Artekin Kanto-teline on pyörinyt nurkissani jo monen monta vuotta, vaikkei sille käyttöä ole viime aikoina ollutkaan. Kerran olen sen kantanut verkkovarastoonkin asti pölyyntymään, kyvyttömänä luopumaan siitä koskaan lopullisesti. Lehtiä en juurikaan ole ostellut, eikä puuklapeillekaan ole takattomassa kodissa tarvetta, joten kaikenlaista muuta on tullut Kantoon soviteltua perusjuttujen sijaan. Oikeanlaista käyttötarkoitusta ei kuitenkaan löytynyt, kunnes vasta nyt... sovitellessani siihen kirjoja. :)

Omakotivalkoinen_10042017_2409.jpg

Omakotivalkoinen_10042017_240444.jpg

Omakotivalkoinen_10042017_78271.jpg

Omakotivalkoinen_10042017_2414_2.jpg

Kirjathan istuvat Kannon sisälle melkein yhtä hyvin kuin nippu lehtiäkin, eikä kirjojen edes tarvitse olla keskenään samankokoisia. Jokin tuossa Kanto-telineen muotoilussa minua niin paljon viehättää, etten siitä halua erota, vaikkei se säilyttimenä elintärkeä esine tällä hetkellä tässä kodissa olekaan. :) Kauniit taivutukset, ohut siluetti ja kevyt rakenne tekevät Kannosta ajattoman klassikon, ja toivon että jonain päivänä saan ottaa sen todelliseen hyötykäyttöön oikean kivitakan rinnalle. Olisinpa älynnyt ehdottaa kirjatäytteitä tuttavallenikin, joka pari viikkoa sitten pisti oman Kantonsa kirpparille lehtipuutteen takia... :)

Huomenna luvassa on kunnon sisustusfiilistelyä, joten olkaahan kuulolla! Kivaa maanantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg