Päivä vierähti tytön kanssa Lastenklinikalla neidin kauhean kuuloista yskää, keuhkojen pihinää ja satunnaisia hengenahdistuskohtauksia selvitellen. Mitään vakavaa ei onneksi löydetty eikä nyt auta muu kuin sinnitellä kotona levossa ja lievittää tytön oloa parhaalla mahdollisella tavalla - höyryhengityksellä, hunajalla, Vicks Vaporub -voiteella ja kuumetta alentavalla särkylääkkeellä. Itsekin olen aivan sippi ja niin yliväsynyt viime yön valvomisesta, ettei järkikään kulje kunnolla. Päivän suurin ilon hetki oli tulla rättiväsyneenä kotiin ja katsoa kuinka olohuone ja makuuhuone kylpee kultaisessa ilta-auringossa... iloa silmille, sydämelle ja sielulle. ♥︎

Omakotivalkoinen_21042017_4277.jpg

Omakotivalkoinen_21042017_2517.jpg

Omakotivalkoinen_21042017_4278.jpg

Nyt käperryn sänkyyn tytön viereen huilimaan ja katselemaan Disney-elokuvia. Ihanaa perjantai-iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg