Eilisessä postauksessa vihjailemani äitienpäivän herkkuyllätys meni täydellisesti nappiin ja suussa sulavat herkut kävivät erinomaisesti kaupaksi kaikille äitini kahvipöydässä istuneille. :) Tarjolla oli ruohosipuli-tuorejuustolla kuorutettua savuporo/kinkku-voileipäkakkua sekä kaksi keksipohjaista juustokakkua, joiden mauiksi valitsin kokeellisesti kuningatarmarjat sekä aurinkoiset hedelmät...

Aitienpaivamenu_Omakotivalkoinen_1405201

Aitienpaivamenu_Omakotivalkoinen_1405201

Kakkujen makumaailmat syntyivät lasten Piltti-sosepurkeista ja maustetusta tuorejuustosta Vappubrunssi-postauksessani ollutta sitruunaisen mango-juustokakun ohjetta noudattaen. Kuningatar-kakun täytteenä käytin Créme Bonjourin Kuningatar-tuorejuustoa ja kiilteenä Piltin Kuningatarsosetta, päälle ripottelin eilisestä Äitienpäivän herkut -postauksesta tuttua Dr.Oetkerin pakastekuivattua vadelmarouhetta. Aurinkoisessa hedelmäkakussa käytin täytteenä appelsiini-tuorejuustoa ja kiilteessä nesteenä luomuappelsiinimehua, joka yhdessä liivatteen kanssa sekoitettiin Piltti Aurinkoinen -hedelmäsoseen joukkoon. 

Aitienpaivamenu_Omakotivalkoinen_1405201

Aitienpaivanmenu_Omakotivalkoinen_140520

Joskus sitä yllättää itsensäkin huomatessaan innostuneensa ihan uudenlaisista asioista, kuten vaikkapa kokkailusta ja leipomisesta... ja onneksi grillikausi käynnistyy heti ensi viikolla, kun kesäkeittiöni saapuu ja säätkin tuntuvat suosivan viimein ulkoruokailua. :)

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg