Mieli on orientoitunut kevääseen ja ajatukset ovat parin viime päivän aikana pyörineet myrskytuulista huolimatta parvekkeen sisustuksen ympärillä. Kovin suuria mullistuksia ei tänäkään vuonna nähdä ja värimaailmakin säilyy harmaan, valkoisen ja vihreän sekoituksessa, mutta pientä freesausta ja uutta fiilistä kaipaavana lisään kesäolohuoneeseeni tänään ostamani pienen kahden hengen bistromaisen kalustesetin... 

Omakotivalkoinen_28032017_82372.jpgOmakotivalkoinen_28032017_78237236.jpg

Kruunukalusteelta ostettu Brafab Esino -setti on puhtaanvalkoiseksi maalattua terästä ja mukailee muodollisesti Fermobin klassikkokalusteita, joita harkitsin jo viime kesänä. Kompaktin 60x60cm kokoinen taitopöytä ja -tuolit sopivat parvekkeelle Hayn Hee Lounge -nojatuolien rinnalle ja tuovat kivaa vaihtelua kesäisiin parvekekattauksiin. Myös läppärin kanssa on helpompi jatkossa istua aamukahvittelemassa, kun molemmat mahtuvat turvallisesti pöydälle sylin sijaan. 

Omakotivalkoinen_28032017_7823672.jpg

Poimin inspiraatioksi tähän postaukseen pari viime vuotista kesäkukkakuvaa ja samanlaisella satsilla ajattelin täyttää parvekkeen tänäkin kesänä heti säiden salliessa. Muurikelloja, mansikkaa, muutamia yrttejä ja parit peruskasvit tuovat kivaa eloa sisustukseen. Toiveissa olisi löytää jonkinlainen säänkestävä mattokin, joka toisi pehmeyttä ja olohuonemaisuutta parvekkeelle. Myös valkoisista verhoista haaveilen, mutta niitä varten joudun palkkaamaan ammattimiehen, joka asentaisi verhokiskon kattoon puolestani... :) Kesä, kukat ja kärpäset tulkaa jo!

Huomenna blogissa aiheena raitaa ja rakkautta, siihen asti heipat! :)

Miia_signerina2015.jpg