Pienikokoisen makuuhuoneen sisustaminen kauniiksi ja kutsuvaksi on yllättävän vaikeaa, jos haluaa vältellä turhia sisustusesineitä ja -tarvikkeita kuten koristetyynyjä. Koristetyynyjen joka iltainen siirtely tuntuu niin turhalta ja luovuin tuosta tavasta jo pari vuotta sitten. Sen jälkeen petaus onkin syntynyt pelkkien "nukkumatyynyjen" varaan, nukkumiseen tarkoitetun 50x60cm "unityynyn" nojatessa isompaan 60x80cm kokoiseen "nojatyynyyn", jota tarvitaan selän taakse mm. sängyssä lukiessa...

Omakotivalkoinen_12072017_1374.jpg

Omakotivalkoinen_12072017_1375.jpg

Omakotivalkoinen_12072017_1343.jpg

Petaus onkin vuosia ollut aikalailla samanlainen, eli hyvin simppeli ja käytännöllinen. Lisämuhkeutta ja pientä vaihtelua kuitenkin kaipailin ja koska koristetyynyjen kanniskelukierre ei houkutellut, lähestyin asiaa tarvepohjalta - kylkiasento on aina ollut lempparini, mutten selkävaivojeni takia voi siinä pitkiä aikoja olla ilman polvien väliin rutattua peittoa tai muuta fyllinkiä, jonka avulla lantio ja selkäranka ovat suoremmassa. Ratkaisuna sekä asentokipuun että petauksen muhevoitamiseen on lasten 40x60cm kokoiset tyynyt, joihin löytyi sängyssäni olevaa Casa Stockmannin hotellikanasarjaa olevat tyynyliinat. Nyt tyynyrivissä on kolme eri kokoista tyynyä, jokaisella on oma tärkeä tarkoituksensa ja peti on sisustussilmällä tarkasteltuna viimeistellympi. Ja parasta on se, ettei minun tarvitse iltaisin nostella ainuttakaan tyynyä pois tieltä eikä pimeässä tarvitse pelätä kompastuvansa lattialle kasattuihin tyynyihin. :)

Omakotivalkoinen_12072017_1377.jpg

Omakotivalkoinen_12072017_1378.jpg

Omakotivalkoinen_12072017_1376.jpg

Omakotivalkoinen_12072017_1379.jpg

Yritän vältellä kaikenlaista turhaa tavaroiden siirtelyä niin makkarissa kuin muissakin huoneissa. Kaunista pitää tietysti olla, mutta se ei saa mennä käytännöllisyyden edelle... joten tässä minun vinkkini kaikille teille, jotka koristetyynyjen puutteen vuoksi tuskailette liian littanaa petausta tai olette väsähtäneet joka iltaiseen "sängyn riisumisprojektiin". Niin ihania kuin sisustus- ja koristetyynyt ovatkin, ne teettävät yllättävän paljon työtä varsinkin makuuhuoneessa. 

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

*sisältää kaupallisen linkin


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg