Uusi ruokapöytä – Muurame Viisto + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Organisoin meidän kotiin jouluiset tunnelmakuvaukset, joiden kohokohtana oli Muuramen upea VIISTO-ruokapöytä. Heti kun näin tämän pöydän livenä, tiesin että siinä se unelmien ruokapöytäni nyt on! ♥︎ Hieroimme Muuramen kanssa kaupat, jonka myötä pöytä jäi meille niille sijoilleen ja riemulla kerronkin teille että postauksen lopusta löydät osallistumisohjeet blogiarvontaan, jonka myötä yksi teistä voittaa samanlaisen Muurame VIISTO -designpöydän omakseen (arvo 1473€)!

Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä
Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä

VIISTO – Moniulotteinen muotokieli

Muuramen modulaarisessa VIISTO-ruokapöydässä minimalismi kohtaa industrialismin. Pöydän superohuen alumiinivahvisteisen 8mm paksuisen kannen tukena on massiivipuusta ja teräksestä valmistettu vankkarakenteinen jalusta. Meidän valkoinen designpöytä on kooltaan 182 x 91cm ja sitä on saatavana myös suuremmassa koossa, sekä erilaisilla materiaali- ja väriyhdistelmillä.

Ruokapöydän VIISTO-jalkojen moniulotteinen muoto vaihtuu katsontakulmasta riippuen. Kohtisuoraan edestä jalat näyttävät leveämmiltä ja nimensä mukaisesti viistosta katsottuna hyvin ohuelta ja viivamaiselta. Muuramen VIISTO-ruokapöytä on todella kaunis kombinaatio siroutta ja massiivisuutta, sopien täydellisesti meidän kodin muiden kalusteiden kanssa.

Tutustu Muuramen designpöytämallistoon täällä: ➤ muurame.com/ruokapoydat. Tilaamalla Muurame-uutiskirjeen saat lahjaksi -20% alekoodin, jonka voit hyödyntää ruokapöytäostokseen – ohjeet postauksen lopussa!

Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä
Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä
Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä
Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä

Suomalaista sisustushistoriaa

Arvostan suuresti Muuramen muotokieltä ja kestävään kehitykseen nojaavaa yritysfilosofiaa. Tuotteet tehdään aidosti ihmiseltä ihmiselle, tarjoten monipuolisia kalusteratkaisuja ja muokattavia moduuleja, joista on hyötyä ja iloa mahdollisimman pitkään – jopa useiden sukupolvien ajan. ♥︎

Muuramen tarina sai alkunsa 30-luvun Muuramessa, silloisessa Muuramen tuolitehtaassa. Pirkko Stenros aloitti suunnittelijana isänsä yrityksessä ja intohimo huonekaluyrittämiseen elää nyt jo kolmannessa sukupolvessa. Sisustusarkkitehti ja professori Pirkko Stenros vastaa edelleen malliston suunnittelusta ja tuotekehitystä tehdään yhdessä suunnitteluryhmän kanssa Nastolassa. Muurame on kalustanut koteja jo yhdeksällä eri vuosikymmenellä ja elänyt vahvasti mukana teknologian ja elämän muutoksissa.

Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä
Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä
Muurame Viisto ruokapöytä minimalistinen sisustus skandinaavinen koti klassikko designpöytä

Katseenkestävää kauneutta

Kaunis VIISTO-ruokapöytä siirtyi näiden kuvien ottamisen jälkeen olohuoneen puolelle, jossa jatkossa ruokailemme. Entistä isompi tila mahdollisti isomman ruokapöydän hankkimisen ja sisustus on kokonaisuudessaan todella harmoninen kompaktin sohvaryhmän, Muuramen matalan tason ja sen päällä olevan seinähyllyn kanssa. Tästä postailen teille loppuviikosta erikseen ennen ja jälkeen -kuvien kera. 🙂

Lue lisää VIISTO-ruokapöydästä: ➤ muurame.com/viisto

Muurame Viisto ruokapöytä blogiarvonta Omakotivalkoinen

Osallistu ja voita Muurame Viisto -ruokapöytä!

Minulle on kunnia-asia saada tehdä yhteistyötä Muuramen kanssa ja tarjota samalla myös teille lukijoille inspiroivaa sisältöä sekä etuja. Joulumieltä ei ole koskaan liikaa ja yhdessä Muuramen kanssa arvommekin teidän lukijoideni kesken valkoisen Muurame Viisto -designruokapöydän koossa 182 x 91cm. Palkinnon arvo 1473,00€.

Osallistu upeaan blogiarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi jouluaattoon 24.12.2019 klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan joulupäivänä 25.12.2019 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Palkinto postitetaan voittajalle Muuramen toimesta vuodenvaihteen jälkeen. ♥︎

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille!

Muurame alekoodi -20% tilaa uutiskirje Omakotivalkoinen

Muuramen uutiskirje ilmestyy muutaman kerran kuukaudessa, tarjoten mielenkiintoisia uutisia ja erikoisetuja. Tilaamalla Muuramen uutiskirjeen saat sähköpostiisi -20% alennuskoodin. Alennuskoodi koskee kaikkia Muurame-ruokapöytiä ja on voimassa vain muurame.com-verkkokaupassa.

Tilaa uutiskirje tästä ➤ muurame.com/uutiskirje

Iloista tiistaita kaikille!

Lue myös: ➤ Muuramesta on moneksi


Seuraa myös Instagramissa 

803 kommenttia “Uusi ruokapöytä – Muurame Viisto + ARVONTA

    1. Kyllä on kaunis pöytä!
      Ihanaa joulun odotusta! ?Toivon teille ikimuistoisia hetkiä tämän pöydän ympärillä oli joulu tai juhannus!

      1. Rentouttavaa Joulun aikaa kaikille ?? Onnea uudelle vuodelle 2020! Noin upealle pöydälle kyllä arvoisensa paikka löytyisi ?❤️

    2. Rauhaisaa ja valkoista joulua :)! Jos ei tule valkoista maata, voisi tulla noin kaunis valkoinen pöytä myös meille :))

    3. Oi kuina kaunis pöytä! Olisipa ilo ja kunnia saada omaa keittiötä koristamaan oman maakunnan näyttävä pöytä! Ihanaa Joulua kaikille!

    4. Muutto kohta ekaan omaan kotiin olisi edessä ja tarvetta pöydälle löytyisi? Hyvää ja rauhallista joulua kaikille❤️

  1. Voi kuinka olisi ihanaa saada noin kaunis pöytä. Tänä jouluna jpudun peittämään ruman kuluneen pöydän liinalla….mut jos voitan ens vuonna en. Ihanaa ja rentouttavaa Joulunaikaa ❤

    1. Olen jo pidemmän aikaa itsekkin katsellut näitä ruokapöytiä ja olisipa ihana saada tällainen meillekkin!
      Rauhallista joulunaikaa 🙂

  2. Nyt on kyllä blogihistoriasi paras arvonta! ❤️ Tämä pöytä kävisi meille kuin nenä päähän. Neljän lapsen perheessä uusi pöytä olisi enemmän kuin tervetullut, kolhuja kun nykyisessä pöydässä on ihan riittävästi pikkulapsivaiheen jälkeen. Toivottelen jo hyvää joulua sinulle, ilolla odotan mitä uusi vuosi tuo blogiisi tullessaan! ?

  3. Koti rakennusvaiheessa ja nyt tämän kolmannen kodin kohdalla on kiinnitetty huomiota kauniisiin ja kestäviin ratkaisuihin. Tuo ihana pöytä olisi sinne täydellinen.

  4. Oi kuinka kaunis! Ja ihanan väljä jopa kuudelle tuolille.
    Tälle olisi kyllä tarvetta. Vanha truokapöytä on yli 30 vuotta vanha ja vaikka se onkin laadukas ja tukeva, haluaisin niin tuollaisen suorakaiteen muotoisen, kun vanha on soikea. Tähän pääsisi sitten valitsemaan uudet mukavat tuolit.

  5. Mukana arvonnassa ehdottomasti! Ihana pöytä❤️ Itse haaveilen meille myös uutta ruokapöytää? Tunnelmallista Joulunaikaa?❤️

  6. Ooo, tämä on pöytä makuuni! Kumpa arpaonni osuisi tällä kertaa kohdalleni!

    Ihanaa joulunodotusta!

    1. Kiitos blogistasi, innolla odotan jokaista juttua. Muuramen tuotteet ovat tuttuja jo lapsuudesta. Olisipa ihanaa saada tuollainen pöytä vasta remontoituun keittiöön. T. Leena

  7. Ihanaa joulua kaikille❤️ ja ehdottomasti mukana arvonnassa ja toivottavasti tällä kertaa onni olisi mukana, kun olen uudesta ruokapöydästä pitkään haaveillut ?

    1. Olisipa ihana joulunjälkeislahja, meillä on ollut jo pitkään etsinnässä uusi ruokapöytä! Ihanaa joulunodotusta teille ❤️

    2. 10v vanha pöytä alkaa näyttää kolmen lapsen käsittelyn jäljiltä hmm.. mielenkiintoiselta! Mukana!

    1. Olen seurannut blogiasi sieltä greigen ja glitterin ajoista lähtien ja nähnyt monta kivaa kilpailua, mutta tämä vasta on jotain! Ihan huikeaa olisi voittaa pöytä!

      Rentouttavaa joulua <3

  8. Mukana arvonnassa. Tämän pöydän ympärille rakentaisimme uuden, valkoisen kodin, ensi keväänä ❤️
    Riemullista joulunaikaa?

  9. Tää oiskin täydellinen joululahja!

    Mulla on uudet keittiöntuolit, mutta täydellinen pöytä puuttuu!

    Ihanaa joulunodotusta!

  10. Voi tämä olisi täydellinen joululahja itselle! Kaunis! ? Hyvää joulun odotusta teidän perheelle Miia! ❤️

    -Heli

    1. Olen lukenut blogiasia ikuisuuden vaikka vasta nyt kirjoitan ensimmäisen kommentin, osallistuakseni pöydän arvontaan!

      Ihanaa joulun odotusta teille kaikille! Miia jatka samaan malliin ihanan blogisi kanssa! <3

  11. Oi, siis tämä tulisi kuin tilauksesta! ? Muutossa ruhjoutunut vanha pöytämme olisi hyvä saada pois ja tuo sopisi muotokieleltään täydellisesti tilalle. Valkoinen pöytä oli muutenkin ajatuksissa saada seuraavaksi. ??
    Ihanaa joulun aikaa sinulle ?❤️

  12. Onpa mahtava arvonta hienolta yritykseltä, arvostan suuresti näitä kotimaisia tekijöitä. Toivottavasti teidän jouluun mahtuu monta ihanaa hetkeä uuden pöydän ympärillä. Hyvää joulun aikaa! ✨

    1. On kyllä todella kaunis pöytä! Korvaisi meidän vanhan, hieman koiran koristeleman ruokapöydän. Ihanaa joulun aikaa ?

  13. Oi, tämä tulisi kuin tilauksesta ? Muutossa ruhjoutunut vanha pöytämme saisi mennä ja tämä sopisi muotokieleltään täydellisesti tilalle. Muutenkin valkoinen pöytä olisi seuraava. Tuo on siro ja kaunis ❤️
    Hyvää joulun aikaa ?

  14. Olet oikeassa, täydellinen pöytä!
    Rauhaisaa joulunaikaa koko perheellesi ja kiitos inspiroivasta blogistasi!

  15. Upean näköinen pöytä.Oma remonttini etenee samassa tahdissa kanssasi ja minulta puuttuu ruokapöytä ja sohva.Kaikki entinen sai mennä ja nyt on uuden aika.Hyvää Joulua ja alkavaa vuotta teille.

  16. On kyllä kertakaikkiaan tyylikäs ruokapöytä. Ilmava ja yksinkertainen, linjakas. En ihmettele että rakastuit ❤️
    Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa! Sun blogi on niitä harvoja joita selaan, tykkään sun tyylistä ja taidoista sisustaa kotia ?

  17. Hyvää joulunaikaa ja nautinnollisia ruokailu- ja seurusteluhetkiä tuon uuden ihanan pöydän ääressä!

  18. Oi,mikä palkinto! Ehdottomasti mukana,sillä vanha pöytämme on jo niin täynnä kolhuja ja värjäytymiä.
    Mukavaa joulun odotusta sinne!

  19. Aivan ihana ruokapöytä! Jos tämän voittaisin niin lahjottaisin sen läheiselleni, jolta puuttuu hyvä ruokapöytä.

  20. Voi miten kaunis pöytä, olisi ihana joululahja meille. Kiitos sinulle Mia ihanasta blogista, josta saan paljon vinkkejä omaan sisustukseen.?

  21. Tämä pöytä olisi täydellinen tulevaan uuteen kotiin! <3
    Todellakin siis mukava arvonnassa ja samalla toivottaen hyvää ja rauhallista joulua teille ja muille blogin lukijoille!

    1. Muuramen kalusteet ovat niin kauniita, kestäviä ja ne muuntuu moneen! Toivottavasti arpaonni suosisi.? Rauhallista joulua!?

  22. Upea pöytä, tämä kävisi niin hyvin myös meidän keittiöön! Uusi ruokapöytä on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa. Näen tämän yksilön uuden juuttimaton ja ruokapöydän tuolien kaverina!

    Oikein ihanaa joulun aikaa sinulle Miia ja myös kaikille blogin lukijoille! <3

  23. Jouluiloa ja jouluvaloa!
    Tämä olisi todellinen joululahja meidän perheeseen, kun uusi pöytä on ollut hakusessa.

  24. Aivan täydellinen pöytä, juuri tuollaisesta olen haaveillut! Ihanaa ja toivon mukaan valkoista joulua teille! ♥️

  25. Rauhallista joulun aikaa teille kaiken rempparytinöiden jälkeen ♥️? Nyt on aika nauttia työn hedelmää ja vaan relata ? Ps. Pöytä on täydellinen ja ajaton valinta, jonka mielelläni ottaisin meidänkin 5hlö perheellemme?

  26. Kylläpä on kaunis pöytä, kauniissa kodissa. Voi niin mielelläni sellaisen meillekin ottaisin. Ihanaa joulua!

  27. Levollista Joulun Aikaa uudistuneessa kodissa sinulle ja perheellesi! Näyttää raikkaalta ja todella kauniilta -niinkuin tämä pöytäkin ?

  28. Voi miten kaunis pöytä, tyttärelleni lahjoittaisin, molemmat ihailemme kauniisti sisustettua kotiasi, valkoisen ystäviä kun olemme ❤️

  29. Ihana pöytä! Jos voittaisin pöydän, lupaan, että ottaisin kotiimme viikonlopuiksi taas tukilapsia, jotka saisivat viettää kiireetöntä viikonloppua upean ruokapöydän ääressä (nykyinen ruokapöytämme on harmittavan pieni)!
    Ihanaa ja lämpöistä joulua Miian perhe ja Muuramen väki! ?????

  30. Hyvää joulunaikaa kivan blogin tekijälle. Muuramea löytyy jo ennestään, tarvis varmaan oma huone pöydälle järkätä.

  31. Vuosi sitten hankin ensimmäisen oman Muurameni ja siinä sattuu olemaan sama jalka, joten pöytä olisi sille aivan nappi pari.
    Ihanaa joulun odotusta ??

  32. Hei, olisipa niva kerrankin saada itselle täysin uusi pöytä. Rauhallista ja rentoa joulun odotusta sekä itse joulua ❤️

  33. Tämä on kaunis pöytä. Mahtuisi meille oikein hyvin ja koko suku mahtuisi paremmin pöydän ympärille syömään Jouluna kuin tuon vanhan pöydän.

    Hyvää joulua!

  34. Niin kaunista ja selkeälinjaista ajatonta tyyliä on ilo katsella. Joulu saa aikaan myös kaunista monella tapaa.

  35. Ihanaa joulun aikaa teidän perheelle! Kotinne on todella kaunis ja pöytä sopii hyvin kokonaisuuteen. Tulisi tarpeeseen meillekin ??

  36. Yritetään kaikki rauhoittua yhdessä joulun viettoon vaikka juurikin ruokapöydän ääressä ?

  37. Todella kaunis pöytä! Ihana muotokieli! Toivotan perheellesi ihanaa ja sadunhohtoista joulua tämän pöydän ympärillä! ? Toivon todella, että meitä onnistaisi arvonnassa ja ensi jouluna meidänkin perhe saisi istua tämän upean pöydän ympärillä! <3

  38. Tunnelmallista ja kaunista joulunaikaa?✨! Viisto on mieletön pohja kauniille kattauksille. Kaunis myös sellaisenaan❣️

  39. Todella kaunis pöytä, kaunis muotokieli ja sävy. Ja niin tarpeellinen meidän viimeisiä vievän ruokapöydän tilalle. 🙂 Ihanaa joulunaikaa! <3

  40. Ihana pöytä. Sain perintönä isoisäni vanhan Muuramen kirjoituspöydän ja ihan uskomaton laatu, kuitenkin n 30 vuotta vanhat ainakin. Keittiön pöydän päivitys sattuu olemaan juuri sopivasti käynnissä, sopivaa ei lle vielä löytynyt?

  41. Ihanaa olisi kokoontua joulupöytään näin upean pöydän ympärille ??
    #Muurame ❣️
    Hyvää ja rentouttavaa lomaa!

  42. Aivan mahtava arvonta, kyllä olisi ihana pöytä ❤. Meillä alkaa kohta vauva-arki ja mikäs sen ihanampaa olisi kuin opetella uusia asioita uuden pöydän ääressä. Ihanaa joulunaikaa!

  43. Ihanaa olisi kokoontua joulupöytään näin upean pöydän ympärille ??
    #Muurame ❣️
    Hyvää ja rentouttavaa joulua!

  44. Kääk, ihan meidän näköinen arvonta ? Tehtiin keittiöremppa ja uusi keittiön pöytä juurikin olisi remontin jälkeen vielä hankintalistalla. Tämä olisi meidän keittiöön ihan täydellinen ❤️. Ihanaa joulun aikaa teille kaikille!

  45. Nätti kattaus, yksinkertaisen kaunista. Kuten pöytäkin..
    Olisipa ihana uudessa kodissa ?

    Rauhallista joulunaikaa!

  46. Kaunis pöytä. Haaveilen mm.uudesta ruokapöydästä, mutta se saisi olla niin iso että mahtuisi molemmin puolin 4 tuolia eli yht ainakin kahdeksan hengen sakki istumaan pöydän ympärille. Kovin olen näihin Muuramen tuotteisiin ihastunut ja myös tähän blogiin.

  47. Ihanaa ja rauhallista Joulun odotusta teidän perheelle.

    Toivottelee äiti ja viisi lasta (1tyttö ja 4poikaa) Oulusta ???

    1. Oi miten kaunis pöytä! Kotimaisuus on parhautta ja kyllä me osataan tehdä hienoja asioita ❤️ oikein ihanaa ja rauhallista joulua sinne kaikille terkuin Perhe Anttila

  48. Olisi mukavaa saada tusina tavaran sijaan kunnon ruokapöytä. Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta. ??

  49. Ihanaa joulua ihan kaikkiin torppiin ja tupiin ❤️ pöytä pääsisi tämän suurperheen silmäteräksi.

  50. Ihana pöytä! Tää sopisi Juhan kotiin pian valmistuvaan remontin jälkeen täydellisesti. Antaisin hänelle joululahjaksi ❤️
    Iloista joulunodotusta ❤️

  51. Olisipa tämän arvonnan voittaminen ihana joululahja ❤️ Rauhallista joulua sinulle ja perheellesi ?

  52. Loistavaa joulunaikaa?? Mielettömän ihanaa olisi saada uusi valkoinen ruokapöytä meidän kiiltovalkoiseen keittiöön. Aivan mahtava palkinto Muuramen hyvää laatua.

  53. Tämä olisi täydellinen meidän vanhan pöydän tilalle! Uusi on ollutkin jo haaveissa. Nuo jalat on upeat ?

  54. Tosi upeita kuvia, ja tuo pöytä kyllä sopii muuhun sisustukseen kuin nakutettu! Positiivista myös, että Muurame edelleen olemassa ja pitänyt pintansa kovassa kilpailussa. Nämä kalusteet kestävät äidiltä tyttärelle ja isältä pojalle.
    Oikein ihanaa, tunnelmallista ja rauhallista joulua!

  55. Kaunis pöytä ja kelpaisi pienempänä meidän tulevaan uuteen kotiin 🙂 Mukavaa joulunaikaa teille!

  56. Täydellinen joululahja koko perheelle olisi uusi valkoinen ruokapöytä. Hyvää Joulua! Terveisin, Minttu

  57. Rauhallista ja rakkaudentäyteistä joulua! Tuo Muuramen pöytä sopisi mainiosti omaan keittiööni siron ulkonäkönsä vuoksi?

  58. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta…toivottavasti pöytä tuo tullessaan monta iloista hetkeä…

    1. Täähän on ihan kiva pöytä. Ruokailutilan kalusteiden löytäminen on kaikkein haastavinta.

      Mukavaa joulun aikaa!

  59. Oi mikä arvonta! Tämä olisi aivan mahtava lahjoittaa kotoa muuttavan tyttären ensimmäiseen omaan kotiin!?
    Rauhallista joulunaikaa ja ihania asioita tulevalle vuodelle!?

  60. Oih, ihanan raikas ja keveän näköinen pöytä ? Syntyperäisenä muuramelaisena koen kotiseuturakkautta Muuramen kalusteisiin – vaikkei niitä enää Muuramessa olekaan valmistettu pitkään aikaan.

    Ihanan rentoa ja leppoisaa joulua koko teidän perheellenne! ⭐️

  61. Päivittäin täällä blogissasi vierailen, vaikka nykyään niin kovin harvoin mihinkään kommentoin. Pahoittelut siitä. Oikein ihanaa joulun odotusta ja itse joulun aikaa sinulle ja läheisillesi! Muista rentoutua kaiken kiireen jälkeen ?

  62. Aivan ihana ruokapöytä! Sopisi erinomaisesti sisustukseeni ja olisi siten täydellinen joululahja uuden kotini keittiöön! Rentouttavaa joulunaikaa 🙂

  63. Rentouttavaa ja Rauhaisaa
    Joulunaikaa teille! ?
    Enpä ihmettele että pöydän nähdessäsi tiesit sen olevan The pöytä, jo vain on täydellinen.

  64. Lapsi on ”duunannut” nykyisen pöytäämme sellaiseen kuntoon, että jo olisi uuden aika ? Pöydän ääressä meillä viihdytään joulunakin eli aikas tärkeä huonekalu ??

  65. Hyvää ja rauhallista joulua?
    Olisi kyllä ihana jos arpa-onni suosisi ja voittaisin tämän ihanan pöydän❤️

  66. Voi miten kaunis ja rauhallinen tunnelma teidän kodissa on ❤️ Tuo Muuramen pöytä sopii sinne aivan upeasti. Ihanaa joulun odotusta!

  67. Hyvää mieltä kaikille joulun tohinoihin ?Kiitos Inspiroivista blogiteksteistäsi, jotka ovat vahvistaneet omaa visiotani kohti minimalistisempaa elämäntyyliä ❤️Pöytä linjakas ja siksi niin ajaton!

  68. Itsellä ei pöytätarvetta mutta tämä ilahduttaisi suuresti tytärtäni eli peukut pystyyn. Hyvää joulua kaikille!

  69. Ihanaa joulua ja tulevaa vuotta kaikille!

    Ihana pöytä, mukana siis innokkaana ja jännittyneenä arvonnassa.

  70. Meillä vetelee viimeisiään irtonaisten jalkojen ja rikkinäisten tuolien kanssa keittiön pöytä … Oli edellisiltä asukkailta jäänyt ja me ollaan kymmenen vuotta asuttu ja lapset käyttäneet. Helpolla ei henno pois laittaa kun vielä pysyy pystyssä ja aina puhutaan kestävyydestä ja ettei saa liikaa kuluttaa. Tosin kun vaihdat risan ja oikeasti käytetyn uuteen ja annat sille arvoa seuraavat 30 plus vuotta niin onhan se … Meillä aikanaan oli vanhana ostetut lasten muuramesängyt ja kirjahyllyt ja lähtivät vielä ainakin kahteen paikkaan eteenpäin … kestäviä ovat . Hyvää Joulun odotusta kaikille 🙂

  71. Oi, tämä ois kyllä unelmien täyttymys ? Koti on vuosien saatossa täydentynyt Muuramen kaapeilla.

  72. Rauhaisaa ja tunnelmallista joulua teidän perheelle.! ♥️✨?
    Olisipa aivan ihana joululahja tuo pöytä! ??

  73. Onpas se kaunis vähäeleinen pöytä, johon mahtuu useampi ihminen upeiden kattausten ääreen.
    Hyvää ja tunnelmallista joulua sinulle ja läheisillesi!

  74. Aivan upea palkinto, tässäpä olisi mieletön joululahja koko perheelle! Oikein tunnelmallista ja rauhallista joulua sinulle ?

  75. Kivan näköinen pöytä, lieneeköhän Suomessa valmistettukin? Nykyinen pyöreä pöytä saisi tehdä tietä isomman ja käytännöllisemmän tieltä.

  76. Aivan ihania kuvia olet ottanut. Mielettömän näköinen kokonaisuus! Tuon pöydän ympärillä on ihanaa viettää joulua ja siksi toivotaankin teille ihanaa ja kaunista joulua! Itselläni pyörähtäisi sukat jaloissani, jos tämän sattuisin voittamaan! ?

  77. Oi! Muurame on hyväksitodettu ajaton merkki meillä, ruokapöydän mentävä aukko olisi vielä valmistumassa olevassa omakotitalossamme! 🙂

  78. Kaunis pöytä ja sopisi käytännössä minne tahansa tilaan upeasti… Ihanaa joulunaikaa teille sekä muille lukijoille!

  79. Tarvittaisiin uusi pöytä, vanhassa on jo koloja ja naarmuja. Tämä olisi meille niiiin sopiva!
    Rauhallista Joulua ❤️

  80. Vau, mikä palkinto! Uusi pöytä olisi todellakin tarpeen ja tämä olisi aivan unelmien pöytä meille. Ihanaa joulun aikaa! <3

  81. kotini kaipaisi uutta pöytää. Tyttäreni on 40-vuotias ja edellinen pöytä on hankittu hänen ollessaan 15-vuotias.Kulumaa on tullut vuosien saatossa ja muuton yhteydessä kolhuja lisää.

  82. Rauhallista Joulua! ? Tää pöytä olis kyllä aivan ihana myös omaan kotiin, joten peukut pystyyn arvontaan ?

  83. Hieno pöytä ja hieno arvonta.
    Kelpaisi meidänkin kotiimme!
    Oikein hyvää ja rauhallista joulua!

  84. Linjakas ja levollinen pöytä! Sopii muuten loistavasti tuoliesi kanssa.
    Tämän ääressä ystävät ja suku… aina kannattaa haaveilla…?
    Jouluiloa!

  85. Aivan ihana pöytä ja sopii täydellisesti sinun sisustukseen ? Nyt tiedän millasen pöydän haluan, sillä vähän pienemmälle pöydälle olisi pian tarvetta, kun perheen vanhin lapsi lähtee omilleen.Toivottavasti onni suosii ❤️

  86. Olisipa osuva palkinto. Uusi koti valmistuu kesällä ja tämä pöytä olisi mahtava, koska sisustusbudjetti on jo tuhlattu.

  87. Osallistun ehdottomasti arvontaan! Olemme juuri muuttamassa tammikuussa isompaan omakotitaloon ja nykyinen pöytämme menee keittiöön. Ruokailutila on vailla ruokapöytää ja tuo olisi kuin tehty siihen! Hyvää joulunodotusta Miia sinulle ja tyttärellesi. Olen ollut blogiisi lukija jo siitä
    saakka kun asuntosi oli sisustettu hopealla ja kaikella kiiltävällä ?

  88. Tunnelmallista joulun aikaa sinulle ja perheellesi ? Olemme muuttamassa pikkasen isompaan asuntoon ja nyt olisi uudessa kunnollisen kokoinen keitto ja uusi pöytä olisi tervetullut lisä. Nykyisen pöydän ääressä mahtuu hätäisesti 3 istumaan.

  89. Aivan mahtava arvonta! Niin kaunis ja kevyt pöytä. Oispa täydellinen omaan kotiin vanhan tilalle ? Rauhallista joulunaikaa! ❤️

  90. Muuramen kalusteet ?kuten esimerkiksi tämä pöytä ?. Hyvää joulua kaikille ja itselleni rutkasti arpaonnea ?

  91. Näyttää upealta! Tämä pöytä sopisi todella hienosti keittiöömme. Nykyinen pöytämme on hieman liian iso, tämä olisi juuri sopiva. Ihanaa joulua Miia sinulle ja perheellesi!

  92. Onpa mahtava jouluarvonta! Viimeksi istuessani ruokapöytämme ääreen, sain tuolista tikkuja takapuoleen ? Ilmeisesti on aika uusia tuolit ja samalla niihin sopiva pöytä. Tammisella pöydällä onkin menty jo pitkän aikaan. Valkoinen toisi ihanaa raikkautta!

  93. Rauhallista joulua kaikille! Tämä pöytä olisi juuri passeli mitoiltaan uuden kodin ruokailutilaan ja sopisi mainiosti eri vuosikymmeniltä oleviin Muuramen kalusteisiimme❤️

  94. Oi että, olisi ihana joululahja jos voittaisi! Hyvää joulunodotusta sinulle ja perheellesi 🙂

  95. Kyllä on upea pöytä, ah muotokielen selkeyttä 🙂 Ilolla mukaan arvontaan!
    Tulkoon ihana joulu koko perheellenne!

  96. Olin päättänyt, että tänä jouluna voin tehdä töitä, mutta yllätyksekseni minulla onkin joulu vapaata ja saan viettää sen perheeni ja sisarusteni kanssa❤️ Tämä olisi joululahja minulle itselleni. Palkinto raskaasta vuodesta ja suurien muutosten vuodesta, minkä olen sinnikkäästi tepastellut läpi. Rauhallista joulua kaikille ❤️

  97. Ihanat upeat ja raikkaat Muuramen kalusteet.
    Uusi pöytä sopisi niin hienosti myös meidän ruokailutilaan ja perhe sen ympärille. Ihanaa joulun aikaa 🙂

  98. Ihanaa joulua kaikille!
    Täällä on jo kaikki kunnossa ja kuusi koristaa olohuonetta. Kunpa saatais valkoinen joulu tänne länteenkin.

  99. Todella kaunis pöytä! Uusi pöytä oliskin tarpeen kun entinen on pienten lasten ruokaillessa kärsinyt ja saanut lommon jos toisenkin. Tämä sopisi täydellisesti meidän valkoiseen sisustukseen. Oikein ihanaa joulua teidän perheelle!

  100. Tämän ihanan arvonnan voittaminen olisi ratkaisu pöytäkriisille, hyvältä näyttää! Rentouttavaa Joulun aikaa ?

  101. Apua mikä palkinto! <3 Meillä on lapsiarjen kuluttama kamaluus keittiössä, joten tuo olisi unelmien täyttymys meille ja tulisi niiiiin tarpeeseen. Ihanaa joulunodotusta sinulle ja kiitos ihanasta blogistasi, olet kyllä todella ahkera sen suhteen.

  102. Ihanaa joulunaikaa ja lämmontä joulumieltä! On todella kaunis ja samalla komea pöytä, jämäkkä ja kuitenkin siro yhtä aikaa.

  103. Kaunista siellä teillä on❤️ja Muuramen tuotteet on kyllä juurikin niin huippuja kun näyttävätkin. Levollista joulua?

  104. Viisto on yksi kauneimmista valmis pöydistä mitä olen nähnyt ?. Kelpaa Jouluherkut sen ääressä nauttia ?. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  105. Uskomattoman kaunis huonekalu! Kauniisti esillä kuvissa 🙂 Olen mukana hienossa arvonnassa, tottakai!

  106. Aivan huikee arvonta <3 Niin ois hieno pöytä, mut ruokahuoneeseen.. HALUUN!!!!

    Rauhallista Joulun aikaa 🙂

  107. ”Herkkua on siinä monenlaista….kuiske kuuluu, miltä ruoka maistaa..”Upea pöytä! Mukana arvonnassa.
    t. Tiina

  108. Todella kaunis pöytä. Niin kauniit kattaukset saisi tehtyä noin kauniille pöydälle. Innolla odotan josko onnetar suosisi minua ?. Rauhaisaa Joulua sinulle ja perheellesi ?.

  109. Tyttärellemme Rovaniemelle tarvitaan uusi pöytä, kun juuri ovat muuttaneet uuteen asuntoon. Valkomusta on heidän asuntonsa sävyt.

  110. Kaunis pöytä! Tuon antaisin lahjaksi veljeni perheelle. Pitäisin kyllä itsekkin mutta asun niin pienesti.

  111. Kaunis valkoinen sisustus. Pöytä sopisi meille hyvin, olohuoneessamme on Muuramen laatikostot, jotka hankittu noin 30 v. sitten. Parasta Muuramen kalusteissa onkin se, että ne kestävät aikaa.

  112. Kaunis ruokapöytä, sopisi todella hienosti meidän uuteen kotiin, johon myös tulossa valkoinen ja minimalistinen sisustus ?

    Ihanaa Joulun odotusta! ?

  113. Valkeaa ja rauhallista joulua teille! Muistakaa että tärkeintä joulumielen luomisessa on yhdessä rakkaiden kanssa ajan viettäminen, hiljentyminen yhdessä herkkujen keskelle ruokapöydän ääreen, menneiden rakkaiden muistaminen kynttilöin sekä pukin apurina toimiminen (niin isojen kuin pienien) paketein!

    Joulu on ihanaa aikaa! ?

  114. Ihanan siro muotokieli tässä ruokapöydässä, sopisi meillekin valkoiseen kotiin <3 Rauhallista Joulua sinulle ja tyttärellesi <3 🙂

  115. Kaunis, siro ruokapöytä. Sopisi täydellisesti meidän remontoituun keittiöön ?

    Ihanaa joulunaikaa! ??

  116. Olen jo monta vuotta haaveillut valkoisesta pöydästä…tässähän se nyt olisi. Rauhallista joulunaikaa! ?

  117. Onpa ihana pöytä! Menee ehdottomasti harkintaan, ellen voita nyt arvonnassa 😉 Meillä tippui vitriinin päältä kukkaruukku pöydälle, ja pöydän pinta on pilalla, joten uuden osto edessä..

    Ihanaa joulunaikaa kaikille! ??

  118. Kaunis pöytä! Sen ympärille mahtuisi joulupöydän antimista nauttimaan koko perhe sen sijaan että kannetaan väliaikaisia taittopöytiä olohuoneeseen. Valoisaa joulua!?✨

  119. Uusi ruokapöytä muutenkin etsinnässä, olisipa täydellinen arvontavoitto! Hyvää joulua ja kiitos inspiroivasta blogista!

  120. Niin upea pöytä! Olen vasta muuttanut eikä kalusteita sängyn lisäksi oikein vielä löydy, ja tää ois kyllä niin hieno olkkariin!!

    Ihanaa ja rauhallista joulua jokaiselle joka tän kommentin näkee! Pitäkää hymy päällä viimetingan shoppailukiireidenkin keskellä ja syventykää joulun aikaan niihin asioihin mitkä tekee teidät onnelliseksi… oli se sitten lahjojen ostaminen itselle tai muille, se ettei edes vietä joulua, se että viettää joulun yhdessä – tai yksin, tai se että syö perinteisen riisipuuron sijasta vaikka munakokkelia aamupalaksi jouluaattona!

    Toivottavasti sulla joka tätä lukee on ihana ja just sun omannäköisesi joulu! <3

  121. No nyt on mieletön pöytä. Ilolla aloittaisin uuden vuoden tämän pöydän ääressä. Ihanaa joulun odotusta sinne 🙂

  122. Ihanaa joulua Sinulle Mia ja perheellesi myös! Toivottavasti ehditte rentoutua ja nauttia niin yhdessäolosta kuin omasta rauhastakin.

    Itselläni on ollut hyvin raskas vuosi ja vanhempani ovat auttaneet minua itseään säästelemättä ja valittamatta, joten olisipa ihana päätös vuodelle, jos saisin antaa heille tämän pöydän joululahjaksi <3

  123. Meillä on Muuramen tuotteita ja olemme tyytyväisiä niihin. Pöytää ei ole vielä.
    Hyvää joulua ja menestyksellistä Uutta Vuotta 2020!

    1. Meillä on Muuramen tuotteita ja olemme olleet tyytyväisiä niihin.
      Hyvää Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2020 !

  124. Meillä on Muuramen tuotteita ja olemme tyytyväisiä niihin. Pöytää ei ole vielä.
    Hyvää joulua ja menestyksellistä Uutta Vuotta 2020!

  125. Kaunis pöytä! Kävisi hyvin meillekin 😉 osallistun siis ilomielin arvontaan. Rauhaisaa joulua!

  126. Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa ?? Viisto-ruokapöytä on todella kaunis ja sopisi meidän uusien Bo Conceptin ruokapöydäntuolien kanssa hyvin yhteen ?

  127. Onpas kaunis ruokapöytä! Tuon kokoisen pöydän ääreen sopisi hyvin viisihenkinen perheemme ja vaikka pari lisäsuutakin. Ruokapöydän osto on ensimmäisten joukossa hankintalistalla.
    Toivon valkoista joulua teidän koko perheelle! ?️❄️

    1. Valkoiset unelmat ja lumihuntu,
      sydämessä aito joulun tuntu.
      Rauhaisaa joulunaikaa
      ja onnea tulevalle uudelle vuodelle! ?

  128. Ihanaa joulua sinulle perheinesi ja muillekin blogisi lukijoille! Itsellä on viime päivät menneet muuttolaatikoiden keskellä ja uusi pöytä olisi kruunu uuteen kotiimme.

  129. Upea pöytä!Ehdottomasti mukana arvonnassa ja toivon arpaonnen olevan suosiollinen. Jos voittaisin, voisin vanhan ja vielä hyvän pöytämme antaa muuttamassa olevalle tyttärelle.

  130. Oi miten kaunis onkaan tämä pöytä! ? Ihanaa muuramea taas kerran..

    Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille!

  131. Ihana pöytä (ja tuolit)! Uusi pöytä keittiöön on ollut jo hetken mietinnässä; vanha kun on palvellut jo 15 vuotta..
    Ihanaa joulunaikaa! 🙂

  132. Ihana arvonta! Olisi täydellinen pöytä ensi vuonna valmistuvaan kotiimme❤ Ihanaa joulua kaikille!?

  133. Voi mikä upeus tuo ruokapöytä onkaan! Olisi upeaa aloittaa vuosi 2020 miesystävän kanssa uudessa kodissa uuden ruokapöydän kera! Tällä hetkellä meillä on pyöreä pieni ruokapöytä, joka on auttamatta käynyt liian pieneksi.

    Haluan toivottaa kaikille rauhallista Joulun aikaa! Muistakaa että yhdessäolo ja kiireettömyys on paljon tärkeämpää kuin suorittaminen.

  134. Täydellinen pöytä ja muotokieli ?. Kotimme hakee vielä täydellistä ruokapöytää ja tämä on se?. Ihanaa ja tunnelmallista joulua kaikille. Toivottavasti kaikki saa nauttia joulua rakkaiden kanssa ilman kiireitä ja hyvästä ruuasta??.

  135. Oi, miten upea ruokapöytä ja ihana arvonta.♥ Kiitos Miia ja Muurame.
    Hyvää joulunaikaa jokaiselle!?

  136. Rauhallista joulun aikaa! Tällainen pöytä sopisi kotiimme täydellisesti ja etsinnässä on ollut valkoinen pöytä entisen tammipöydän tilalle, mutta mikään ei ole oikein silmää miellyttänyt. Tässä Muuramen pöydässä on ”sitä jotakin” mikä sai tähän välittömästi ihastumaan!

  137. Voi kun klassisen kaunis pöytäkokonaisuus <3
    Toivotan kaikille rauhaisaa joulua ja aikaa omille ajatuksille, kaiken kiireen keskellä.

  138. Oih olisipa tämä ihana ruokapöytä juuri ostamaamme industrialhenkiseen loft-asuntoon Helsingin Kruunuvuorenrannassa! Juuri solmimme kaupat tällä viikolla! Upeat betoniseinät ja rouhea loft-henkisyys näyttäisi upealta tämän graafisen ja elegantin ruokapöydän kanssa! Valokuvaajana minulle uuden asuntomme sisustus ja harkittu tunnelma tulevat olemaan tärkeässä roolissa, joten Muuramen ajaton ja kestävä ruokapöytä sopisi meidän makuumme 100 prosenttisesti!
    Hyvää joulua!

  139. Ihana pöytä, tyylikäs ja siron näköinen.
    Mukana arvonnassa.
    Piti yhdistää parvekkeelta pöytä pienen keittiönpöydän kanssa, et perhe mahtuu yhteisen pöydän ääreen jouluna.

  140. Yksinkertainen on monesti kaunista!
    Ihanaa Joulua kaikille! Joulu on rauhoittumisen aikaa; sitä odotan:)

  141. ?Kaunis ja ajaton ruokapöytä.
    Rauhaisaa Joulua joka kotiin. Pidetään läheisistä huolta?
    Terkuin Marita

  142. Olen jo pidemmän aikaa itsekkin katsellut näitä ruokapöytiä ja olisipa ihana saada tällainen meillekkin!
    Rauhallista joulunaikaa 🙂

  143. Aivan upea pöytä ja ihanan jouluisennäköistä! Hyvää joulunodotusta ? Innolla mukana arvonnassa, Olispa Onnea ??

  144. Ihana pöytä?ehdottomasti mukana arvonnassa. Voi kun onni suosisi?ihanaa joulunaikaa teidän perheelle?

  145. ✨✨ Kauniit kuvat ja pöytä ✨✨. Pöydän jalat ja kapea reuna antavat hienon ilmeen. Uuteen kotiin emme vielä ole löytäneet pöytää, joten tämä olisikin hyvä vaihtoehto.

    Rauhallista joulunaikaa! ?

  146. Kuuntele…..
    tiukuja voit jo kuulla,
    Joulu on porraspuulla.
    Sytytä kynttilä,
    hiljenny tovi,
    avaa Joululle ovi!
    Kiitos ihanasta blogista ja rentouttavaa joulun aikaa!

  147. Rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa kaikille ?
    Arvonnan voittajalle on tiedossa mahtava joululahja ✨

  148. Rauhallisia ja rentouttavia pyhiä! Osallistun arvontaan, uuteen kotiin on vielä ruokapöytä hankkimatta (ja päättämättä).

  149. Aivan upea pöytä ja tämä blogi on myös hienosti tehty!
    Toivotan rauhallista Joulua?
    Jään odottamaan arvonta voittoa?

  150. Rauhaisaa ja iloista joulua teille läheisten ympäröimänä ?. Mukana arvonnassa, pöytä on niin ihana ❤

  151. Kerrassaan upea ja ajattoman muotokielen omaava pöytä ❤️
    Lämminhenkistä joulua kaikille ?

  152. Minä ja 7 lastenlastani mahtuisimme yhdessä viettämään muistorikkaita hetkiä pöydän ympärillä♥️ehkäpä joku heistä aikanaan saman pöydän äärellä omiensa kanssa.

  153. Ihana pöytä ?
    Pöydän päälle veittikaiset rientää, veitikkaiset,
    Syövät paistia ja juovat lientä, juovat lientä.
    Tip-tap …
    Nautinnollista joulua ?

  154. Muuramen kalusteita meillä paljon ja ovat todella klassikoita kaikin puolin. Pöytä olisi upea seiskatuolien kanssa.

    Leppoisaa Joulun aikaa kaikille ?

  155. Aivan ihana ruokapöytä, täällä olisi sille juurikin arvoisensa paikkakin valmiina.
    Rauhaisaa joulunaikaa kaikille!

  156. Upea arvonta! Jouluiloa ja rauhaa kaikille! Aitoa ja kiireetöntä läsnäoloa läheisten, niin lasten kuin vanhusten kanssa tai sitten vain vaikka oman ihanan itsensä kanssa!

  157. Ilmava pöytä, kaunis!! Hyvää, valkoista joulua toivotellen ja sisustuksellista uutta vuotta kaikille toivottaen! Merja

  158. Ihana pöytä! Minun omat Muuramet ovat kulkeneet matkassani jo reilut 40 vuotta ja edelleen olen niihin tyytyväinen?

  159. Ensi keväänä toteutamme keittiöremontin, joten uusi, kotimainen, tyylikäs ruokapöytä olisi myös ihana saada.

    Rauhallista Joulua sinulle ja perheellesi. ?

  160. Ennusteista huolimatta haaveissani on edelleen valkoinen maa jouluksi.. jos se ei käy toteen ainakin voin ihailla omaani ja sinun puhtaan valkoista sisustusta. Ei tästä pöydän ihailustakaan keittiössämme myöhemmin haittaa olisi. ?
    Ihanaa joulun odotusta teille! ?

  161. Oioi, pitkään ollut etsinnässä uusi ruokapöytä, ja tämä olisi meillekin täydellinen. Toivonpa siis arpaonnea 😀 Oikein ihanaa joulun aikaa! 🙂

  162. Hieno pöytä, pelkistetty, yksinkertainen, kaunis ja ajaton.
    Jouluiloa ja tunnelmallista joulunaikaa sinne teille?

  163. Kaunis pöytä! Nykyinen pöytäni on opiskeluasunnon ajoilta, tämä olisi hieno. Tunnelmallista joulua kaikille!

  164. Upea ja ajaton pöytä! Hieno arvonta, kenelle osuukaan ? Oikein lämmintä ja rauhaisaa joulunaikaa kaikille ♥?

  165. Onnittelut hyvästä valinnasta! Ihania hetkiä läheisten kesken uuden Muuramen pöydän ääressä. Tuollainen valkoinen pöytäkaunokainen ilahduttaisi myös meitä, jos arpaonni osuu kohdalle. Tunnelmallista joulua kaikille! ??

  166. Upea pöytä, jolle olisi tarvetta, siis mukana arvonnassa.
    Hyvää joulua kaikille ja onnea vuodelle 2020.

  167. Ihana pöytä!!! Olen jo vuoden päivät etsinyt täydellistä valkoista pöytää ja se on nyt tässä! ❤️ Olen niin iloinen näistä kuvista! Ihmettelen miksei ole osunut silmiini missään, vaikka olen Muuramenkin pöytiä katsellut. Kiitos tästä postauksesta! ?Ihanaa joulun aikaa ja olen todellakin mukana arvonnassa!

  168. Värikkään kodin asukki seuraa mielellään miten eritavoin eletään ? sopisi hyvin valkoinen pöytä meillekin. Hyvää ja itselle sopivaa joulua kaikille!

  169. Kaunis pöytä, sopii teidän sisustukseen upeasti. Meillä vasta haaveillaan ruokailutilasta, eli remonttisuunnitelmat mielessä. Pöytä sopisi tulevaan tilaan hyvin.

  170. Ihana ja laadukas pöytä, niin kaunis! ? Tällä hetkellä ruokailupöytänä on terassipöytä, joten uudelle pöydälle olisi tarvettakin. Ihanaa & rauhallista joulua! ❤️

  171. Oi, tämä kaunis pöytä sopisi uuteen kotiimme, jonne pääsemme muuttamaab joulun jälkeen! ?

    Rauhallista joulua teille! ???

  172. Ihanaa valkoista joulua sinulle ja perheellesi❤️
    Vuosia blogiasi seuranneena, ihailen kykyäsi aina uudistua ja uudistaa tyylistäsi tinkimättä?
    Pöytä olisi kaunis ja siro melko pieneen ruokailutilaani❤️?

  173. Kaunis, upea, tyylikäs ja valkoinen Muurame viisto? suomalaista muotoilua huipussaan?Ihanaa Joulua kauniiseen omaan kotiisi valkoiseen koko perheellesi?

  174. Meille tulisi uusi kaunis ruokapöytä tarpeeseen. On ollut haaveissa uusia ruokailukalusteet uuteen kotiimme, mutta nyt on keritty jo pari vuotta asua ja edelleen on vanha kalustus käytössä. Muuramen tv-taso löytyy samasta tilasta, joten tämä sopisi kotiimme täydellisesti.

    Ihanaa, rauhallista ja tunnelmallista joulua!

  175. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olisi juuri sopiva pöytä meille ja uudelle pöydälle olisikin jo tarvetta. Mukavaa Joulun aikaa ?

  176. Näin kauniissa ruokapöydässä maistuisi joulukinkkukin paremmalta, haluan ehdottomasti kyseisen upean ruokapöydän kohtavalmistuvaan uuteen kotiimme ❤️

  177. Minulla oli jo lapsuuden kodissa Muuramen lipasto huoneessani ja nytkin laatikostoja ja tasoa löytyy niin olo- kuin makuuhuoneista. Pöytä sopisi siis meille erinomaisesti korvaamaan parivuosikymmentä vanhan tammipöydän.

  178. Ihana pöytä ? sopisi hyvin muiden Muurame kalusteiden kanssa, vanhan ruokapöydän voisi nostaa suoraan ovesta ulos ? Mukavaa Joulua! ?

  179. Vuosia blogiasi seuranneena toivotaan taas hyvät joulut perheellenne ♡ Sinun innoittama aloitin 6v sitten kodin järjestämisen ja sillä tiellä ollaan edelleen ♡

  180. Levollista joulua kauniiseen kotiisi! Tuosta upeasta Muuramen pöydästä tulisi paitsi meidän uusi ruokapöytämme, myös askartelu- ja kalenterituunauspöytäni <3 Peukkuja arvontaan!

  181. Aivan ihanat jouluterkut Balilta! Inspiroiduttiin täällä laittamaan meidän asunnon sisustusta vähän uusiksi. Tämä pöytä sopisi TÄYDELLISESTI❤️

    Rentoa ja herkullista joulua<3

  182. Ihanan rauhaisaa Joulua koko perheelle. Jouluvärit hopea ja valkoinen on seesteinen yhdistelmä.
    Ja minkä arvonnan olette järjestäneet, tuo pöytä olisi juuri passeli keittiööni.
    Nauttikaamme joulunpyhistä!

  183. Kaunis kiitos kaikille jouluarvontaan osallistuneille! ❤️ Arvonta on suoritettu ja upean Muurame VIISTO -ruokapöydän voitti Nina – Onnea!

    Voittajalle on lähetetty tieto voitosta sähköpostitse, mikäli voittaja ei ilmoittaudu 7.1.2020 mennessä, arvotaan palkinto uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

    Tunnelmallista ja ihanaa joulua kaikille! ❤️?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *