Miffen trimmaaminen on suuritöinen homma, josta ei nauti sen enempää emäntä kuin koirakaan. Pari kolme kertaa vuodessa tehtävä isompi karvanleikkuusessio vie vähintään nelisen tuntia ja tänään oli tälläinen päivä. Viisi tuntia viuhahti karvakuonon kimpussa, jonka jälkeen kiusasin raasuparkaa vielä pesun ja kuivatuksen muodossa. Nyt Miffellä on lyhyt, takuton ja kevyt kesäturkki, ja hyvin hyvin kiukkuinen mieli. Hirmuinen mökötys ja kiukuttelu menossa eikä edes namit saaneet koiramummua piristymään. Jos koira osaisi puhua, se varmaankin sanoisi hyihyi, nyt mamma oli tosi tuhma...  :)

Omakotivalkoinen_Miffe_01042017_83782_22

Omakotivalkoinen_Miffe_01042017_78271.jp

Omakotivalkoinen_Miffe_01042017_78231782

Nyt Miffe nukkuu omissa oloissaan eikä halua yhtään rapsuttelua tai hellittelyä, mutta kokemuksesta tiedän että illan tullen Miffeä alkaa paleltaa ja varovaisesti se kömpii sänkyyn kainaloon nukkumaan nuolaisten suukon poskelle. :) Sen jälkeen tuhistaan aamuun asti saman peiton alla ja ollaan taas parhaita kavereita. ♥︎ 

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg