Hullut Päivät ovat täällä taas ja valikoimaa läpikäydessäni totesin tuoterepertuaarin olevan tänä keväänä todella hyvä. Halpojen hintojen sijaan keskityin etsimään valikoimasta oikeasti kannattavia ja aidosti ajattomia hankintoja, joista olisi iloa mahdollisimman pitkään, ja tälläiseen lopputulokseen päädyin... :)

KESKIVIIKKO 5.4.

Hullutpaivat_keskiviikko_1.jpg

Keskiviikko on tapansa mukaan paras hulluttelu päivä ja kellon pärähtäessä aamulla 7:00, suosittelen kaikkia BEdesign Deer-hyllystä haaveilevia etsiytymään Hullujen Päivien verkkokauppaan hyllyostoksille. Omaakin olohuonettani koristava Deer-seinähylly irtoaa nyt erittäin hyvään etuhintaan ja koska kyseessä on melko pienen kotimaisen yrityksen tuote, ei niitä montaa ole tarjolla. 

Parvekkeen ja terassin kevät/kesäsisustus mielessäni poimin esille myös Hayn Hee Lounge -nojatuolit ja Everyday Designin Porvoo-sarjapöydät, jotka sopivat sekä sisään että ulos. 

Arne Jacobsenin AJ City Hall -seinäkello on kellojen todellinen klassikko, johon kannattaa mielestäni panostaa. Ja viimeisenä sisustuspuolen tuotteena Jielden persoonallinen Loft-lattiavalaisin, josta itse olen haaveillut jo monta vuotta...

Hyllutpaivat_keskiviikko_2.jpg

Keskiviikko on hyvä päivä myös naisten muodin osalta. Oma suosikkimerkkini Tiger of Sweden on Hulluilla Päivillä hyvin edustettuna ja omalle ostoslistalleni laitoin kollaasin vasemman reunan Yulia-housut. Myös Filippa K:n t-paidat ja Calvin Kleinin alusvaatteet olisi pyrkimys ehtiä shoppaamaan...


TORSTAI 6.4.

Hullupaivat_torstai1.jpg

Torstaina hemmotellaan Artek-faneja kun aamu seiskalta myyntiin ilmestyy mustat ja valkoiset K65-tuolit sekä valkoinen A330s-valaisin. Hetken aikaa harkitsin että vaihtaisin saarekkeen ääressä olevat Hayn Hee -baarituolit valkoisiin Artekeihin, mutta luulen että vaihdos ei ole visuaaliselta kantilta katsottuna järkevää.

Pappelinan mustavalkoinen Linn-muovipunosmatto ja Alessin legendaarinen sitruspuserrin ovat hyviä perustarvikkeita kaikenlaisiin koteihin. Matto on maailman helppohoitoisin ja sitruspuserrin esteettisyytensä puolesta pusertimien ehdoton ykkönen. :)

Efva Attlingin suloiset Butterfly-korvakorut ostaisin ilman minkäänlaista miettimistä, jos minulla olisi korvissa reiät niitä varten. Balmainin tuuheuttava rakennesuihke on parasta hiustököttiä mitä tiedän ja itselläni samainen tuote on ollut käytössä jo vuoden päivät. Jos kärsit ohuista, liukkaista tai lättänöistä hiuksista, et voi jättää tätä tuotetta väliin!! :)


PERJANTAI 7.4.

Hullutpaivat_perjantai1.jpg

Perjantain valikoimasta ostoslistalleni meni Selected Femmen solmupusero sekä Balmuirin Meadow-pakkaus, joka sisältää suihkusaippuan ja vartalovoiteen. Etcetera Outerwearin pilkullisen Linda-sadetakin ostaisin myös, jos ei minulla olisi jo sadetakkia - tuo on nimittäin ihana! ♥︎

Pancho Nikanderin suunnitteleman Artek Kanto -telineen uusi kivenvalkoinen versio on myynnissä Hulluilla Päivillä yksinoikeudella ja jos vanhat merkit yhtään paikkaansa pitävät, tämän saadakseen pitää olla nopea kuin salama. Erikoisvärinen Kanto on keräilijän unelma!

Menun WM String -terästuolit ovat kivalla tavalla teollishenkiset ja melkeinpä sanoisin että pidän näistä Menun tuoleista enemmän kuin Hayn Hee -ritilätuoleista. Jos siis olet harkinnut Hay Hee-tuolin ostamista, suosittelen punnitsemaan myös Menun mallia. :)


LAUANTAI 8.4.

Hullupaivat_lauantai1.jpg

Lauantaina Hullareilla räväytetään oikein kunnolla, kun Louis Poulsenin Snowball-valaisin tulee klo 7:00 myyntiin. Kyseinen valaisin on ollut mielessäni jo pitkään ja haaveissani on vaihtaa ruokapöydän päällä oleva Artekin käsigranaatti A110-valaisin tuohon Poulsenin Snowballiin. ♥︎ Myös mies haaveilee tuosta lumipallosta ja pakko myöntää että se sopisi yhtä hyvin hänenkin ruokapöytänsä päälle. Tuo jos mikä on designia isolla D:llä.

Swedesen Libri-seinähylly kiehtoo minua myös ja Kartellin Bookworm-haaveeni tilalla voisi toimia myös tuollainen kevytrakenteinen kaunotar nimeltä Libri. :) Frandsenin pöytävalaisin on myös kestosuosikkieni joukossa, vuodesta toiseen jaksan ihastella sen pelkistetyn rouheaa muotoa.

Muodin puolelta tein lauantain osalta vain yhden löydön, Vilan ohut ViLoca-kesäneule, jossa on kaunis syvään uurrettu kaula-aukko ja ihanasti laskeutuvat hihat.

* * *

Hullujen Päivien verkkokauppaostokset saa myös tänä keväänä yhdellä toimitusmaksulla. Ensitilauksen postikulujen (6,90€) jälkeen kaikki tilaukset joiden summa on vähintään 50€ saa ilman perustoimitusmaksua. Tämä on erinomainen juttu, sillä omat ostokseni jakautuvat useammalle eri päivälle ja olisi kurjaa joutua joka ostoksesta pulittamaan postarit. :)

Käykäähän selaamassa Hullut Päivät -tuotteet tänään jo ennakkoon läpi, omien tärppieni lisäksi valikoimassa on monipuolisesti kattaus- ja keittiötarvikkeita (Iittalaa, Fiskarsia, Menua, Alessia, Georg Jenseniä, Villeroy & Bochia jne.), käytännöllisiä kylpyhuonetuotteita, laatukosmetiikkaa (Balmain, Lancome, Sensai, Shiseido, Estee Lauder yms), ja kauniin klassisia vaatteita sekä kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Suorinta tietä -->

www.hullutpaivat.com

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann / hullutpaivat.com, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg