Käynnissä olevan Iittalan iik! -kampanjan ehdoton hitti on Jars-lasipurkkien väliaikainen paluu ja tilaamani kuuden purnukan paketti saapui eilen posteljoonin mukana. Ostin neljä isoa 200mm ja kaksi pienempää 110mm lasipurkkia, joihin laitoin useimmin käytössä olevat kuivaruoka-aineet. Uusien purkkieni paikka on keittiössä tason päällä, jossa ne tuovat iloa arkeen ja nopeuttavat ruoanvalmistusta.

Omakotivalkoinen_IittalaJars_30032017.jp

Omakotivalkoinen_IittalaJars_30032017_21

Omakotivalkoinen_IittalaJars_30032017_21

Isoissa 200mm purkeissa on riisiä, siemenpuuroa ja pähkinöitä, ja lisäksi jemmasin kahvipurkkini kaapin oven taakse pimeään. Pienissä 110mm Jarseissa on salaattisiemensekoitusta ja teetä. Kirkkaista lasipurkeista näkee läpi jos jokin aines on loppumaisillaan, joten enää ei pääse unohtumaan tärkeimpien kuiva-ainesten täyttö, kun tilanteen huomaa suoraan yhdellä vilkaisulla. Ja ovathan nuo Iittalan lasipurkit tyhjilläänkin aivan ihanat, eivätkä ne viherrä kuten lasipurkit yleensä. Lasi on aina lasia ja muovi muovia, vaikka miten asiaa tarkastelisi... taidankin tehdä samantien pientä harvennusta kaapissa piilotteleville muovipurkeilleni, en todellakaan tarvitse 12 isoa muovipurkkia näiden Jarsien rinnalle. :) 

Isot lasipurkit on ehditty myymään jo loppuun, mutta pienempiä 110mm purkkeja löytyy vielä muutamia (TÄÄLLÄ), jos siellä joku innostui tästä ideasta. Ja jos isot purkit jäivät kaihertamaan mieltä, suosittelen kääntymään astiakirppiksien ja Iittala-astiaryhmien puoleen esim Facebookin puolella. Silloin tällöin joku suostuu luopumaan omistaan ja FB-kirppiksillä olen kuullut kaupan käyvän aika sukkelaan. :)

*  *  *

Huomenna luvassa on keittiöaiheinen postaus, jonka yhteydessä arvon superkivan ja melko kookkaankin tuotepaketin... kannattee siis tulla piipahdukselle! :) Aurinkoista torstaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat Iittala, sisältää kaupallisen linkin)