Kiitos kaikille Rakastu arkeen -tuotesetin arvontaan osallistuneille! Oli ilo huomata että niin monet jakavat kanssani ihastuksen tähän kotimaiseen uuteen keittiötuotesarjaan. Muutamat teistä kyselittekin mistä näitä voi ostaa ja jälleenmyyjien joukosta löytyy mm. K-Marketit ja Prismat, sekä tietysti Martinexin oma verkkokauppa, josta löytyy koko Rakastu arkeen -tuoterepertuaari. :)

Omakotivalkoinen_RakastuArkeen_arvonta_0

Suoritin arvonnan tuttuun tapaani Random.org -arvontakoneen avustamana ja voittajaksi valikoitui tällä kertaa nimimerkillä Teija´s life & style kommentoinut lukija, onnea! Olethan Teija´s life & style yhteydessä minuun pikimmiten sähköpostitse (miia@omakotivalkoinen.fi) osoitetietojesi kera, jotta saan paketin sinulle matkaan! :)

Loppuviikosta on luvassa vielä yksi arvonta ja silloin jaossa on 2kpl erittäin inspiroivia kotimaisia sisustuskirjoja tulevaa kesää silmällä pitäen. :) Kivaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Arvontapalkinnon tuotteet saatu Martinexilta)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg