Kevät tulee kohisten, vaikkei ulkona räntäsateessa juuri nyt siltä tunnu. :) Tytölle uusia sisä- ja ulkovaatteita etsiessä löysin itselleni nämä kivat Vagabondin Kasai-tennarit (vai onko kyseessä lenkkarit tai sneakerit?), jotka ovat täydelliset arkikengät tulevaan kevätkauteen. Aitoa nahkaa olevat menomonot ovat ihanan pehmeät, joustavat ja todella keveät jalassa... 

Omakotivalkoinen_03032017_821672.jpg

Vagabond_Kasai_Valkoinen_nahkalenkkari.j

Omakotivalkoinen_03032017_1529.jpg

Vagabondin lenkkari-tennari-sneakereiden aavistuksen kapeneva kärki ja sirot nauhat saavat kengät näyttämään tyylikkäiltä ja salonkikelpoisilta. Nämä kehtaa kiskaista jalkaan niin villakangastakin, trenssin, siistien housujen kuin paitapuseronkin kanssa. Ruotsalainen Vagabond on kengissä ehdoton suosikkimerkkini ja heidän valikoimaansa voi aina luottaa. Niiden lesti on normaalia espanjalaista perusmallia leveämpi ja ne suunnitellaan oikeiden ihmisten jaloissa käytettäväksi. Yksikään Vagabond-kenkäpari ei ole ikinä hiertänyt, puristanut, hangannut tai kiristänyt, ja se on lyhylle mutta leveälle jalalleni erittäin harvinaista se. :)

Sulaisipa tuo maassa lilluva loska äkkiä pois, että saan otettua nämä kaunottaret käyttöön... olen tosissaankin valmis hyvästelemään talven ja vastaanottamaan kevään :)

Mukavaa perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg