K-Marketista löytyi istutusvalmiita tomaatintaimia sekä paprikapensaita ja pienen googletuksen jälkeen uskaltauduin ostamaan itselleni yhden chilipaprikan testiin. Chilipaprika on viikon verran asustanut keittiössä puolivarjoisessa nurkassa ja pensaan herkkupalat ovat tuplanneet kokonsa tänä aikana. Mikäli pensaani pysyy elossa ja virkeänä vielä seuraavankin viikon, kipaisen ostamassa näitä isoja syömiskelpoisia kotiviljelykasveja muutaman lisää... haluan rakentaa nimittäin parvekkeelle oman vegetarhan, josta saan silloin tällöin napsittua aidosti luomua syötävää lautaselleni. :)

Omakotivalkoinen_11042017_2421.jpg

Omakotivalkoinen_11042017_2418.jpg

Omakotivalkoinen_11042017_2423.jpg

Omakotivalkoinen_11042017_2417.jpg

Päässä pyörii jo miljoona ideaa parvekkeelle rakennettavasta vegetarhasta, johon tarvitaan muutama iso ruukku ja jonkinlainen valoa läpäisevä tuulensuojarakennelma. Rakennelmaa varten olen selaillut rautakauppojen sivuja löytääkseni sopivaa muovia sekä tukipalkeiksi tarvittavaa puutavaraa. Tomaattien ja paprikoiden lisäksi haluan kokeilla salaattilajikkeiden kasvatusta, niille tarvitsen laakean ja kantikkaan kasvualustan. Tarkoitukseni on ehtiä illalla istumaan alas blogin ääreen jakamaan teille vielä lisämateriaalia parvekeviljelyä ja siihen liittyviä sisustusjuttuja koskien, kunhan vaan saan tietokoneen työpöydälle ja selainmuistioon tallennetut kuvat ja infopaketit tiivistettyä helposti luettavaan muotoon. Edes loppuviikoksi luvattu takatalvi ei saa tätä intoani sammumaan, sillä ihan melkein kohta on jo tarpeeksi lämmintä siirtyä sisustelemaan ulos! :)

Aurinkoista mieltä kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg