Omakotivalkoinen Suomen suosituin sisustusblogi 2020-04-02T15:46:49Z https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/6/2018/11/cropped-OKV3-32x32.jpg Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Sisustusvideo olohuoneesta ja keittiöstä]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454612 2020-04-02T15:46:49Z 2020-04-02T15:28:34Z Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy Toiveiden torstai -postaussarjassa on luvassa tänään monien toivomaa materiaalia sisustusvideon muodossa. Videolta näette miltä meidän kotona nyt näyttää ja miten uusi Muurame-klaffipöytä istuu avokeittiö-olohuoneeseen. Muurame etukampanja -15% Sisusta sinäkin kotiisi viihtyisä työympäristö Muuramen modulaaristen kalusteiden avulla. Muuramen kampanja-alennus koskee valikoituja työpöytiä, kaappeja, laatikostoja ja lisäosia. Kampanjahinnat voimassa 14.4.2020 asti, tutustu valikoimaan ja […]

Artikkeli Sisustusvideo olohuoneesta ja keittiöstä julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Toiveiden torstai -postaussarjassa on luvassa tänään monien toivomaa materiaalia sisustusvideon muodossa. Videolta näette miltä meidän kotona nyt näyttää ja miten uusi Muurame-klaffipöytä istuu avokeittiö-olohuoneeseen.

Avokeittio kotitoimisto työpöytä Muurame Mup klaffipöytä olohuoneessa sisustusvideo Omakotivalkoinen

Muurame etukampanja -15%

Sisusta sinäkin kotiisi viihtyisä työympäristö Muuramen modulaaristen kalusteiden avulla. Muuramen kampanja-alennus koskee valikoituja työpöytiä, kaappeja, laatikostoja ja lisäosia. Kampanjahinnat voimassa 14.4.2020 asti, tutustu valikoimaan ja tilaa suoraan kotiovelle täältä:

► muurame.com ◀

Tunnelmallista torstaita kaikille!


Lue myös: ➤ Kotitoimisto – Työpöytä olohuoneeseen

Artikkeli Sisustusvideo olohuoneesta ja keittiöstä julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
0
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[ROIDMI – Tyylikäs & tehokas designimuri]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454598 2020-03-31T18:02:03Z 2020-03-31T18:02:02Z Niinhän siinä sitten kävi että vuosia palvellut imurini sanoi sopimuksemme irti. Syy tosin on minun, sillä otin tietoisen riskin ja imuroin sillä remonttipölyjä. Uusi ROIDMI S1varsi-imurini on 6 muotoilupalkintoa ansainnut tyylikkään minimalistinen tehopakkaus, joka vie voiton sekä ulkomuodossa että tehossa edeltäjältään. ROIDMI – Tyylikäs designimuri Uudeksi imuriksi päädyin valitsemaan 6 muotoilupalkintoa ansiokkaasti saaneen johdottoman ROIDMI […]

Artikkeli ROIDMI – Tyylikäs & tehokas designimuri julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Niinhän siinä sitten kävi että vuosia palvellut imurini sanoi sopimuksemme irti. Syy tosin on minun, sillä otin tietoisen riskin ja imuroin sillä remonttipölyjä. Uusi ROIDMI S1varsi-imurini on 6 muotoilupalkintoa ansainnut tyylikkään minimalistinen tehopakkaus, joka vie voiton sekä ulkomuodossa että tehossa edeltäjältään.

Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen
Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen

ROIDMI – Tyylikäs designimuri

Uudeksi imuriksi päädyin valitsemaan 6 muotoilupalkintoa ansiokkaasti saaneen johdottoman ROIDMI S1 varsi-imurin, jonka pohjoismainen muotoilu viehättää silmää kovasti.

Kaunis valkoinen ROIDMI S1 -imuri painaa varsineen vain reilut 2kg ja se on yhtä näppärä käyttää kuin edeltäjänsä Dyson. Irroitettava pölysäiliö ja erillinen suodatin on helppo tyhjentää ja pestä puhtaaksi juoksevan veden alla. Mukaan tuli ylimääräisen HEPA-vaihtosuodattimen lisäksi vielä pieni suti, jolla suodattimen jokaisen rakosen saa putsattua huolella.

ROIDMI S1 -imurin digitaalinen ja hiiliharjaton moottori pyörii 100 000 / 1 min kierrosnopeudella ja sen HEPA-suodatin suodattaa ilmasta hiukkaset 99,97%:sti. Ostopäätökseni ei syntynyt pelkästään tyylikkään ulkomuodon vuoksi vaan viimeinen silaus oli suodattimen kyky suodattaa jopa 0,3 mikronin kokoiset allergeenit ja bakteerit – ROIDMI S1-mallin imurin sisällä on ikäänkuin pieni ilmanpuhdistin ja poistoilma on puhtaampaa kuin sisään menevä ilma.

Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen
Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen
Pyörivä patja- ja tekstiilisuutin puhdistaa tehokkaasti sohvat ja patjat.

Imuroinnin iloa

Imurin mukana tuli useita erilaisia suulakkeita. Patja- ja tekstiilisuulake tekee puhdasta jälkeä venyttämättä kangasta, mistä olen todella tyytyväinen. Sohvan olen tähän asti puhdistanut karvoista ja pölyistä teippirullaharjalla ja jatkossa tämä homma käy kätevästi imuroinnin yhteydessä patjasuulakkeen avulla. Patjasuutin imee mukaansa myös pölypunkit ja bakteerit, jotka etenkin sängyssä voivat olla riesa.

Pehmeä varsisuulake imee pölyt tehokkaasti ja naarmuttamatta herkkiä pintoja. Tällä olen imuroinut kaikki kodin tasot, valaisimet, patterit ja ikkunankarmitkin. Varsisuulaketta voi käyttää myös ilman pehmeää harjasosaa ja kapeakärkisenä se mahtuu pienempiikin kolosiin.

Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen
Monitoimisuuttimen pehmeät harjakset ovat hellävaraiset kaikilla pinnoilla.
Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen
Irroita pehmeä harjasosa varresta ja tee pikkutarkka imurointi kapeakärkisellä suuttimella.
Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen
Anti-tangle lattiasuulake imuroi ja kiillottaa lattian yhdellä kertaa.

Hyvästi ärsyttävät irtohiukset!

Hopeanharmaan hiilikuitutelan päähän kiinnitetty anti-tangle -lattiasuutin liukuu lattialla ja matolla kevyesti. Lattiasuulakkeen ainutlaatuisen tekniikan ansiosta hiukset ja karvat eivät kietoudu harjan ympärille, vaan päätyvät suorinta tietä säiliöön. Kuvista ehkä huomaattekin miten paljon hiuksia säilöstä löytyy, nämä samaiset karvat olisivat kiertyneet aikaisemman imurini pyöröharjaksiin ja vaikka olin aiemminkin tyytyväinen, on tämä ROIDMI ehdottomasti toiminnoiltaan kehittyneempi ja parempi.

Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen
Tyylikäs varsi-imuri designimuri ROIDMI kokemuksia Omakotivalkoinen

ROIDMI S1 -imurin ulkomuodossa on hienovaraisia viitteitä Applen minimalistiseen muotomaailmaan. Kaikki ylimääräinen on riisuttu pois ja lopputuloksena on pelkistetty design, jonka sisällä piilee laadukkaat komponentit ja äärimmäisen hyvä teho. Lisäksi on mainittava, että aikaisempaan imuriini verrattuna äänitaso on todella paljon hiljaisempi ja tällä imurilla voi helposti huuveroida kerrostalossa vielä klo 22 jälkeenkin jos tarve vaatii. 🙂

* * *

Hienojakoista remonttipölyä ei koskaan saisi imuroida kotitalouskäyttöön tarkoitetuilla imureilla ja minäkin enimmät kyllä keräsin rikkahaljalla ja kosteilla liinoilla pois pinnoilta, mutta se ei riittänyt. Älkää siis tehkö samaa virhettä kuin minä, jos ette halua lähteä imurikaupoille. 😀 Nyt kun olen jokusen hetken ehtinyt jo imuroimaan ROIDMI -imurillani, en voi enää sanoa katuvanikaan. Älkää kuitenkaan tehkö niin kuin minä tein, jos haluatte olla fiksuja. 😀

Ihanaa iltaa kaikille!

Artikkeli ROIDMI – Tyylikäs & tehokas designimuri julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
12
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Kotitoimisto – Sisustus & klaffipöytä olohuoneeseen]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454547 2020-03-29T15:09:07Z 2020-03-29T14:44:53Z Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy Kotitoimisto on uuden arjen luksusta! Erillistä työhuonetta ei meidän kotiin ole mahdollista tilanpuutteen takia tehdä ja ruokapöytä onkin jo vuosia toimittanut työpöydän virkaa. Nyt asiaan on tullut parannus ja olohuoneesta löytyy viimein kunnollinen työpöytä, joka sopii sisustukseen kuin nenä päähän! ♥︎ Sisustuksellinen kotitoimisto Olen tehnyt etätöitä kotikonttoristani käsin jo vuosia ja […]

Artikkeli Kotitoimisto – Sisustus & klaffipöytä olohuoneeseen julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Kotitoimisto on uuden arjen luksusta! Erillistä työhuonetta ei meidän kotiin ole mahdollista tilanpuutteen takia tehdä ja ruokapöytä onkin jo vuosia toimittanut työpöydän virkaa. Nyt asiaan on tullut parannus ja olohuoneesta löytyy viimein kunnollinen työpöytä, joka sopii sisustukseen kuin nenä päähän! ♥

Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen
Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen

Sisustuksellinen kotitoimisto

Olen tehnyt etätöitä kotikonttoristani käsin jo vuosia ja aikomuksena oli siirtyä maaliskuun lopussa ihan oikeaan kodin ulkopuoliseen toimistoon työskentelemään, mutta se suunnitelma vesittyi. Toimitilan uunituore vuokrasopimus on tällä viikolla purettu ja etätyöt kotoa käsin jatkuvat vanhaan tapaan kuten tähänkin asti.

Ruokapöydän ääressä työskentely ei enää houkutellut ja ratkaisu asiaan löytyi yhteistyökumppanini Muuramen klaffipöydästä, joka sointuu meidän sisustukseen täydellisesti. Parasta on kuitenkin se, että klaffipöytä piilottaa työtarvikkeet ja tietokoneet sisäänsä, jolloin ne eivät ole muistuttamassa töistä työajan ulkopuolella – voiko tämän parempaa ratkaisua ollakaan!

Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen
Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen

Klaffipöytä – Työpiste piilossa

Kotona työskentelyssä on monta hyvää puolta, joista itselleni tärkeimmät ovat työrauha ja asukoodin rentous. Tärkein työkaluni on tietokone ja tietysti myös nettiyhteys, eikä etätyön tekeminen onnistuisi ilman niitä. Viihtyisä ja ergonominen kotitoimisto on monen asian yhtälö, jossa työnteko maittaa – nopea netti ja laadukkaat kalusteet ovat kaiken A ja O.

Muuramen Mup-sarjaan kuuluva klaffipöytämoduuli piilottaa työvälineet silloin kun niitä ei tarvita ja pöydän alla olevassa laatikostossa on runsaasti säilytystilaa kaikille muillekin työhön liittyville papereille ja tarvikkeille kameranjalustaa ja studiovalaisimia myöten.

Lue lisää Muurame Mup klaffipöydästä täällä: ➤ muurame-com/klaffipöytäkokonaisuus

Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen
Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen
Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen

Työpöytä olohuoneessa

Monet muutkin ovat nyt siirtyneet tekemään etätöitä oman kodin suojaan ja on ollut mielenkiintoista seurailla millaisia työpisteitä esimerkiksi ystäväni ovat koteihinsa sisustaneet. Harvalla on ylimääräisiä neliöitä irroitettavaksi ja työpöytä löytyykin monesta kodista olo- tai makuuhuoneesta. Minulta on aikaisemminkin kyselty vinkkejä tyylikkään työpisteen sisustukseen ja nykytilanteen myötä aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan!

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä että työtarvikkeet olisi hyvä saada päivän päätteeksi jollakin konstilla jemmattua, erityisesti olohuoneissa, joissa on tarkoitus voida myös rentoutua yksin, kaksin ja koko perheen kesken. Työpöydän voi sijoittaa esimerkiksi huoneen nurkkaan ja kattoon kiinnitetyn verhokiskon ja verhojen avulla rajata katseelta piiloon. Vielä parempi vaihtoehto on mielestäni klaffipöytä, joka naamioituu tavanomaiseksi kaapiksi pöytälevyn ollessa kiinni. Klaffipöytä sopii myös makuuhuoneeseen ja säilyttää tilassa rauhallisen tunnelman.

Panosta kotimaiseen – Tilaa Muuramen klaffipöytäkokonaisuus etuhintaan täältä: muurame.com/klaffipoyta

Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen
Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen
Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen

4 vinkkiä etätyöhön

1. Pidä työpöytä siistinä. On kivempi aloittaa uusi päivä puhtaalta pöydältä ja siksi kannattaakin jokaisen työpäivän päätteeksi kerätä paperit pinoon ja laittaa muutkin työtarvikkeet paikoilleen.

2. Tauota työnteko. Kotona työskennellessä kannattaa pitää kiinni totutuista kahvi- ja ruokatauoista, jotka rytmittävät päivää. Luovassa työssä ei tietenkään kannata kellontarkasti omaa tekemistä tauottaa, jottei hyvä flow katkea. Jaloittelu tekee kuitenkin aina hyvää ja itse nousen vähintään tunnin välein pystyyn jottei selkä mene jumiin.

3. Yritä pitää kiinni työajasta. Etätöiden sudenkuoppa on se että päivät venyvät liian pitkiksi, etenkin jos huomio pääsee herpaantumaan ja tekeminen katkeaa esimerkiksi pyykinpesuun tai imurointiin. Helposti saattaa nimittäin ajatella että äkkiäkös sitä tyhjentää ja täyttää vaikkapa astianpesukoneen kesken työpäivän, mutta tätä suosittelen välttämään. Työn tehokkuus ja fokus katoaa, ja arkiaskareita alkaa kertyä viikko viikolta enemmän, mikä siirtää työtehtäviä myöhemmäksi ja myöhemmäksi… ja kohta huomaat että olet ”töissä” joka päivä klo 8-20.

4. Panosta työergonomiaan! Työpöytä ja mukava tuoli saavat työn maistumaan makeammalta. Silityslaudan tai pahvilaatikon päällä läppäröidessä saa olla jatkuvasti korjaamassa asentoa ja pahimmillaan viritelmä keikkaa nurin rikkoen jotakin. Myöskään sohvaa tai nojatuolia ei kannata yhtäjaksoisesti pitkään käyttää työpisteenä, se kostautuu takuuvarmasti lannerangan ja selän alueen jumina ennemmin tai myöhemmin. Ruokapöydänkään ääressä en suosittele pitkään operoimaan töiden parissa, sillä perusarki olisi hyvä eriyttää mahdollisuuksien mukaan työstä vapaaksi ihan jo psykologisista syistä. Perheen kanssa ruokaillessa ei ole kiva vatvoa työjuttuja ja hyvin nopeasti alkaa tuntua siltä että on jatkuvasti töissä. Rakenna siis itsellesi pieni työpiste esimerkiksi olohuoneen nurkkaan, jotta saat tilan rajattua.

Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen
Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen
Kotitoimisto Muurame klaffipöytä etätyö kotikonttori Omakotivalkoinen

Kotitoimisto – Muurame etukampanja -15%

Luo sinäkin kotiisi viihtyisä työympäristö Muuramen modulaaristen kalusteiden avulla. Muuramen etukampanjaan kuuluu runsaasti erilaisia toisiinsa yhdisteltäviä moduuleja, kuten tämä Mup-klaffipöytäkokonaisuus ja tytön huoneesta löytyvä Iso-TuplaMup -laatikosto sokkeleineen.

Kotitoimiston kampanja-alennus koskee valikoituja työpöytiä, kaappeja, laatikostoja ja lisäosia, ja Muuramen oman verkkokaupan lisäksi etuhinnat löydät myös Vepsäläisen sekä muiden jälleenmyyjien verkostoista kautta maan. Kampanjahinnat voimassa 14.4.2020 asti, katso etuvalikoima täältä:

► muurame.com ◀

Ihanaa iltaa ja inspiroivaa uutta viikkoa kaikille!

Lue myös: Kotitoimiston sisustusvinkit

Artikkeli Kotitoimisto – Sisustus & klaffipöytä olohuoneeseen julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
13
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Kaunis sisustus – Parhaat sisustusvinkit]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454525 2020-03-27T09:02:40Z 2020-03-27T09:02:39Z Kaupallinen yhteistyö: POF Group Oy / Giitu.fi Kaunis sisustus on harmoninen ja asujansa näköinen! POF (Piece Of Furniture) on sisustusalan ammattilaisista koostuva yritys, joka tarjoaa aitoja kohtaamisia oman unelmakodin ostamisen ja viimeistelyn merkeissä. Heidän täyden palvelun konseptiinsa kuuluu myös GIITU.fi -sisustusverkkokauppa, jonka kattava tuotekokoelma koostuu tarkasti valikoiduista ja toisiinsa sointuvista sisustustuotteista. Sisustin siskoni olohuoneen verkkokaupan valikoimaa […]

Artikkeli Kaunis sisustus – Parhaat sisustusvinkit julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: POF Group Oy / Giitu.fi

Kaunis sisustus on harmoninen ja asujansa näköinen! POF (Piece Of Furniture) on sisustusalan ammattilaisista koostuva yritys, joka tarjoaa aitoja kohtaamisia oman unelmakodin ostamisen ja viimeistelyn merkeissä. Heidän täyden palvelun konseptiinsa kuuluu myös GIITU.fi -sisustusverkkokauppa, jonka kattava tuotekokoelma koostuu tarkasti valikoiduista ja toisiinsa sointuvista sisustustuotteista. Sisustin siskoni olohuoneen verkkokaupan valikoimaa hyödyntäen ja POF:n sivuilta löytyykin nyt koonti aiheeseen liittyen. ♥

Kaunis sisustus POF Giitu.fi sisustussuunnittelu sisustusverkkokauppa Omakotivalkoinen

Täyden palvelun sisustusverkkokauppa

GIITU.fi -verkkokaupan sisustustuotteiden valikoima kasvaa tasaiseen tahtiin ja ammattilaisten tarkoin valikoiman tuotekokoelman punaisena lankana on toisiinsa sointuvien tuotteiden helppo yhdistely.

Valikoimasta löytyy aivan ihania tuotteita, joista omia suosikkejani ovat mm. Haag-valaisinsarja sekä Trip-lattiavalaisin. Verkkokaupan kategoriat on jaettu kätevästi huoneittain, mikä helpottaa kokonaisuuksien hahmottamista ja kauniin sisustuksen rakentamista.

GIITU.fi -verkkokaupan tilaukset toimitetaan normaaliin tapaan THL:n ja valtion ohjeistuksia noudattaen. Tutustu sisustusverkkokaupan monipuoliseen valikoimaan, keväisiin uutuustuotteisiin ja ajankohtaisiin etuihin täällä:

► giitu.fi ◀

Kaunis sisustus POF Giitu.fi sisustussuunnittelu sisustusverkkokauppa Omakotivalkoinen

Kaunis sisustus siskon olohuoneeseen

Luonnonläheiset sävyt kuten beige, hiekka ja savi ovat pehmeitä ja rauhoittavia. Ne tekevät vaaleasta kodista kotoisan ja kutsuvan, tanskalaiseen tapaan hyggemäisen. Kevään sisustustrendeissä vaaleat luonnonsävyt ovat erityisen suosittuja ja nyt jos koskaan on kodin viihtyvyydellä väliä. Monilla olohuone on juurikin se tila, missä kokoonnutaan koko perheen kesken, eikä siskoni ole poikkeus.

POF Groupin kanssa toteutimme yhteistyönä siskoni olohuoneeseen kauniin sisustuksen ja parhaat sisustusvinkit sekä suosikkituotteeni aiheen tiimoilta löydät nyt POF:n blogista, käy lukemassa ja inspiroitumassa täällä:

POF.fi/sisustusvinkit ◀

Inspiroivaa viikonloppua kaikille!

Lue myös: ➤ Unelmakoti kaupungin sykkeessä

Artikkeli Kaunis sisustus – Parhaat sisustusvinkit julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
0
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Parhaat sisustustärpit – Hullut Päivät 2020]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454501 2020-03-25T11:42:39Z 2020-03-25T09:54:46Z Stockmannin odotetut Hullut Päivät* painottuvat tänä keväänä nettikaupan puolelle ja poimin teille postaukseen parhaat sisustustärpit ja omat suosikkini. Esimerkiksi Carl Hansen & Son´sin designklassikko Wishbone-tuoli, Linie Designin matto ja Design House Stockholmin upea Air-senkki ovat ihania sekä yhdessä että erikseen! ♥︎ 1. CH24 Wishbone tuoli | 2. Linie Design matto | 3. Design House Stockholm […]

Artikkeli Parhaat sisustustärpit – Hullut Päivät 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Stockmannin odotetut Hullut Päivät* painottuvat tänä keväänä nettikaupan puolelle ja poimin teille postaukseen parhaat sisustustärpit ja omat suosikkini. Esimerkiksi Carl Hansen & Son´sin designklassikko Wishbone-tuoli, Linie Designin matto ja Design House Stockholmin upea Air-senkki ovat ihania sekä yhdessä että erikseen! ♥

Parhaat sisustustärpit Stockmann Hullut päivät 2020 Omakotivalkoinen

1. CH24 Wishbone tuoli | 2. Linie Design matto | 3. Design House Stockholm senkki | 4. Normann Copenhagen seinävalaisin | 5. Artek 153A ritiläpenkki | 6. Casa Stockmann kori

Minulla on useita tuttuja ja ystäviä töissä Stockmannilla ja sen lisäksi Stockmann on minulle henkilökohtaisesti nostalginen ja tärkeä paikka. 90-luvun teinille Stockmann ja etenkin nuorisomuodin osasto One Way olivat tärkein inspiraation lähde kaikkine tapahtumineen. Toivon että Stockmann selviää tästä koronakurimuksesta ja aion tehdä ostoksia myös huomenna ja lauantaina, kun loputkin ostoslistani tuotteet tulevat myyntiin. ♥

Kurkkaa sinäkin Hullarivalikoima täältä ja hyödynnä tämän kevään poikkeuksellisen hyvät edut:

hullutpaivat.com*

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Tuotekuvat Stockmann / Hullut Päivät, *sisältää kaupallisen linkin.

Artikkeli Parhaat sisustustärpit – Hullut Päivät 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
2
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Kotikuulumisia & kauneudenhoitoa]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454492 2020-03-24T18:58:27Z 2020-03-24T18:58:25Z Kotona oleilussa on omat hyvät puolensa ja yksi niistä on lisääntynyt vapaa-aika. Suihkussa ehtii olemaan juuri niin pitkään kuin huvittaa ilman kiirettä minnekään, eikä ole tarvinnut meikata – tosin meikkaan muutenkin hyvin harvoin, joten sen osalta ei ole arkirutiinit juurikaan ole muuttuneet. Pitkien ja rauhallisten suihkujen lisäksi on ollut aikaa kunnon kasvohieronnalle, pedikyyrille ja venyttelylle. […]

Artikkeli Kotikuulumisia & kauneudenhoitoa julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kotona oleilussa on omat hyvät puolensa ja yksi niistä on lisääntynyt vapaa-aika. Suihkussa ehtii olemaan juuri niin pitkään kuin huvittaa ilman kiirettä minnekään, eikä ole tarvinnut meikata – tosin meikkaan muutenkin hyvin harvoin, joten sen osalta ei ole arkirutiinit juurikaan ole muuttuneet.

Hyvinvointi kauneudenhoito Biotherm Biomains voide Omakotivalkoinen

Pitkien ja rauhallisten suihkujen lisäksi on ollut aikaa kunnon kasvohieronnalle, pedikyyrille ja venyttelylle. Vartalovoiteillakin on ollut kiva lutrata kun voi hiihdellä sen jälkeen menemään rennoissa vaatteissa aamusta alkaen. Videopalavereissa ei vastapuoli onneksi näe että jalassa on tytöltä ryöväämäni kulahtaneet pyjamahousut ja reikäiset villasukat, joista en raaski luopua vaikka uudet ja ehjät odottavat jo käyttöönottoa. 🙂

Hyvinvointi kauneudenhoito Biotherm Lait Corporel voide Omakotivalkoinen

Kotona on tullut tehtyä kotijumppatreeniä päivittäin jo viime viikosta alkaen ja jonkinlaiseen kesäkuntoon tässä yritän pyrkiä, tai ainakin ylläpitää nykyistä kuntoa, ettei selkävaivat pääse pahenemaan. En omista vaakaa joten painoani en seuraa, mutta olotila kertoo pureeko treeni vai ei. Kotijumpasta teinkin joskus teille postauksen ja tismalleen samalla kaavalla jumppailen parhaillaan. Oman kehon painotreeni on parasta ylläpitojumppailua mitä olla voi ja se sujuu hyvin kotosallakin.

Lue myös: ➤ 45 minuutin kotijumppaohje

Hyvinvointi kauneudenhoito kasvohieronta Omakotivalkoinen

Seuraavaksi alan laittelemaan meille iltapalaa ja sen jälkeen etsin jonkin romanttisen leffan, jota sängystä käsin tabletilta katselen siihen asti kun silmä pysyy auki. Oma unirytmi on jännästi nyt kääntynyt aamuvirkun puoleen – olen aina kukkunut myöhään ja olisin voinut viikko sitten vannoa että liiallinen kotona oleilu pahentaisi tilannetta entisestään, mutta täysin päinvastoin on käynyt ja tänäkin aamuna olen herännyt jo kuuden jälkeen ihan itsestään.

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Artikkeli Kotikuulumisia & kauneudenhoitoa julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
4
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[3 vinkkiä miten viihtyä ja rentoutua kotona]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454466 2020-03-22T17:56:29Z 2020-03-22T17:39:44Z Nyt kun kaikki aika tulee vietettyä kotosalla, on ollut vaikea rentoutua ja ladata omia akkuja. Ensin tehdään työt ja koulutehtävät kotona pöydän ääressä näyttöpäätettä tapittaen, sitten vaihdetaan kuulumiset näyttöä näpyttäen. Iltaisin pitäisi pystyä jollakin tavalla nollaamaan tilanne ja saada työasiat pois mielestä, mutta sepäs onkin helpommin sanottu kuin tehty. Vapaa-aika ei tunnu ollenkaan samalta kuin […]

Artikkeli 3 vinkkiä miten viihtyä ja rentoutua kotona julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Nyt kun kaikki aika tulee vietettyä kotosalla, on ollut vaikea rentoutua ja ladata omia akkuja. Ensin tehdään työt ja koulutehtävät kotona pöydän ääressä näyttöpäätettä tapittaen, sitten vaihdetaan kuulumiset näyttöä näpyttäen. Iltaisin pitäisi pystyä jollakin tavalla nollaamaan tilanne ja saada työasiat pois mielestä, mutta sepäs onkin helpommin sanottu kuin tehty. Vapaa-aika ei tunnu ollenkaan samalta kuin ennen, puhumattakaan kokonaisesta viikonlopusta, joka kulkee hitain minuutein eteenpäin aivan kuten torstai tai tiistai ennen sitä.

Makuuhuone leffat tietokoneelta rentoutumisvinkki

Myös puheenaiheet ovat vähissä ja viihdesivustotkin tuuttaavat ulos lähinnä julkkisten koronakuulumisia – kuka kärsii tylsyydestä ja kuka on jumissa ulkomailla… ja minne ovat kadonneet myös kaikki hauskat jutut esimerkiksi kissavideoiden tai muiden hassutuksien muodossa? Tilanne on yleisesti ottaen todella vakava ja jokainen meistä tuskailee nyt samojen asioiden äärellä – suurin kysymys lienee kuinka kauan tämä kestää?

Mitä tekemistä kotona on jäljellä kun lautapelit on pelattu ja lapsetkin ovat piirtäneet ja askarrelleet kyllästymiseen asti? Ulkona voi piipahdella lenkillä ja keinumassa, mutta sekin on niin rajattua ettei huvia moneksi viikoksi riitä. Kaveritreffit on meillä lopetettu jo aikaa sitten ja ainoat kontaktit ulkomaailmaan tapahtuu puhelimella.

Meillä ratkaisu on e-kirjat, elokuvat ja sarjat, joita olemme ahmineet koko viikon tytön kanssa – kun elämä on täysin pysähdyksissä, voimme eläytyä seikkailuihin leffojen ja kirjojen välityksellä ja unohtaa hetkeksi itsemme.

BookBeat e-kirjat äänikirjat lukuvinkki Omakotivalkoinen
BookBeat lukulistallamme juuri nyt!

Lue ja kuuntele 2 viikkoa maksutta – Tuhansia ääni- ja e-kirjoja BookBeatista

E-kirjapalvelu BookBeatista* olemme tytön kanssa lukeneet ja kuunnelleet jo monta kirjaa. Minulla on menossa hulvattomasti kuvattu ja aiheeltaan ajankohtainen Kohta voi vähän kirpaista, joka kertoo päiväkirjamaisesti nuoren lääkärin Adam Kayn kokemuksista potilastyössä. Todella koukuttava ja monilta osin myös opettavainen tositapahtumista kertova kirja on mitä parhainta ajanvietettä.

Aloittelin myös Zoey Arielle Poulsenin The joy of minimalism -äänikirjaa, jonka lisäksi olen työn lomassa kuunnellut motivaatiopuheita ja meditoivaa sisältöä.

Tytöllä on lukukierroksessa parhaillaan Soturikissat-kirjasarja, josta hän tekee myös koulun äidinkielen läksynsä – opettaja antoi nimittäin tehtäväksi lukea jokin kirja, mistä tyttö sitten koostaa lyhyen yhteenvedon kirja-arvostelun tapaan mielipiteitään tarinan kulusta ja juonesta kertoen. Ongelmaksi muodostui se että kirjastot ovat kiinni ja lähes kaikki kirjakaupat sijaitsevat kauppakeskuksissa, joita nyt välttelemme. BookBeatin tuhansien kirjojen valikoimasta löytyy onneksi myös lasten- ja nuortenkirjoja, joiden avulla pärjätään lukuläksyjen toteuttamisessa vaikka koko loppuvuosi jos niikseen tulee. 🙂

Kokeile BookBeat -palvelua 2 viikkoa maksutta tästä: ➤ bookbeat/kampanja*

Viaplay uutuusleffat ja sarjavinkit Omakotivalkoinen
Meidän perheen viikonloppukirjasto
Viaplay uutuusleffat ja sarjavinkit Omakotivalkoinen
Leffavuokraamon puolella saatavana myös elokuvateatterien uutuudet!

Katso 2 viikkoa maksutta – Elokuvateatteri kotisohvalla

Käymme säännöllisesti elokuvateatterissa katsomassa uutuusleffoja, mutta tuokin harrastus on nyt tauolla. Onneksi Viaplay* mahdollistaa meille leffaholisteille elokuvateatterielämyksiä uutuuselokuvien muodossa. Tällä hetkellä Viaplaysta löytyy elokuvateatterilevitykseen juuri tulleet The invisible man ja Emma, joista molemmat aion katsella.

Vuokrapuolelta löytyy myös monta muuta ihan uunituoretta elokuvaa, kuten Joker, Jennifer Lopezin tähdittämä Hustlers ja Will Smithin ylistetty Gemini man, joka ensimmäisenä maailmassa hyödyntää täysin uudenlaista efektitekniikkaa.

Viaplayssa on tuhansia elokuvia ja sarjoja ja jos et vielä ole nähnyt esimerkiksi Bohemian Rhapsodya niin kipin kapin katsomaan – aivan huikea elokuva! ♥

Katso ja kokeile Viaplayta 2 viikkoa maksutta tästä: ➤ viaplay/kampanja*

Elisa Viihde Ivalo sarjamaratooni
Elisa Viihteen alkuperäissarjat ovat kotimaista huippua!

Kokeile kuukausi maksutta – Elisa Viihde + Aitio

Elokuvien ja sarjojen maailmaan ja tapahtumiin uppoutuminen on täydellinen tapa rentoutua ja tässä elämäntilanteessa melkeinpä myös ainut keino unohtaa hetkeksi oman elämän pienuus ja ongelmat. Ennen vanhaan tuli katseltua perinteistä televisiota ja laitettua itselle muistutuksia tärkeistä tv-ohjelmista, mutta vanha tapa on hävinnyt arjen ja elämän pyörteissä jo aikaa sitten. Nykyisin meillä katsotaan kaikki ohjelmat ja elokuvat suoratoistopalveluiden välityksellä silloin kun omiin aikatauluihin parhaiten sopii ja viime aikoina parhaimman valikoiman on tarjonnut Elisa Viihde*.

Elisa Viihteen omia alkuperäissarjoja on ollut ilo katsella ja kansainvälisestikin arvioituna ne ovat erinomaisia. Ivalo ja Kaikki synnit ovat parhaimpia kotimaisia sarjoja, joita olen koskaan katsellut ja samaan kategoriaan nostan myös Helppo elämä -sarjan, jos joku sen vuosien takaa vielä muistaa. Elisa Viihde on kasvattanut valikoimaansa nyt entisestään ja uutuuksien joukosta löytyy katseltavaa koko perheelle jännäreistä animaatioihin.

Kokeile Elisa Viihde + Aitio -viihdepakettia kuukausi maksutta tästä: ➤ elisaviihde/kampanja*

Luojan kiitos meillä on olemassa e-kirjat ja suoratoistopalvelut, jotka ovat saatavana kellon ympäri ilman että pitää lähteä minnekään. Kyllähän sitä ennenkin osasi iloita näistä mukavuuksista, mutta vasta tällä viikolla niiden tarpeellisuus on minulle konkretisoitunut.

Hauskoja elokuvia katsellessa olemme tytön kanssa nauraneet vedet silmissä ja juuri niinä hetkinä kaikki asiat ovat hyvin – oma arki unohtuu hetkeksi eikä ole huolta huomisestakaan. Iltaisin katselemani rikosjännärit ja katastrofielokuvat ovat vuorostaan olleet hyvää vertaistukea. Vaikka kotona seinät välillä tuntuvatkin kaatuvan niskaan, yritämme parhaamme mukaan sopeutua tilanteeseen ja nauttia uudenlaisen arjen pikkuruisista iloista, kuten leffoista ja lukemisesta.

Ei ole helppoa meillä kenelläkään, mutta selviämme kyllä kun puhallamme kaikki suomalaiset nyt yhteen hiileen! ♥

*sisältää kaupallisen linkin.

Artikkeli 3 vinkkiä miten viihtyä ja rentoutua kotona julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
2
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Eteisen sisustus – Takit piilossa]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454438 2020-03-21T17:48:12Z 2020-03-21T17:11:50Z Eteisen puunmuotoinen seinänaulakko on matkannut uuteen kotiinsa ja visiot eteisen sisustuksesta ovat myöskin muuttuneet sitten viime postauksen. Halusin näyttää teille tämän tilapäisen sisustuskokeiluni, ennen kuin laitan hihat heilumaan ja porakoneen pörisemään eteisen isomman muutosprojektin muodossa. Ihan ensimmäisenä haluan näyttää teille tämän kauniin valkoisen kukkakimpun, jonka ostin tiistaina kukkakaupasta viherkasvien ohella. Se on edelleen voimissaan ja […]

Artikkeli Eteisen sisustus – Takit piilossa julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Eteisen puunmuotoinen seinänaulakko on matkannut uuteen kotiinsa ja visiot eteisen sisustuksesta ovat myöskin muuttuneet sitten viime postauksen. Halusin näyttää teille tämän tilapäisen sisustuskokeiluni, ennen kuin laitan hihat heilumaan ja porakoneen pörisemään eteisen isomman muutosprojektin muodossa.

Ihan ensimmäisenä haluan näyttää teille tämän kauniin valkoisen kukkakimpun, jonka ostin tiistaina kukkakaupasta viherkasvien ohella. Se on edelleen voimissaan ja virkeänä, ja siitä on ollut isosti iloa viime päivinä kun kotosalla ollaan suurin osa ajasta oleiltu nenät tietokoneen ruuduissa etähommia paiskien.

Swedesen Libri-hyllyt ovat seikkailleet remontin jäljiltä kodin jokaisella seinällä etsien paikkaansa ja juuri nyt ne ovat eteisessä. Ensin ajattelin että tämähän toimii paremmin kuin hyvin ja jatkojalostin sisustusta ostamalla parilla eurolla tarrakiinnitteisen seinäkoukun takkeja varten. Alkuinnostuksen laannuttua tulin kuitenkin siihen lopputulemaan että ei tämä tule toimimaan – liikaa liian pienessä tilassa, vaikka nättiä onkin.

Tarrakiinnitteiset seinäkoukut eivät yleensä pysy paikallaan kovin pitkään ja olin valmiiksi varautunut siihen että takki mätkähtää keskellä yötä lattialle. Näin ei ihme kyllä ole vieläkään käynyt, vaikka tarrakoukku on viikon verran jo seinällä ollut. Tällä ei kuitenkaan ole nyt merkitystä, sillä kohta puoliin siirrän tikashyllyt pois eteisestä ja niiden tilalle tulee uusi upea seinänaulakko. 🙂 Se onkin sitten jo toinen tarina, minne hyllyt laitan… niiden on luultavasti nyt aika siirtyä kirppiksen kautta uusiin koteihin.

Tarrakoukussa on monta hyvää puolta, joista paras on se että takit ovat katseelta piilossa kaikkialta muualta katsottuna paitsi ulko-ovelta. Olohuoneesta, makuuhuoneesta ja suurimmasta osasta keittiötäkään ei takkeja näe, mikä siistii eteisen yleisilmeen.

Perinteisempi seinänaulakko on kuitenkin pitkässä juoksussa parempi vaihtoehto, villakangastakkia ei kannata koukkuripustuksessa säilyttää kovin kauaa jos mielii takin säilyttävän ryhtinsä mahdollisimman pitkään. Lisäksi haluan kengille jonkinlaisen seinähyllyn tai muun alustan, jolla saan ne ylös lattialta – tämä helpottaa siivoamista ja löysin tähän niin mahtavan ratkaisun että sen myötä koko eteisen kalustus meni uusiksi. 🙂

Tältä meidän eteisessä näyttää juuri nyt ja kunhan posteljooni polkee nettikauppatilaukseni perille niin pääsen laittamaan eteisen uuteen uskoon.

Jos kiinnostuit Swedesen Libri -designhyllystä niin laita viestiä miia(a)omakotivalkoinen.fi. En tiedä raaskinko molemmista luopua, mutta ainakin toinen niistä voisi muuttaa uuteen kotiin kivalla kirppishinnalla. 🙂

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Psssst: Nyt kun on aikaa unelmoida niin käykäähän osallistumassa Unelmia puutarhasta -kirjan arvontaan täällä: ➤ https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2020/03/19/unelmia-puutarhasta-kirja-arvonta/

Artikkeli Eteisen sisustus – Takit piilossa julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
10
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Unelmia puutarhasta & KIRJA-ARVONTA]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454414 2020-03-31T07:11:00Z 2020-03-19T18:34:10Z Kaupallinen yhteistyö: Docendo Nyt on aika unelmoida! Puutarhaunelmia TV-ohjelmasta suurelle yleisölle tutuksi tullut hortonomi Paula Ritanen-Närhi on suosittu puutarhatoimittaja ja -kirjailija, jonka vinkit ja ideat ovat inspiroineet tuhansia suomalaisia vihersisustajia vuosien varrella. Hänen uunituore ja iloisen inspiroiva teoksensa Unelmia puutarhasta – Suunnittele ja toteuta on tänään julkaistu ja yhdessä kustantajana toimivan Docendon kanssa laitamme 2kpl […]

Artikkeli Unelmia puutarhasta & KIRJA-ARVONTA julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Docendo

Nyt on aika unelmoida! Puutarhaunelmia TV-ohjelmasta suurelle yleisölle tutuksi tullut hortonomi Paula Ritanen-Närhi on suosittu puutarhatoimittaja ja -kirjailija, jonka vinkit ja ideat ovat inspiroineet tuhansia suomalaisia vihersisustajia vuosien varrella. Hänen uunituore ja iloisen inspiroiva teoksensa Unelmia puutarhasta – Suunnittele ja toteuta on tänään julkaistu ja yhdessä kustantajana toimivan Docendon kanssa laitamme 2kpl kirjoja jakoon blogiarvonnan muodossa – ohjeet löydät postauksen lopusta!

Unelmia puutarhasta kirjavinkki vihersisustus sisustusblogi Omakotivalkoinen blogiarvonta Docendo
Unelmia puutarhasta kirjavinkki vihersisustus sisustusblogi Omakotivalkoinen blogiarvonta Docendo

Japanilainen puutarha savolaisittain

“Jokainen puutarha on omistajansa näköinen ja hänelle rakas. Kokosin tähän kirjaan valtavirrasta poikkeaviakin puutarhoja, jotta ihmiset näkisivät puutarhan monet mahdollisuudet.”

Paula Ritanen-Närhi on vieraillut sadoissa suomalaisissa kotipuutarhoissa ja koonnut kirjaansa niistä mieleenpainuvimmat ja inspiroivimmat. Innostuin kaikista eniten savolaisittain japanilaisesta suloisesta puutarhasta, joka edustaa juuri sitä tyylisuuntaa, josta olen itse tällä hetkellä eniten kiinnostunut. Suomalaiseen makuun sopivaa zen-henkisyyttä kyllä nyt kaivataankin ja Unelmia puutarhasta – Suunnittele ja toteuta -kirja tarjoaa hyviä vinkkejä ja ohjeita harmonisen puutarhatunnelman luomiseen.

Unelmia puutarhasta kirjavinkki vihersisustus sisustusblogi Omakotivalkoinen blogiarvonta Docendo
Unelmia puutarhasta kirjavinkki vihersisustus sisustusblogi Omakotivalkoinen blogiarvonta Docendo

30 innostavaa aihetta, ohjetta ja ideaa!

Unelmia puutarhasta – Suunnittele ja toteuta -kirjasta löytyy 30 erilaista aihealuetta ja yksityiskohtaisesti kuvattua puutarhavierailua. Kirjan välityksellä lukija pääsee kyläilemään suomalaisissa puutarhoissa aina viehättävästä maalaismiljööstä supermoderniin puutarhaan kivilaattoineen ja upeine istutuksineen. Kirjan selkokielisten ohjeiden avulla aloittelijakin osaa valita pihamaalleen parhaiten viihtyvät puut, kasvit ja kesäkukat, unohtamatta koristekivetyksiä, reunuksia, valaistusta ja kalustusta.

Kevät ja kenties kesäkin tulee olemaan kotoilun aikaa ja nyt jos koskaan kannattaa upottaa hyppyset multaan ja laittaa pihapiiri kerralla kuntoon; riivi irti rikkaruohot ja istuta tilalle kauniit perennat, ehkäpä haluat nikkaroida kauniin pergola-katoksen tai tuunata zen-henkisen vesiputouksen? Olipa pihasi pieni tai suuri, kirjasta löydät runsaasti ideoita unelmiesi puutarhan rakentamiseen! ♥

“Kurkista kukoistaviin, satoisiin ja ihastuttaviin puutarhoihin, joista voit poimia parhaat ideat omalle kotipihallesi – ja rakenna haaveittesi puutarha tämän kirjan esimerkeillä!”

Unelmia puutarhasta kirjavinkki vihersisustus sisustusblogi Omakotivalkoinen blogiarvonta Docendo
Unelmia puutarhasta kirjavinkki vihersisustus sisustusblogi Omakotivalkoinen blogiarvonta Docendo

Osallistu Unelmia puutarhasta -kirjan arvontaan

Nyt laitetaan hyvää mieltä jakoon ja yhdessä Docendon kanssa arvomme teidän lukijoideni kesken 2kpl Unelmia puutarhasta -kirjaa!

Osallistu blogiarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi keskiviikkoon 25.3.2020 perjantaihin 27.3.2020 klo 23:59 mennessä. Huom! Kommentoinnissa havaittiin teknisiä ongelmia ja android-laitteilla kommentointi ei ole onnistunut. Asia on nyt korjattu ja arvonta-aikaa pidennetty kahdella päivällä.

Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Palkinnot postitetaan voittajille THL:n hygieniasuosituksia turvallisesti noudattaen.

Lisätietoa Unelmia puutarhasta -kirjasta löydät täältä: ➤ docendo.fi/unelmia-puutarhasta

Inspiroivaa iltaa kaikille!

Artikkeli Unelmia puutarhasta & KIRJA-ARVONTA julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
58
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Pidä raha liikkeessä!]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501454395 2020-03-17T18:15:29Z 2020-03-17T18:15:26Z Apteekki- ja ruokakauppareissun yhteydessä päätin piipahtaa pikaisesti myös suosikki kukkakaupassani ja osoittaa yrittäjälle tukeni tässä vaikeassa taloustilanteessa tekemällä ostoksia vähän isommalla otteella. Kukkakaupat kuuluvat monien muiden asiakaspalvelupohjaisten liiketoimien ohella pahiten karanteenista ja liikkumisrajoituksista kärsivään yritysryhmään, jossa epidemian vaikutukset ovat näkyneet tilausten peruutuksina välittömästi. Toivon sydämeni pohjasta että minulle tärkeä kukkakauppias, kuten mahdollisimman moni muukin yritys […]

Artikkeli Pidä raha liikkeessä! julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Apteekki- ja ruokakauppareissun yhteydessä päätin piipahtaa pikaisesti myös suosikki kukkakaupassani ja osoittaa yrittäjälle tukeni tässä vaikeassa taloustilanteessa tekemällä ostoksia vähän isommalla otteella.

Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Kukkakaupat kuuluvat monien muiden asiakaspalvelupohjaisten liiketoimien ohella pahiten karanteenista ja liikkumisrajoituksista kärsivään yritysryhmään, jossa epidemian vaikutukset ovat näkyneet tilausten peruutuksina välittömästi. Toivon sydämeni pohjasta että minulle tärkeä kukkakauppias, kuten mahdollisimman moni muukin yritys ja yrittäjä työntekijöineen, selviäisi pahimman yli ja vaikka ostokseni ei heidän tilannettaan riitä pelastamaan, toisi se edes pientä lohtua ja valon pilkettä taloudellisen katastrofin keskelle. ♥

Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Nyt jos koskaan on tärkeä tukea läheisten ihmisten ja terveyden lisäksi pienten ja suurten yritysten toimintaa, jotta mahdollisimman moni yritys säilyisi toimintakykyisenä, tarjoten työpaikkoja kaikilla aloilla myös jatkossa. Raha on tiukassa nyt meillä jokaisella ja kuulun itsekin siihen ammattiryhmään, jonka talouteen koronaepidemia iskee ja kovaa – silti ostin tänään lääkkeiden ja ruoan lisäksi kukkia ja tilasin Woltin kautta meille ravintolaruokaa kotiin kannettuna.

Vaikka emme fyysisesti voi viettää aikaa työpaikoilla, ravintoloissa, kaupoissa tai harrasteryhmissä, ei meidän silti tarvitse kokonaan eristäytyä maailmasta ja laittaa elämää odotustilaan. Voimme kasvavissa määrin hyödyntää valtavaa nettipalvelujen, virtuaalitapahtumien ja verkkokauppojen verkostoa ja niiden avulla pitää rattaat pyörimässä puolin ja toisin – sisään ja ulos.

Aion jatkaa tarpeellisten ja kivojen asioiden ja palvelujen ostamista netin kautta niin kauan kuin minulla on siihen taloudellisesti mahdollisuus ja kannustan jokaista kynnelle kykenevää tekemään samoin – älä elä yli varojen, mutta pidä raha liikkeessä, näin turvataan tulevaisuuden talousnäkymät ja työpaikat! ♥

Artikkeli Pidä raha liikkeessä! julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
6