Viimeisin siivoustuoteostokseni on granaattiomenan tuoksuinen Method Pomegranate -yleispuhdistusaine ja totesin sen olevan loistava aine kodin kaikille pinnoille keittiöstä kylpyhuoneeseen, myös lasi- ja peilipintojen puhdistukseen. Biohajoava pesuaine ei jätä minkäänlaisia rantuja jälkeensä, mikä oli iloinen yllätys eteisen ja kylpyhuoneen peilejä puhdistaessani. Iloisena vinkkaankin tästä teille kaikille jotka etsitte kodin täsmätuotetta ja / tai haluatte vähentää siivouspurtiloiden määrää kaapissa... :)

Omakotivalkoinen_08052017_2846.jpg

Omakotivalkoinen_08052017_2849_2.jpg

Sen verran haluan kuitenkin varoittaa kaikkia herkkänenäisia, että granaattiomenan tuoksu on omasta mielestäni keskiverto-Methodia voimakkaampi, vaikkakin se haihtuu siivoamisen jälkeen melko nopeasti huoneilmasta. Aluksi ajattelin etten kovin paljoa tykkää tästä tuoksun vuoksi, mutta aikani siivoskeltuani käänsin kelkkani ja pyörsin mielipiteeni - tämä on kuin onkin oikeastaan aika kivan tuoksuinen ja mieltä piristävä. :) Pisteitä nostaa eettisyyden, eläinkokeettomuuden ja kierrätysmuovista valmistetun pullon lisäksi se, että muista kokeilemistani Method-yleispesuaineista poiketen tämä sopii täydellisesti myös peilien pyyhintään - kaksi kärpästä yhdellä suihkaisulla. :)

Omakotivalkoinen_08052017_2851.jpg

Tuoksuttomilla siivoustuotteilla aikani siivoiltuani on ihana virkistää mieltä ja rutiineja uusilla tuttavuuksilla. Methodin siivoustuotteet ovat Kiilto Cleanin ja Attituden ohella parhainta A-luokkaa ja Methodin kylpyhuonesuihketta lukuunottamatta en ole ikinä joutunut pettymään siivousainevalintoihini. :) Methodin laajan valikoiman sekä upouudet ja ihanat Joanna Basford for Method Hummingbird Garden -tuotteet löydät kätevästi kaikki Stockmannilta --> www.stockmann.com/method

Kivaa alkanutta uutta viikkoa ja maanantai-illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(postaus sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg