Olen kärppänä seuraillut säätietoja ja sormet ristissä toivonut että ilmat alkaisivat jo kunnolla lämpenemään... ulos kun ei ihan vielä viitsi viedä kasveja paleltumaan. Tulevan kesäsesongin parvekesisustusta varten olen käynyt inspiroitumassa mm. Instagramissa, josta olen tallentanut mieleeni useita toteuttamiskelpoisia ideoita - isoja istutuksia, vegeviljelyä, runsaasti tekstiilejä, tunnelmavalaistusta ja kenties myös betonia tullaan näkemään meidän pienellä parvekkeella tänä kesänä. Osa tarvikkeista on jo hankittuna ja odottamassa siirtymistä ulkotiloihin, enkä malta odottaa että saan kaiken aikanaan valmiiksi... :)

Omakotivalkoinen_11042017_4062.jpg

1. via 2. via 3. via 4. via 5. via 6. via 7. via 8. via 9. via 10. via 11. via 12. via

Itseäni inspiroi tietynlainen vallattomuus, kasvien runsaus ja sisustuksen yleinen rentous. Tarkoitukseni on yrittää luoda parvekkeesta kivan näköinen ja kukkea keidas, jossa pääosassa kalusteiden sijaan on kasvit sekä yrtti- ja vegeviljelmäni. Ostoslistallani on kukka- ja taimimullan ohella lisäsatsi mustia järvikiviä, aurinkokennolla toimivia tunnelmavalaisimia, pehmoisia tekstiilejä kuten tyynyjä ja vilttejä, sekä tietysti ne taimet ja kasvit, joita parvekkeelle haluan laittaa. :)

Omakotivalkoinen_11042017_406334.jpg

1. via 2. via 3. via 4. via 5. via 6. via 7. via 8. via 9. via 10. via 11. via 12. via

Ulkona pyryttää parhaillaan veden ja rännän sekoitusta, mutta mitäpä siitä. Kesäkelit tulevat kovaa vauhtia ja kohta tämäkin kosteankylmä ilma on himmentynyt muisto vain. :) Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg