Yhteistyössä House of Brandon

Nuorena en liiemmin raaskinut panostaa kotiasuihin ja olovaatteina käytinkin usein virttyneitä t-paitoja ja lötkähtäneitä trikoita tai collegehousuja. Nykyisin ajattelen kotivaatteista aivan toisin ja haluan tuntea oloni nätiksi ja siistiksi myös kotona laiskotellessani. Pitkäaikaisen yhteistyökumppanini House of Brandonin välityksellä pääsin aikoinaan tutustumaan Calvin Klein Underwear -merkin vaatteisiin ja sille tielle olen jäänyt - vaatekaappini kasvoi tällä viikolla uudella CK:n kotiasulla, joka on niin mukavan tuntuinen etten tavallisia vaatteita haluaisi millään pukea aamulla päälleni... :)

Omakotivalkoinen_23042017_431199.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_2578.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_786273.jpg

Calvin Kleinin Top Hoodie Full Zip -huppari ja tyköistuvat Botton Pant Jogger -housut ovat ohutta collegekangasta ja naisellisella tavalla rennot. En hirveästi pidä perinteisistä väljemmän kaavan collegehousuista tai -huppareista, sillä niissä olo tuntuu varsinkin huonoina vatsapäivinä todella pulskalta. Näissä sitä vaaraa ei ole, sillä erityisesti housujen istuvuudessa on huomioitu naisen luontaiset kehon kaaret. Valkoinen toppi tai t-paita hupparin alle, tennarit jalkaan ja avot, ruokakauppakelpoinen arkiasu on siinä. :)

Omakotivalkoinen_23042017_2581.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_4313.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_2584.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_2575.jpg

HOB_MidseasonSale_23042017.jpg

Calvin Kleinin kotiasun lisäksi haluan vinkata teille House of Brandonin tänään alkaneesta välikausialesta, josta löytyy tuhansia tuotteita mukaanlukien Calvin Kleinia sekä Vero Modan ihanat mustavalkoiset raitatakit, joista postasin teille kolmisen viikkoa sitten TÄÄLLÄ. Kipin kapin kurkkaamaan House of Brandonin massiivinen alevalikoima -->

www.houseofbrandon.com/midseasonsale

*  *  *

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

Yhteistyössä House of Brandon


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg