(Yhteistyössä Erisan)

Erisan lähetti minulle testattavaksi kuivan ihon yllätyspaketin, joka sisälsi mm. vartalo-, käsi- ja jalkavoidetta. Osa tuotteista oli minulle jo ennestään tuttuja, suihkusaippuaakin olemme käytäneet tytön kanssa jo pidemmän aikaa. Allergia- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä valmistetut tuoksuttomat ja syväkosteuttavat Erisanit eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja testituotteet tulivatkin juuri oikeaan aikaan, sillä sekä minä että tyttö kärsimme parhaillaan kuivan ihon hilseilystä ja joudumme jokaisen suihkun jälkeen lutraamaan voiteilla. 

Omakotivalkoinen_25032017_1895.jpg

Täyteläinen suihkusaippua sisältää 33% kosteusvoidetta ja on koostumukseltaan hyvin kermainen, jättäen silti iholle puhtaan tunteen. Suihkun jälkeen iholle levitettävä karitevoita sisältävä vartalovoide imeytyy hyvin ja sen sisältämä allantoiini rauhoittaa jopa tytön kutisevat polvitaipeet. Hajusteettomat, väriaineettomat ja parabeenittomat kasvo-, käsi- ja jalkavoiteet hoitavat koko kehon kosteuksen loppuun - erityismaininnan annan Erisan-jalkavoiteelle, joka pehmentää kuivat kantapäät paremmin ja nopeammin kuin muut käytössäni ollevat kosteustuotteet.

Omakotivalkoinen_25032017_4531.jpg

Erisanin nestemäinen pyykinpesuainepullo ei kuulunut testipakettiin, mutta haluan silti nostaa esille myös tämän suosikkituotteeni. Erisanin hajusteeton kirjopyykin pesuneste on ollut minulla vakituisessa käytössä jo useamman vuoden ja niin kauan kuin sen koostumus ja resepti pysyy muuttumattomana, en edes harkitse pyykinpesuaineen vaihtamista! :) Erisanilla pesty pyykki on kuivuttuaan aidosti tuoksuton ja hellävaraisuutensa ansiosta mustat vaatteet pysyvät mustana pesusta toiseen. Täyden kympin tuote, josta löydät lisäinfoa siivousaiheisista postauksistani alta:

Puhdasta, raikasta ja pehmeää - Parhaat pyykinpesuaineet

Petivaatteiden pesua & Erisan uutuustuotteen testausta

Omakotivalkoinen_25032017_1899_2.jpg

Erisan tarjoaa teille lukijoilleni mahdollisuuden voittaa tälläisen samanlaisen tuotepaketin, joka sisältää herkälle ja kuivalle iholle suunnittellun suihkusaippuan, käsi-, jalka-, kasvo- ja vartalovoiteet sekä pussillisen nestemäisiä pyykinpesutabletteja. Kommentoimalla tähän postaukseen tänään sunnuntaina 26.3.2017 klo 23:59 mennessä olet mukana tuotepaketin pika-arvonnassa! Arvontavoittaja julkistetaan heti huomenna maanantaina, joten muistathan olla kuulolla mahdollisen voiton sattuessa kohdallesi! :)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg