Helmikuun alussa olohuoneen vanhan järjestyksen aikaan sain mieleeni idean seinällä luikertelevasta Kartell Bookworm -seinähyllystä ja siitä asti sydän on kipinöinyt tämän kalusteen perään. :) Hylly sopisi Flos-valaisimen rinnalle varsin kivasti, ja hyllylle saisin esiin kaikki kauneimmat kirjani, kasvini ja sisustusesineeni. Asiassa on kuitenkin kaksi ongelmaa - olohuoneessa on jo BEdesignin näyttävä Deer-hylly (vastakkaisella seinällä), enkä osaa päättää Bookwormille kokoa saati väriäkään. Alla havainnekuva pienimmästä eli seitsensakaraisesta kirjamadosta...

Omakotivalkoinen_21032017_3_9805.jpg

kartell-bookworm-bookshelf-group.jpg

Kartell Bookworm -hyllyä löytyy kolmessa pituudessa, joista pisimmän voi heti laskea massiivisuutensa vuoksi pois kuvioista. Jäljelle jäävien kahden koon, 7- tai 11-sakaraisen väliltä pitäisi pystyä pelkän mittanauhan ja mielikuvituksen avulla näkemään kumpi valaisimen rinnalle sopisi paremmin. Hyllyn voi taivutella haluamaansa muotoon ja mielessäni siintää kuva vasemmalle painottuvasta isosta koukerosta, joka laskeutuisi oikeaan alaviistoon. Myös värin valinta aiheuttaa päänvaivaa, musta sopisi valaisimen ja sohvatyynyjen kaveriksi, valkoinen vuorostaan integroituisi paremmin sisustukseen ja hyllylle laitetut kirjat sekä tavarat saisivat ilmassa leijuvan olemuksen. Monta on siis muttaa matkassa, puhumattakaan siitä miten suuri haaste ja vaiva tälläisen helposti vinksalleen menevän seinähyllyn asentaminen tulisi olemaan. Havainnevideo Bookwormin seinälle saamisesta alla ja lisää vastaavaa materiaalia löytyy Youtubesta hakusanalla Kartell Wookworm.

Omakotivalkoinen_21032017_23723671.jpgkartell-large-bookworm.jpg

Omakotivalkoinen_Kartell_Bookworm_210320

Tälläisestä siis parhaillaan kuumeilen ja kovasti tekisi mieleni ostaa moinen luikero seinälleni, mutta ensin pitää varmistua väristä ja koosta. BEdesign Deer -hyllyn sijaitseminen samassa tilassa on toki pieni probleema sekin, mutta valkoisena tuo hylly voisi toimia ihan hyvin yhteen Deerin kanssa... Jotenkin tämä Bookworm nyt pääsi kolahtamaan sellaiseen sopukkaan etten pääse siitä enää eroon minkäänlaisella perustelulla. :)

Haaveilevin sisustusterveisin,

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Kartell, sisältää kaupallisen linkin)