Suuntasin eilen aamulla siskojen kanssa Tallinnaan shoppailemaan yhteisen laatuajan merkeissä. Aamun kolea ja kostea ilma vaihtui Tallinnassa aurinkoiseen plussakeliin ja seitsemän tuntia viuhahti nopeasti kaupunkia ja kauppoja kierrellessä. Paras löytö oli Viru-keskuksen yläkerrassa oleva Raamatupood eli kirjakauppa, jonne emme aikaisemmilla reissullamme ole koskaan menneet... ja jos olisin tiennyt millainen kirjakeidas se onkaan (ei tuommoista löydy Suomesta ollenkaan!), en todellakaan olisi jättänyt menemättä. Siellä oli mm. Pantonen sisustustuotteita kirjojen kanssa söpöissä väriblokeissa ja uskomaton valikoima englanninkielisiä muoti- että sisustuskirjoja, joiden joukosta ostin yhden ikiomaksi. :)

Omakotivalkoinen_01032017_1467.jpg

Omakotivalkoinen_01032017_1473.jpg

Omakotivalkoinen_01032017_1466.jpg

Omakotivalkoinen_01032017_1471.jpg

CYPI Pressin kustantama Contemporary Minimalist Spaces on inspiroivin kuvin varustettu teos, joka kertoo minimalistisen sisustustyylin synnystä ja kehityksestä 1960-luvulta alkaen. Kirja esittelee upeita sisustuskohteita, joiden seesteisyys, rauhallisuus, siisteys, yksinkertaisuus ja eleganssi saavat henkäilemään lievää kateutta. :) 

Omakotivalkoinen_01032017_1478.jpg

Omakotivalkoinen_01032017_1460.jpg

Omakotivalkoinen_01032017_1455.jpg

Toinen Tallinnan tuomiseni on Créme de la Crémestä ostamani Byredon Cotton Poplin -tuoksukynttilä. ♥︎ Olisin ostanut pari muutakin Byredoa valmiiksi varastoon, mutta ne olivat tilapäisesti loppuneet. Uusi kuorma saapuu maaliskuun aikana, joten täytyneen varata uusi matka loppukuulle... :)

Eilisaamuna kuuden aikaan herätessäni olo oli omituinen ja myöhemmin päivän aikana selvisikin, että flunssahan se siellä oli kovaa vauhtia kehittymässä. Päivän aikana Tallinnassa talssitut 24 000 askelta vaativat veronsa ja illalla laivalla istuessani olotila oli aivan karmea - kuumeinen, kipeä ja todella väsynyt. Kuumehoureistani huolimatta meillä oli kiva reissu ja kun puolenyön aikaan painoin kotona pääni tyynyyn, tuli uni ennen kuin ehdin kunnolla silmiäni sulkea. Nyt saankin maksaa eilisestä hauskanpidosta tuplasti, sillä kuumetta on yli 39 astetta, päätä särkee vimmatusti ja jokainen lihas ja nivel ilmoittaa olemassa olostaan karmealla kolotuksella. Loppupäivä menee visusti peiton alla levätessä, toivottavasti vuorokauden kuumeilu selättää pöpön ja paranen viikonloppuun mennessä ennalleni. :)

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg