Etätyön tekemisessä on omat haasteensa, mutta myös monia etuja, joista kannattaa ottaa kaikki mahdollinen irti. Yksin oman kodin sisällä työskentely käy välillä raskaaksi ja työkavereiden puuttuminen saa työrupeamat tuntumaan joskus tylsiltä - ei ole ketään potkimassa takapuoleen eikä jakamassa onnistumisia, yksinään pitää kaikki kestää ja saada ajallaan hoidettua. Onneksi etätyö on työllistymismuotona yleistynyt viimeisen parin vuoden aikana sen verran, että meitä "yksinäisiä" koneen ääressä pakertajia löytyy muitakin... ja vaihtelun vuoksi on hyvä silloin tällöin kerääntyä porukalla kahvilaan viettämään etäpäivää. :)

OMakotivalkoinen_12042017_6723672.jpg

Omakotivalkoinen_12042017_912871.jpg

Tänään on tälläinen kokoontumispäivä, kun laskimme ystäväni Irinan kanssa läppärimme saman pöydän ääreen Espresso House -kahvilassa. :) Miellyttävä miljöö ja mahtavat aamiaistarjoilut ovat seuran lisäksi parasta vaihtelua, mitä etätyöntekijä tai pienyrittäjä voi rutiineihinsa luoda. Oma aktiivisuus ja tuotteliaisuuskin nousee, kun pääsee ikäänkuin työkaverin seuraan työskentelemään. Irinakin tuossa totesi hetki sitten, että huppista, yksi työprojekti tuli jo hoidettua kuin itsestään. :)

OMakotivalkoinen_12042017_78671.jpg

OMakotivalkoinen_12042017_782721.jpg

Täällä me kaksi prillipäätä näpyttelemme koneillamme Espresso Housen sohvalooshissa ja hörpimme lattea, ja tämä on todellakin minulle arjen luksusta! :) Etätyötä ei aina tarvitse suorittaa oman kodin seinien sisällä, joskus voi ampaista vaikkapa lähikahvilaan tai sään ja nettiyhteyden salliessa puistoon. Työkaveriksi voi pyytää kenet tahansa... kuten parhaan ystävän, jos hänkin sattuu tekemään osan töistään etänä. :)

Ihanaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg