Yhteistyössä House of Brandon

House of Brandonin kosmetiikkavalikoima laajeni tänä aamuna isosti kun NYX Cosmeticsin supersuositut tuotteet tulivat heille myyntiin. Erittäin kattava NYX Cosmetics -valikoima on Suomen parhaimpia ja House of Brandonilta löydät harvinaisempiakin sävyjä sekä haluttuja kausituotteita. Minulle NYX Cosmetics oli ennestään tuttu lähinnä siskoni kautta ja ilolla lähdin yhteistyön merkeissä testailemaan NYX Cosmeticsin keväisiä tuoteuutuuksia... :)

Omakotivalkoinen_NyxCosmetics_09042017_2

Omakotivalkoinen_NyxCosmetics_09042017_7

NYX Cosmeticsin Butt "Naked" - Turn the Other Cheek Nude Makeup Palette -meikkipaletti sisältää 15 kaunista luomiväriä, 4 ruusuista poskipunaa ja 3 helmiäishohtoista korostussävyä, joista rakensin tänä aamuna kasvoilleni keväisen raikkaan ja tyttömäisen meikin. Luomivärit levittyvät kauniisti ja tasaisesti luomille ja varsinkin vaaleat ihonsävyt ovat erinomaisesti valikoidut - eivät ole liian roosat eivätkä liian valkoiset. Tällä paletilla saa loihdittua upeita silmämeikkejä arkeen ja juhlaan.

Paletin poskipunat säikäyttivät minut aluksi kirkkaudellaan, mutta poskille siveltynä niiden sävyt ovat kauniit ja luonnolliset. Omille poskilleni sipaisin paletin oikean puolimmaista täyteläistä pinkkiä ja lopputuloksesta tuli varsin nätti - luonnollisesti punastunut. :)

Omakotivalkoinen_NyxCosmetics_09042017_2

Omakotivalkoinen_NyxCosmetics_09042017_2

NYX Cosmeticsin Full Throttle Pleine Couleur -luomivärikvartetti on Butt "Naked" -paletin ohella loistava tuote. Daring Damsel -sävyisen kvartetin koostumus on samettisen täyteläinen ja pigmentti hyvin runsas ja pehmeästi levittyvä. Tämä on todellakin hintaansa huomattavasti parempi, lisäplussaa luomivärirasian hienosta ulkomuodosta. Pisteitä täydet 10/10! :)

Omakotivalkoinen_NyxCosmetics_08042017_2

Omakotivalkoinen_NyxCosmetics_09042017_4

Butt "Naked" - Turn the Other Cheek -paletilla tehdyn meikin viimeistelin naturellin pinkillä NYX Cosmetics Soft Matte Lip Cream:lla sävyssä Istanbul ja lopuksi kiinnitin meikin siskonikin ylistämällä kiinnityssuihkeella. House of Brandonin koko NYX Cosmetics -valikoiman löydät täältä:

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202017-04-09%20ke

www.houseofbrandon.com/nyx-cosmetics

Aurinkoista ja keväistä sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg