Ihastuin Clas Ohlsonin ikkunassa esillä olleeseen minikasvihuoneeseen. Musta teräskehikko ja muovista valmistetut pleksilasit luovat suojaisan asuinpaikan yrteille ja pienille taimille joko omissa ruukuissaan tai ilmankin, riippuen miten haluaa kasvihuoneen pohjan täyttää. Itse aioin täyttää pohjan mustilla järvikivillä, mutta tulinkin toisiin ajatuksiin ja kipaisen maanantaina ostamassa yrteille mustat pikkuruukut, jottei juuret ole auringon armoilla... :)

Omakotivalkoinen_Minikasvihuone_27052017

Omakotivalkoinen_Minikasvihuone_27052017

Omakotivalkoinen_Minikasvihuone_27052017

Omakotivalkoinen_Minikasvihuone_27052017

Omakotivalkoinen_Minikasvihuone_27052017

Minikasvihuoneen pohja kestää vettä ja sen vesivara on parisen senttiä ennen kuin ikkunalasi alkaa. Kasvihuoneessa voi halutessaan käyttää toki yrttimultaakin, mutta pienen ja matalan kokonsa vuoksi kannattaa yrteistä irrottaa istustusruukut ja avata juurakkoa käsin sen verran että multavaraksi pohjalle riittää alle 10cm kerros. Helpoimmalla kuitenkin pääsee jos pistää yrtit suoraan erillisiin suojaruukkuihin, silloin ei kasvihuonekaan likaannu. :)

Ihanaa ja aurinkoista lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg