Yhteistyössä Zinoti / Mayn Finland

Ihanaa naistenpäivää kaikille! ♥︎ Tänään testaillaan ja arvotaan Susannan ja Lauran luotsaaman Mayn Finlandin tuoksukynttilöitä. Käsin lasipurkkiin valetut Mayn Morning Mist ja Evening Haze -kynttilät valmistetaan 100%:sta soijavahasta ja niiden tuoksumaailma on suomalaiseen makuun sopiva - kodikas, vilpitön, luonnollinen ja lämminhenkinen...

Omakotivalkoinen_08032017_1634.jpg

Omakotivalkoinen_08032017_1637.jpg

Omakotivalkoinen_08032017_1651.jpg

Kynttilöissä on käytetty laadukasta sydänlankaa, joka palaa hitaasti ja tasaisesti liekin lepattamatta. 555g painavan kynttilän paloaika on 50 tuntia. Tuoksuvaihtoehtoja on kaksi, aamunraikas Morning Mist sekä aavistuksen tummemman tuoksuinen Evening Haze, joka on oma suosikkini. Morning Mistin tuoksussa erottuu häivähdys makeaa marsipaania ja pähkinäisyyttä, jotka yhdistyvät ulkoilman raikkauteen. Evening Haze on voimakkuudeltaan yhtä kevyt kuin edeltäjänsä, mutta hieman mausteisempi, tuoksusta tulee mieleeni ranskalainen nainen, silkki sekä kashmir... aivan ihana tuoksu on tuo! ♥︎

Omakotivalkoinen_08032017_78273.jpg

Omakotivalkoinen_08032017_1627_2.jpg

Naistenpäivän kunniaksi pika-arvon aamunraikkaan Morning Mist -kynttilän! :) Jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen tervehdyksen olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa vain tämä päivä, eli 8.3.2017 klo 23.59 saakka! Luvassa myös pari pienempää extrapalkintoa, jotka paljastan arvonnan suorittamisen jälkeisessä postauksessa. :)

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä Zinoti / Mayn)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg