Lähdimme illalla piipahtamaan IKEA tavaratalossa hakeaksemme miehen parvekkeelle samanlaisia RUNNEN-lattiaritilöitä, joilla omankin parvekkeeni betonilattia on peitetty (postaus TÄÄLLÄ). Kärryyn eksyi arvatenkin myös muita juttuja, kuten tiskiharjoja, sypressi, pyykinkuivausteline ja kauniisti aaltomaiset SKYN-malliston lautaset ja kulhot. ♥︎

Omakotivalkoinen_IKEA_30052017_3352.jpg

IkeaSkyn_18927126.jpg

Suunnittelija Ehlén Johanssonin luoma IKEA SKYN -astiasarja muistuttaa Villeroy & Bochin kaunista Flow -mallistoa aaltomaisesti kaartuvine linjoineen, sillä erotuksella että hieman pelkistetympänä se ihastuttaa omaa silmääni enemmän kuin V&B. Ohuesta, kevyestä ja kestävästä luuposliinista valmistetut SKYN-lautaset ja -kulhot sopivat hyvin vanhojen Casa Stockmannin ja ASA Selectionin astioideni rinnalle kattausta täydentämään... ja nyt kun kokkailuintonikin on ihan uusissa ulottuvuuksissa, on ihana päästä sommittelemaan kattauksia näiden kaunottarien kanssa. :)

IKEA_SKYN_pRESS_1060x550.jpg

Omakotivalkoinen_Sypressi_30052017_3356.

Omakotivalkoinen_IKEA_Sypressi_30052017_

Parvekkeella asustanut hortensiani kupsahti ennätysnopeasti, vaikka mielestäni hoidin sitä ohjeen mukaan täysin oikein. Lieneekö ollut kuoleman kourissa jo ostohetkellä tai muulla tavoin viallinen yksilö, harmittavasti kuitenkin kävi. Kesä on tulevienkin säätietojen mukaan tänä vuonna poikkeuksellisen viileä ja sen huomaa viherkasvienkin tilasta - eivätpä nekään kovin hyvin parvekkeella ole viihtyneet. Järkisyistä päädyin ostamaan IKEA:sta kesäkukkien sijaan sypressin, jonka toivon selviävän sekä kummallisesti käyttäytyvästä kesästä että tulevasta syksystä... monivuotisena se saattaa säilyä hengissä jopa talvenkin yli, vaikka ruukussa onkin. 

OMakotivalkoinen_IKEA_4768.jpg

Että semmoinen shoppailusessio ja ostokset - IKEA-reissut vievät jostain syystä aina kaikki mehut, vaikka kuinka organisoidusti ostoslistan kanssa olisi liikkeellä ollut. :) Nyt iltapuuhien pariin ja sitten suoraan untenmaille... Huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg