iäkäs mutta sitäkin palavammin sydäntä polttava. Helmikuusta asti olen veivannut haaveen hankintaa edes takaisin - haluan, en tarvitse, pakko saada, oletko sittenkään varma, pakkopakkopakko... ja kun tämä kyseinen juttu valtaa jo unetkin, on kai todettava että kaupathan se on tehtävä. :)

Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg