Omakotivalkoinen Suomen suosituin sisustusblogi 2020-07-06T18:11:39Z https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/6/2018/11/cropped-OKV3-32x32.jpg Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Top 5 sisustustrendiä 2020]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455610 2020-07-06T18:11:39Z 2020-07-06T18:01:04Z Top 5 sisustustrendiä vuonna 2020 painottuvat luonnonmateriaaleihin, ajattomiin valintoihin, ekologisuuteen, aitouteen ja herkullisiin sävyihin. Sain kunnian jakaa ajatuksiani yhteistyökumppanini Siparilan blogissa julkaistussa sisustustrendiartikkelissa ja keräsin teille tähän postaukseen muutamia juttuja tämän hetken ja tulevan syksyn suosikeista! Siparilan mustaksi sävytetty STRUKTUURI-sisustuspaneeli on näyttävä ja ryhdikäs valinta. Kutsu luonto kylään! Luonnollisuus ja ajattomuus ovat jo pitkään olleet […]

Artikkeli Top 5 sisustustrendiä 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Top 5 sisustustrendiä vuonna 2020 painottuvat luonnonmateriaaleihin, ajattomiin valintoihin, ekologisuuteen, aitouteen ja herkullisiin sävyihin. Sain kunnian jakaa ajatuksiani yhteistyökumppanini Siparilan blogissa julkaistussa sisustustrendiartikkelissa ja keräsin teille tähän postaukseen muutamia juttuja tämän hetken ja tulevan syksyn suosikeista!

Top 5 sisustustrendit 2020 Siparila STRUKTUURI sisustuspaneeli Omakotivalkoinen

Siparilan mustaksi sävytetty STRUKTUURI-sisustuspaneeli on näyttävä ja ryhdikäs valinta.

Kutsu luonto kylään!

Luonnollisuus ja ajattomuus ovat jo pitkään olleet sisustuksessa pinnalla ja syksyyn suunnataan entistäkin vahvemmalla linjalla. Materiaaleilta tahdotaan kestävyyttä ja aitoutta – puu, kivi sekä teräs ovat ehdottomasti trendikkäin kärkikolmikko.

Värimaailmassa vuorostaan on valloillaan kaksi herkullista luonnosta tuttua väriskaalaa – pohjoismainen trendiväripaletti koostuu ruskean ja vihreän sävyistä, ripauksesta valtamerensinistä sekä marjapuuron ja luumun vivahteita. Välimerellinen väripaletti vuorostaan yhdistelee ruskean kanssa hehkuvaa turkoosia ja hedelmäisiä sitrushedelmien sävyjä.

Top 5 sisustustrendit 2020 Siparila PALA sisustuspaneeli Omakotivalkoinen

Siparilan kaunis PALA-paneeli luo seinäpintana makuuhuoneeseen rauhallisen tunnelman.

Sisustajille ja remontoijille tutun yhteistyökumppanini Siparilan blogista löytyy katsaus tämän vuoden houkuttelevimmista sisustustrendeistä ja yhdessä Suomen suosituimpien sisustussuunnittelijoiden Milla Alftanin ja Linda Bakin kanssa pääsimme kertomaan meidän ajatuksiamme aiheeseen liittyen. Alla löydät koosteen minun vinkeistäni:

Top 5 sisustustrendiä 2020

1. Luonnonmateriaalit. Puupanelointi näyttää upealta kokonaisena seinäpintana ja kalusteiden puiset yksityiskohdat elävöittävät koko sisustuksen. Tekstiileissä pellava, puuvilla ja juutti, sekä erilaiset villaneulokset luovat sisustukseen pehmeyttä.

2. Puunsävyjen yhdistely. Yhdistelemällä puun eri sävyjä rohkeasti luot sisustukseen eloisuutta. Hunajaiset puunsävyt ja vaalea koivu näyttävät kauniilta myös yhdessä. Myös tummaksi petsattuja puunsävyjä kannattaa hyödyntää kontrastin luomisessa – musta puu on sisustuksellisesti mielenkiintoisempi materiaali kuin musta sileäpintainen teräs.

3. Poimi pala luontoa sisustukseen. Maanläheisyys ja inhimillisyys näkyvät sisustustrendeissä, niin materiaaleissa kuin väreissäkin. Luonnosta tutut metsäiset sävyt, marjamättään tuoksu ja koreilematon arjen kauneus luonnonoksien ja -kukkien muodossa maustavat sisustusta ja ohjaavat huomion sinne minne halutaan.

4. Yhdistä uutta ja vanhaa. Uutta ja vanhaa yhdistämällä sisustukseen luodaan kerroksia ja kodikkuutta. Kalusteiden ja sisustusesineiden tuunaaminen on trendikästä ja myös kierrätyshenkisyys ja ekologisuus ovat viimein alkaneet saamaan ansaitsemaansa arvostusta.

5. Kestävyys ja ajattomuus. Kodin pintamateriaaleilta, kalusteilta, sisustusesineiltä ja tekstiileiltä vaaditaan korkeaa laatua ja ajattomuutta. Kerskakulutuksen aika on ohi ja arvostus materiaalien kestävyyteen ja kauniisti ajan patinoimaa pintaa kohtaan on selkeästi noussut arvoasteikolla. Tästä suuntauksesta olen henkilökohtaisesti todella iloinen.

Top 5 sisustustrendit 2020 Omakotivalkoinen
Top 5 sisustustrendit 2020 Omakotivalkoinen

Käy lukemassa Siparilan blogista haastattelumme ja miten sisustustrendit ovat kehittyneet 10 vuodessa. Mielenkiintoinen ja informatiivinen katsaus tämän hetken kuumimpiin trendeihin resonoi muutoksen tuulia ja antaa yllin kyllin inspiraatiota myös syksyisen sisustuksen luomiseen!

Käy lukemassa koko sisustustrendikatsaus Siparilan blogista täältä: siparila.fi/sisustustrendit

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Kuvat 1. ja 2. Siparila


Lue myös: ➤ Trendiraportti – Puu valloittaa sisustuksessa

Artikkeli Top 5 sisustustrendiä 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
0
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Kirppislöytöjä – 3 kaunista mekkoa & naisellisempi tyyli]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455590 2020-07-05T18:03:33Z 2020-07-05T17:42:03Z Kotona neljän seinän sisällä trikoovaatteissa vietetty kevät sai aikaan sen, että aloin kaipaamaan pukeutumiselta jotain uutta ja raikasta. Farkut ja raitapaita -lookista tykkään kyllä edelleen, mutta rinnalle halusin vaihtelua naisellisempien mekkojen ja korkkareiden muodossa. Olen tehnyt hyviä löytöjä kesäkirppareilta ja tässä olisi 3 kirppikseltä tänä kesänä bongaamaani mekkoaarretta asukuvien ja sateen kasteleman hiuskuontalon kera! 🙂 […]

Artikkeli Kirppislöytöjä – 3 kaunista mekkoa & naisellisempi tyyli julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kotona neljän seinän sisällä trikoovaatteissa vietetty kevät sai aikaan sen, että aloin kaipaamaan pukeutumiselta jotain uutta ja raikasta. Farkut ja raitapaita -lookista tykkään kyllä edelleen, mutta rinnalle halusin vaihtelua naisellisempien mekkojen ja korkkareiden muodossa. Olen tehnyt hyviä löytöjä kesäkirppareilta ja tässä olisi 3 kirppikseltä tänä kesänä bongaamaani mekkoaarretta asukuvien ja sateen kasteleman hiuskuontalon kera! 🙂

Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen

Naisellisempi tyyli

Olen aina rakastanut mekkoja, mutta mukavuudenhaluisena ne jäivät vähälle käytölle tai jopa kokonaan käyttämättä. Vuosikausia sitten luovuin mekkokokoelmastani ja siivosin vaatekaappini niin että jäljelle jäi vain sellaisia vaatteita joita säännöllisesti käytän. Yhden mustan mekon säästin ja sen avulla olen ratkonut monet asukoodit ja -tarpeet.

Joustavissa neuleissa ja jumppahousuissa vietetty kevät katkaisi kamelin kaulan ja sai minut havahtumaan siihen tosiasiaan, etten todellakaan tahdo viettää jokaista päivääni arkisissa trikoissa tai farkuissa. Lannerangan rappeuma ja nilkkojen vaivat eivät minulla koskaan korjaudu ja nyt vielä kun pystyn, niin haluan nauttia korkkareista ja mekoista, naisellisesta pukeutumisesta ja kaikesta ihanasta ja kauniista. ♥︎ Elämä eletään vain kerran!

Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen

Esprit hapsumekko 5€

Helsingissä Aleksis Kiven kadun laidalla sunnuntaisin järjestettävästä Dallapénpuiston kirppiksestä löytyi kaksi upeaa mekkoa. Tämä Espritin ihana hapsumekko oli rakkautta heti ensimmäisellä vilauksella ja tykkään sen hieman 40-lukua henkivästä lookista. Helman mitta minua alkuun vähän mietitytti, mutta onneksi en jättänyt tätä aarretta sen takia ostamatta. Mekko istuu päälle kuin hansikas ja helmakin on säädyllisen mittainen. 🙂

Tämä mekko oli päälläni kun lähdin tyttöporukassa juhlistamaan kesää ja uskon että sille löytyy käyttöä vielä moneen otteeseen, etenkin pikkujoulusesongin lähestyessä. Mekossa on juuri sopivasti “sitä jotakin”, ei mitään liikaa eikä liian vähän. Odotan jo innolla seuraavaa mahdollisuutta pukea tämä kirppisaarre päälleni. ♥

Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen

Pitsimekko 1€

Tämäkin ihana kaksikerroksinen pitsimekko löytyi Dallapénpuiston sunnuntaikirpparilta. Merkkiä ei kirppismyyjä muistanut, eikä pesulapussakaan ollut mitään minkä perusteella asiaa voisi arvailla. Mekko oli jäänyt käyttämättä ja siinä oli vielä muovinen hintalappulenksukin paikallaan. Mekko joustaa jokaiseen ilmansuuntaan ja on todella mukava päällä.

Pitsisen kankaan alla on ihonsävyinen liukaspintainen mikrokuitukankainen “sisämekko” ja ensimmäistä kertaa vastaan osui sellainen ihonsävy, joka oikeasti sopii minulle ja näyttää siltä miltä pitää. Yleensä vaatteiden ihonsävyiset osiot ovat olleet liian tummia ja selkeästi ruskettuneemmalle iholle suunniteltuja.

Tämä mekko on mielestäni juhlavampaan menoon ja odottaa vielä käyttövuoroaan. Tokihan se olisi passeli ihan perinteiseenkin illanviettoon, mutta itse koen etten olisi täysin sinut asussani jos muilla on jalassaan farkut ja minulla tämä korkkarit parikseen vaativa pitsimekko. 😀

Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen
Asukokonaisuus musta mekko korkkarit kirppislöytö Omakotivalkoinen

Samsoe Samsoe -mekko 5€

Selästä avonainen hulmuhelmainen Samsoe Samsoen mekko löytyi Tuusulan Femmatorilta ja maksoi vaivaiset 5 euroa. Mekko vaikutti täysin käyttämättömältä ja mietin mahtaako shifonkimaisen kankaan vekit kestää pesua. Otin kuitenkin riskin ja pistin mekon pesuun 30°C lämpötilaan – kuivuttuaan se oli kuin kaupan henkarista napattu, vekit olivat paikallaan ja kangas laskeutui rypyttömästi ja kauniisti.

Tämä mekko on lempparini ja ballerinojen kanssa olen sitä ulkoiluttanut jo monesti. Kenkiä vaihtamalla asukokonaisuuden juhlavuutta on helppo säätää – ballerinojen kanssa mekko sopii hyvin tavalliseen arkeen ja korkkareilla se taipuu vaativammankin asukoodin juhla-asuksi.

* * *

Kuvissa jalassani olevat korkkarit tilasin Booztin kesäalesta kaksien muiden korkkareiden kanssa. En osannut valita niiden väliltä, joten päätin tilata kotiin sovitukseen ne kaikki, enkä sitten raaskinut yksiäkään palauttaa. 😀 Korkkareista teen teille erikseen postauksen ensi viikolla, sillä haluan samalla näyttää teille erilaisia asukokonaisuuksia, joita korkkareiden kanssa yhdistelen.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille & huomiseen!


Lue myös: ➤ Katsaus vaatekaappiin – Capsule Wardrobe 365

Artikkeli Kirppislöytöjä – 3 kaunista mekkoa & naisellisempi tyyli julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
10
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[-7 kiloa – Kevennyskuurin päätöspostaus & yhteenveto]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455579 2020-07-03T14:36:20Z 2020-07-03T14:36:18Z Raskas ja erityislaatuinen kevät toi tullessaan lisäkiloja, jotka toukokuussa päätin karistaa pois. 5 kilon kevennyskuurini on nyt ohi ja 8 viikon aikana sain noin 7kg keväällä kertynyttä rasvaa ja nesteitä katoamaan ruokavaliomuutoksella ja hieman liikuntaa lisäämällä. Tässä päätöspostauksessa näette lopputuloksen ja koosteen kadonneista senteistä! Lopputulos: -7kg keveämpi Alunperin tarkoitus oli keventää ilman painontarkkailua, sillä en […]

Artikkeli -7 kiloa – Kevennyskuurin päätöspostaus & yhteenveto julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Raskas ja erityislaatuinen kevät toi tullessaan lisäkiloja, jotka toukokuussa päätin karistaa pois. 5 kilon kevennyskuurini on nyt ohi ja 8 viikon aikana sain noin 7kg keväällä kertynyttä rasvaa ja nesteitä katoamaan ruokavaliomuutoksella ja hieman liikuntaa lisäämällä. Tässä päätöspostauksessa näette lopputuloksen ja koosteen kadonneista senteistä!

7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen
7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen

Lopputulos: -7kg keveämpi

Alunperin tarkoitus oli keventää ilman painontarkkailua, sillä en ole vuosiin omistanut vaakaa. Kevennyskuurin seuranta olotilan, mittanauhan ja vaatteiden istuvuuden avustuksella osoittautui kuitenkin haasteelliseksi, sillä lämpimät kelit, nestetankkaus ja joustava trikookangas ovat huono yhdistelmä. Ensimmäisen viikon aikana keskivartalon pöhötys väheni selkeästi, mutta sen jälkeen tuntui useampi viikko siltä ettei mitään muutosta tapahdu, joten päädyin kysymään ystävältäni vaakaa lainaksi.

Lähtöpainosta minulla ei tosiaan ole varmuutta, mutta lopputuloksen ja kaventuneiden senttien perusteella veikkaisin että painoni oli kivunnut niinkin korkealle kuin 58 kilon kieppeille. Tämän viikon maanantaina ystäväni lainavaaka näytti 51kg, joten oma arvioni on että noin 7 kiloa suurinpiirein on lähtenyt ylimääräistä rasvaa ja nesteitä. Alla vielä mitat ja 8 viikon aikana tapahtunut muutos:

 • Rinnanympärys: 88cm ➤ 84cm (-4cm)
 • Rinnan alta: 71cm ➤ 67cm (-4cm)
 • Vyötärö kapeimmasta kohdasta: 69cm ➤ 63cm (-6cm)
 • Lantio: 94cm ➤ 86cm (-8cm)
 • Reisi: 60cm ➤ 54cm (-6cm)
 • Polven yläpuolelta: 38cm ➤ 35cm (-3cm)
 • Pohje: 34cm ➤ 32cm (-2cm)
 • Käsivarsi: 22cm ➤ 19cm (-3cm)
7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen
7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen

Puolikiloa viikossa!

Haluan samantien sanoa myös sen, että pituuteni on 158cm ja siihen nähden painoni on edelleen täysin terveellä tasolla, kuten oli myös 58 kiloisena ennen kevennyskuurin aloittamista. Numeroissa ilmoitettua lukemaakin tärkeämpää on aina kuunnella omaa kehoa ja olotilaa. Liian nopea laihdutus ei ole koskaan hyvä asia ja itse olen sitä mieltä että -500g viikkovauhti on optimaalisin kaiken ikäisille ja kokoisille. Tuossa tahdissa vointi pysyy ruokavalion säätämisestä johtuvaa henkistä harmitusta lukuunottamatta hyvänä ja myös iho kutistuu kadonneiden senttien ja grammojen kanssa samassa tahdissa. ♥

Kevennyskuureihin ja elämäntapamuutoksiin kannattaa aina asennoitua pitkäjänteisesti ja unohtaa kokonaan kituuttaminen ja kiire. On parempi keventyä hitaasti ja tasaisesti, kuin voimakkaasti jojoillen – näin uudet ruokavalio- ja liikuntatavat tulevat osaksi omaa rutiinia ja paino ei helpolla lähde tulevaisuudessakaan nousuun.

Poikkeuksellinen kevät oli minulle monilta osin raskas. Vaikka töitä onkin riittänyt ja siltä osin ei stressiä ole tarvinnut kantaa, kävi kokoaikainen kotona oleilu, tytön etäköulun haasteet ja läheisen vakava sairastuminen raskaaksi ja vaikutti arjen rutiineihin ja ruokailutapoihin. Kun elämänsisältö supistui neljän seinän sisälle ja päivän paras huvitus oli herkuttelu, ei ihmekään että paino alkoi nousta. Myös liikuntaharrastusten vähentyminen vaikutti epäsuotuisasti ja minun olisi pitänyt säätää heti ruokavalioni passiivisempaan arkeen sopivaksi. Tätä en kuitenkaan tehnyt ja lopputuloksen tiedättekin miten siinä sitten kävi. 🙂

7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen
7 kilon painonpudotus laihdutuskuuri hyvinvointihaaste Omakotivalkoinen

Ruokavalio on kaiken A ja O!

Syömisistäni ja vuorokauden kalorimääristä on kyselty todella paljon ja Instagramissa en ole vieläkään ehtinyt vastaamaan kaikille lisäinfoa kysyneille – tätä pyydän nöyrästi anteeksi! ♥︎ Ruokavaliostani tiputin pois herkut ja kaiken ns. ylimääräisen, keskittyen salaatteihin, kasviksiin, marjoihin ja hedelmiin. Myös kanaa söin useamman kerran viikossa eri muodoissa ja lohta pyrin kerta viikkoon syömään uunijuuresten kanssa. Ruokapuolesta koostan teille erillisen postauksen ensi viikon aikana, jossa avaan myös vuorokaudessa nauttimiani kalorimääriä ja muuta asiaan liittyvää.

Nyt minä alan valmistautua odotettuun ja ihanaan illanvietto-ohjelmaan ja kenties jaan Instagramiin muutaman kuvan ja videon menojalan vipatuksesta ja skoolailuista! 🙂 Ihanaa perjantaita kaikille!


Lue myös: ➤ 5 kilon kevennyskuuri – Viikkoraportti

Artikkeli -7 kiloa – Kevennyskuurin päätöspostaus & yhteenveto julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
0
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Moderni kukka-amppeli makuuhuoneeseen]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455559 2020-07-01T14:02:15Z 2020-07-01T14:02:14Z Moderni kukka-amppeli on ollut etsinnässä pitkään ja viime viikolla työn alla olevaan katalogikuvaukseen Pukinmäen Puutarhasta somisteita hakiessani löysin täydellisen yksilön ihan sattumalta. Ostin itselleni yhden ja jäin harkitsemaan pitäisikö vielä toinen käydä hakemassa, paikkoja kun amppeleille olisi meidän kotona useampiakin. 🙂 Valkoisen teräksisen amppelin timanttinen muoto on todella kaunis ja varsinkin saniaisen kaltaisen alaspäin kasvavan […]

Artikkeli Moderni kukka-amppeli makuuhuoneeseen julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Moderni kukka-amppeli on ollut etsinnässä pitkään ja viime viikolla työn alla olevaan katalogikuvaukseen Pukinmäen Puutarhasta somisteita hakiessani löysin täydellisen yksilön ihan sattumalta. Ostin itselleni yhden ja jäin harkitsemaan pitäisikö vielä toinen käydä hakemassa, paikkoja kun amppeleille olisi meidän kotona useampiakin. 🙂

Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen
Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen
Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen

Valkoisen teräksisen amppelin timanttinen muoto on todella kaunis ja varsinkin saniaisen kaltaisen alaspäin kasvavan viherkasvin kanssa se näyttää kivalta.

Valkoisen 60cm mittaisen amppeliketjun ostin erikseen ja ripustin koko komeuden roikkumaan makuuhuoneen kattoon valkoisella teräskoukulla. Ketju olisi voinut olla 10cm pitempi, mutta äkkiäkös tuo saniainen tuosta kasvaa ja tasapainottaa korkeussuhdetta.

Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen
Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen
Moderni amppeli vihersisustus valkoinen metalliketju Omakotivalkoinen

Instagramista löydät extramateriaalia ripustusprojektista, jonka aloitin aamulla jo klo 7:00. 🙂 Kurkkaa siis tänne @oma_koti_valkoinen

Kivaa keskiviikkoa kaikille!


Lue myös: ➤ Minimalistinen asetelma maljakkoon

Artikkeli Moderni kukka-amppeli makuuhuoneeseen julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
0
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Pizza | Resepti nopeaan italialaiseen pizzaan]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455546 2020-07-01T18:46:08Z 2020-06-30T18:18:55Z Pizza on meillä hemmotteluruokaa ja tänään sain idean kokeilla valmiita pizzapohja-aineksia ja pizzakastiketta. Yhden pizzan valmistukseen meni vain 20 minuuttia ja lopputulos oli niin herkullinen että haluan heti jakaa teillekin tämän yksinkertaisen ja supernopean italiaisen pizzareseptin, joka onnistuu kiireessäkin – ilman ylimääräistä tiskiä! Italialainen pizza – resepti 2 pizzaa, 2-4 annosta Ainekset: 1 pkt Pirkka […]

Artikkeli Pizza | Resepti nopeaan italialaiseen pizzaan julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Pizza on meillä hemmotteluruokaa ja tänään sain idean kokeilla valmiita pizzapohja-aineksia ja pizzakastiketta. Yhden pizzan valmistukseen meni vain 20 minuuttia ja lopputulos oli niin herkullinen että haluan heti jakaa teillekin tämän yksinkertaisen ja supernopean italiaisen pizzareseptin, joka onnistuu kiireessäkin – ilman ylimääräistä tiskiä!

Pizza resepti - Nopea italialainen pizza pizzapohja pizzakastike ilmakuivattua kinkkua, parmesaania ja rucolaa Omakotivalkoinen
Pizza resepti - Nopea italialainen pizza pizzapohja pizzakastike ilmakuivattua kinkkua, parmesaania ja rucolaa Omakotivalkoinen

Italialainen pizza – resepti

2 pizzaa, 2-4 annosta

Ainekset:

 • 1 pkt Pirkka Pizzapohja-ainekset
 • 1 prk Pirkka Pizzakastike
 • 2 dl vettä
 • 1 rkl öljyä
 • 100g Pirkka Emmental-mozzarella juustoraastesekoitus
 • 100g Deluxe pancetta-kinkku tai muu ilmakuivattu kinkku
 • noin 60g parmesaanijuustoa
 • 80g kirsikkatomaattia
 • kourallinen rucolanversoja

1. Kaada pizzapohja-ainekset kulhoon, lisää kädenlämpöinen vesi ja paketin kyljessä olevasta ohjeesta poiketen vain 1 rkl öljyä. Vaivaa käsin kimmoisaksi taikinaksi.

2. Puolita pizzataikina kahdelle leivinparille, taputtele jauhotetuin käsin tai kauli litteäksi ympyräksi.

3. Lusikoi ja levitä pizzakastiketta, lisää emmental-mozzarellajuustoa ja parmesaania kevyesti, ja lohko muutamia kirsikkatomaatteja pizzapohjan päälle.

4. Paista uunin alatasolla 225°C kullanruskeaksi noin 15 min. Voit käyttää myös pizzakiveä jos sellainen löytyy.

5. Ota pizza uunista ja lisää pancetta- tai parmankinkkuviipaleet ja rucola. Tarjoile höyryävän kuumana!

VINKKI: Myös oliivit maistuvat hyvältä näiden täytteiden lisänä, kannattaa joskus kokeilla!

Pizza resepti - Nopea italialainen pizza pizzapohja pizzakastike ilmakuivattua kinkkua, parmesaania ja rucolaa Omakotivalkoinen

Pizza – Resepti täynnä makua

Rakastan välimerellisiä ruokia ja italialaisia makuja yhdistelevä pizza on herkku, jota söisin vaikka joka päivä. Sateisen ja viileän päivän päätteeksi parvekkeella nautittu höyryävän kuuma herkkupizza ja lasillinen viiniä torkkupeitoon kääriytyneenä (koska talvitakkia en halunnut kaapista hakea) oli juuri sitä mitä kaipasin. ♥

Yleensä en rättiväsyneenä jaksa väkertää kovinkaan kummoista ruokaa ja yllätyin miten vaivattomasti, nopeasti ja onnistuneesti valmiista jauhoseoksesta ja pizzakastikkeesta pizzat valmistuivat – enkä todellakaan häpeile kirjoittaa teille blogipostausta puolivalmisteiden hyödyntämisestä, sillä tiedän että siellä on paljon teitä muitakin, jotka elävät kiireen keskellä eivätkä välttämättä muulloinkaan viihdy keittiössä kauhan varressa. 🙂

Pizza resepti - Nopea italialainen pizza pizzapohja pizzakastike ilmakuivattua kinkkua, parmesaania ja rucolaa Omakotivalkoinen

Näillä säveleillä toivottelen kaikille mukavaa viikkoa ja huomiseen!


Lue myös: ➤ Lihapullapasta – Koko perheen suosikki

Artikkeli Pizza | Resepti nopeaan italialaiseen pizzaan julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
45
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Pienen makuuhuoneen sisustus – Tyylikäs Familon Ultra -tuoteperhe]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455491 2020-07-02T13:05:00Z 2020-06-28T18:17:50Z Kaupallinen yhteistyö: Familon Makuuhuoneen sisustus rakentuu hyvästä unesta! Sisustuskohteeni pikkuruisen makuualkovin sisustuksen sydän on Familonin laadukas 5-vyöhykkeellinen Ultra-joustinsänkykokonaisuus, jonka tyylikäs ja näyttävä sängynpääty täydentää 5m2 kokoisen tilan. Katso upeat kuvat ja poimi sisustusvinkit oman makuuhuoneesi sisustukseen! Pienen makuuhuoneen sisustus Monissa kodeissa makuuhuoneet ovat kooltaan pieniä ja tunnelmallisen sisustuksen luominen saattaa olla hyvinkin haastavaa sängyn vallatessa […]

Artikkeli Pienen makuuhuoneen sisustus – Tyylikäs Familon Ultra -tuoteperhe julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Familon

Makuuhuoneen sisustus rakentuu hyvästä unesta! Sisustuskohteeni pikkuruisen makuualkovin sisustuksen sydän on Familonin laadukas 5-vyöhykkeellinen Ultra-joustinsänkykokonaisuus, jonka tyylikäs ja näyttävä sängynpääty täydentää 5m2 kokoisen tilan. Katso upeat kuvat ja poimi sisustusvinkit oman makuuhuoneesi sisustukseen!

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Pienen makuuhuoneen sisustus

Monissa kodeissa makuuhuoneet ovat kooltaan pieniä ja tunnelmallisen sisustuksen luominen saattaa olla hyvinkin haastavaa sängyn vallatessa suurimman osan tilasta. Sisustuskohteeni makuualkovi on vielä keskivertoakin pienempi soppi, kooltaan vain 5m2, ja kalustuksen osalta oli alusta asti selvää ettei sinne juuri muuta mahdu kuin sänky. Sisustussuunnittelun lähtökohtana oli löytää makuualkoviin ulkoisesti upealta näyttävä parisänky, joka tarjoaa asiakkaalleni ylelliset unet.

Tummanharmaa Familon Ultra -joustinsänky on sisustuksellinen ja tyylikäs valinta. Laadukas kangasverhoilu ja vaakasuuntaisesti tikattu itsenäisenä elementtinä sängyn takana seisova Familon-sängynpääty luo harmonisen ja viimeistellyn tunnelman pikkuruiseen alkoviin. Yhdessä Familonin perkaalipuuvillaisten Ultra-sarjan pussilakanoiden ja tyynyliinojen kanssa lopputulos on kerrassaan upea! Pienten makuutilojen ja -huoneiden sisustuksessa sängynpääty on puhdasta taikuutta – sen avulla petaamatonkin sänky näyttää ryhdikkäältä ja hyvältä.

Jos olet joskus miettinyt miksi hotellin sängyssä nukkuu niin hyvin, on vastaus luultavimminkin suomalainen Familon ja heidän sänkyvalikoimansa! ♥

Tutustu Familonin sänkymallistoon täällä: ➤ familon.fi/sängyt

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Nuku hyvin kaikissa asennoissa!

Familonin Ultra-joustinsängyn 5-vyöhykejärjestelmä tukee vartaloa juuri sieltä mistä pitää, varmistaen yksilöllisen nukkumismukavuuden kaikissa nukkuma-asennoissa. Familonin 5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion seutua, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan ja pitää selkärangan luonnollisen suorassa asennossa jopa kyljellään nukkuessa. Itse selkävaivaisena arvostan laadukasta unta ja Familon Ultra -joustinsängyn rakenteellinen tuki tekee nukkumisesta ihanaa!

Vyöhykkeellisen pussijousiston alla on aiempaa napakampi ja korkeampi Familon Bonnel -alajousisto, ja lisäksi sängyn pintaosassa on äärettömän hyväksi havaittu Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan visusti paikoillaan myös lasten pomppiessa pedissä. Asiakkaani lapset ovat jo aikuiseksi kasvaneita ja pesästä lentäneet, mutta miehelläni tämä samainen Familon Ultra -sänky kotonaan on ja myös lasten pomppulinna-leikit ovat liiankin tutuksi tulleet. 🙂

Familon Ultra -sänkyä on saatavana kolmessa koossa; 80x200cm, 90x200cm ja 120x200cm. Sisustuskohteessa on rinnakkain kaksi 80x200cm kokoista sänkyä, joiden päältä löytyy 160x200cm kokoinen 2-puoleinen Familon Ultra-petauspatja. Sängynjalkoja on saatavana useita erilaisia ja tähän sänkykokonaisuuteen valittiin tummanharmaaksi käsitellyt ylväät tammijalat, joiden pohjassa on metalliset yksityiskohdat.

Tutustu Familon Ultra -joustinsängyn ominaisuuksiin lisää täällä:familon.fi/ultra-joustinsänky

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Hyvän olon harmoniaa!

Familon Ultra -sijauspatja on 7cm paksu ja sen pehmusteena on pintapehmeää ja kimmoisaa, napakan tuen antavaa erikoispehmustetta. Kaksipuolisen sijauspatjan nystymäisesti muotoiltu profiloitu puoli antaa pehmeämmän tuen ja sileäpintainen puoli napakamman tuen.

Sijauspatjan ilmastoivaa joustoneuletta oleva päällinen aukeaa kaikilta neljältä sivulta ja sen voi pestä kotikoneessa kahdessa osassa 60°C lämpötilassa. Familon Ultra -sijauspatjasta on valittavana yhden hengen sänkyyn leveydet 80cm, 90cm ja 120cm ja parisänkyyn leveydet 160cm ja 180cm.

Lue lisää Familonin sijauspatjavalikoimasta täältä: ➤ familon.fi/sijauspatjat

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Täydelliset unet!

Asiakkaan kanssa sisustusta suunnitellessani juttelimme paljon laadusta ja aikaa kestävistä valinnoista pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Jokaisen tähän kotiin kannetun kalusteen, valaisimen, tekstiilin ja tavaran tuli olla aidosti tarpeellinen ja mahdollisimman helppohoitoinen, käyttöä kestävä ja ulkoisesti tyylikäs, kaunis ja ajaton.

Familon -pussilakanamalliston perkaalipuuvilla on puhdasta rakkautta! ♥︎ Vuosia olen nukkunut valkoisen Familonin pussilakanan alla ja kaupunkiyksiön makuualkoviin halusin ehdottomasti samat hotellityyliin sopivat viileän rapsakat lakanat.

Petasin sänkyyn neljä 50x60cm kokoista tyynyä ja kaksi tuplakokoista peittoa. Alempaan peittoon ja takimmaisiin tyynyihin sujautin puhtaanvalkoisen Familon-pussilakanan ja -tyynyliinat, päällimmäisen peiton ja keskimmäisten tyynyjen ympäriltä löytyy hienostuneesti raidallinen Familon Viivasto, toimittaen samalla myös päiväpeiton virkaa.

Valkoiset koristetyynyt ovat asiakkaani omat ja etualalla olevan tummanharmaan koristetyynyn ompelin kangaskaupasta löytämästäni kankaasta, saadakseni kokonaisuuteen sängyn verhoiluun sopivan sisustustyynyn.

Tutustu Familonin kodintekstiileihin täällä: ➤ familon.fi/tekstiilit

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Pienet yksityiskohdat

Familonin upean sängyn ja petivaatteiden lisäksi makuusopista löytyy pieni lasikantinen ja siro sivupöytä, musta lattiavalaisin, tekstiiliverhoiltu kaiutin ja valkoinen liljoilla täytetty maljakko. Kokonaisuus henkii hotellimaisen rauhaisaa tunnelmaa ja asiakkaani on lopputulokseen todella tyytyväinen, kuten minäkin! ♥

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Hyvän unen ALE!

Familonin verkkokaupassa on hyvän unen alennukset ja sisustuskohteessakin esitteltyjä tuotteita kesäalesta löytyy – esimerkiksi Familonin tuplakokoinen Ultra Viivasto -pussilakanasetti ja Ultra-joustinsänky ovat -30%! Tutustu Familonin valikoimaan ja kurkista samalla kesäaleen täällä:

► familon.fi ◀

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!


Lue myös: ► Hotellilakanat ja lakanavertailu

Artikkeli Pienen makuuhuoneen sisustus – Tyylikäs Familon Ultra -tuoteperhe julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
10
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Peittävä sisustusmaali – Yksiön sisustusremontti]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455475 2020-06-27T16:05:24Z 2020-06-27T16:05:23Z Kaupallinen yhteistyö: Eskaro Oy Peittävä sisustusmaali on kustannustehokas ja helppo valinta kodin pintojen päivittämiseen ja sisustusmuutosten tekemiseen. Sisustuskohteena oleva yksiö on keittiötä lukuunottamatta remontoitu nyt lattiasta kattoon ja yhteistyökumppanini Eskaron kotimaisten ja korkealaatuisten sisustusmaalien avulla pieneen kerrostalokotiin saatiin nopeasti loihdittua uusi ja raikas ilme. Peittävä sisustusmaali – Eskaro Silk Todella huonoon kuntoon vuosikymmenten aikana menneet […]

Artikkeli Peittävä sisustusmaali – Yksiön sisustusremontti julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Eskaro Oy

Peittävä sisustusmaali on kustannustehokas ja helppo valinta kodin pintojen päivittämiseen ja sisustusmuutosten tekemiseen. Sisustuskohteena oleva yksiö on keittiötä lukuunottamatta remontoitu nyt lattiasta kattoon ja yhteistyökumppanini Eskaron kotimaisten ja korkealaatuisten sisustusmaalien avulla pieneen kerrostalokotiin saatiin nopeasti loihdittua uusi ja raikas ilme.

Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen
Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen
Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen

Peittävä sisustusmaali – Eskaro Silk

Todella huonoon kuntoon vuosikymmenten aikana menneet seinä- ja kattopinnat putsattiin ensiksi maalipesulla ja tasoitettiin Eskaro Pro LH Medium kevyttasoitteella. Tasoituksen jälkeen katto ja seinät maalattiin vesiohenteisella ja lähes hajuttomalla Eskaro Pro 3 pohjamaalilla, joka täyshimmeänä on kauniin mattainen.

Pintamaalina kohteessa käytettiin henkilökohtaista suosikkiani, Eskaron peittävää Silk-sisustusmaalia, joka tasoitti viimeisetkin pienet kuprut. Yksi maalikerros riitti pohjamaalin päälle, säästäen sekä aikaa että rahaa. Lopputuloksesta tuli täydellisen tasainen – Silk-maalilla sisustusremontti onnistuu joka ikinen kerta! ♥

Lue lisää Eskaro Silk -sisustusmaalin ominaisuuksista täältä: ➤ eskaro.fi/silk-sisustusmaali

Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen
Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen

Puhtaanvalkoinen on valoisa valinta!

Kohteeseen valittuun hunajaiseen tammiparkettiin ei löytynyt oikean sävyisiä listoja, joten valkoinen oli tästä syystä ainoa oikea värivalinta. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että jalkalistojen tulisi aina olla samaa sävyä kuin lattiankin. Mikäli se ei kuitenkaan ole mahdollista, kuten esimerkiksi tässä kohteessa, tulee jalkalistat sävyttää seinämaalin mukaan, ellei jalkalistoilla ole tarkoitusta tyylillisesti täydentää sisustusta, kuten esimerkiksi jugend-taloissa monesti on.

Asiakas toivoi sisustukseen hotellimaista tunnelmaa ja mahdollisimman paljon valoisuutta, joten suosittelin seinämaaliksi puhtaanvalkoista väriä, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman avartava.

Eskaron Silk-sisustusmaali sävytettiin puhtaanvalkoiseksi Eskarocolor sävytysjärjestelmän sävyllä E019 Whooper Swan ja lopputuloksen näette kuvista! Silkkisen himmeä ja samettinen Silk-maalipinta tuplaa kodin ikkunoista tulevan valon määrän ja näyttää upealta hunajaisen tammiparketin rinnalla.

Lue lisää Eskaron Eskarocolor sävytysjärjestelmästä täältä: ➤ eskaro.fi/savytys

Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen
Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen

City-yksiön sisustusprojektista pääsette lukemaan lisää jo heti huomenna, kun paljastan teille miltä hotellimaisesti kalustettu ja sisustettu makuualkovi kokonaisuudessaan näyttää! Olkaa siis kuulolla! 🙂

Leppoisaa lauantaita kaikille!


Lue myös: ➤ Suuri sisustusremontti – Videopostaus

Artikkeli Peittävä sisustusmaali – Yksiön sisustusremontti julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
8
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Pienen yksiön sisustus – Väripaletti & materiaalit]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455457 2020-06-25T15:39:48Z 2020-06-25T14:11:34Z Pienen yksiön sisustus syntyy luovuudesta ja kompromisseista! Kompaktin 37m2 kokoisen city-yksiön sisustussuunnitelmaa asiakkaalle tehdessäni tunnelmallisuus ja toiminnallisuus olivat tärkeimpiä kriteerejä. City-yksiön sisustukseen haettiin vaikutteita hotelleista ja sisustuksen värimaailmaksi välikoitui tummanharmaa, musta, valkoinen ja lämpimän sävyinen puu, jota elävöitetään vihersisustuksella ja metallisävyillä. Sisustusvärit & -materiaalit Yksiöön tehtiin lähes täydellinen remontti, joka kattoi seinien ja kattojen kunnostuksen […]

Artikkeli Pienen yksiön sisustus – Väripaletti & materiaalit julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Pienen yksiön sisustus syntyy luovuudesta ja kompromisseista! Kompaktin 37m2 kokoisen city-yksiön sisustussuunnitelmaa asiakkaalle tehdessäni tunnelmallisuus ja toiminnallisuus olivat tärkeimpiä kriteerejä. City-yksiön sisustukseen haettiin vaikutteita hotelleista ja sisustuksen värimaailmaksi välikoitui tummanharmaa, musta, valkoinen ja lämpimän sävyinen puu, jota elävöitetään vihersisustuksella ja metallisävyillä.

Pienen yksiön sisustus ideat sisustus suunnitelma väripaletti ja materiaalit Omakotivalkoinen
Pienen yksiön sisustus ideat sisustus suunnitelma väripaletti ja materiaalit Omakotivalkoinen

Sisustusvärit & -materiaalit

Yksiöön tehtiin lähes täydellinen remontti, joka kattoi seinien ja kattojen kunnostuksen ja maalaamisen lisäksi myös lattian ja kylpyhuoneen uudistuksen. Erillinen liukuoven takana oleva keittiö remontoidaan erikseen myöhemmin ja samalla käynti keittiöön avataan.

Lattiaksi valikoitui todella kaunis ja hieman hunajaisen sävyinen Haron 1-sauvainen harjattu tammilankkuparketti ja seinät maalattiin katon ohella puhtaanvalkoiseksi. Lattian valinnassa oleellisinta oli ylellinen tuntuma ja kaunis luonnollinen pintakuviointi, jonka avulla harmaansävyinen sisustus pehmenee ja saa luonnetta.

Pienen kodin kalustuksessa vähemmän on enemmän ja sen vuoksi jokainen kaluste, esine ja valaisin on tarkasti valikoitu tarkoituksensa mukaisesti. Materiaalit etenkin tekstiileissä ovat korkealaatuisia ja sisustus on kokonaisuudessaan suunniteltu kestämään aikaa ja muuttuvia tarpeita. Tässä kodissa tummanharmaa ja valkoinen dominoivat väripalettia ja hunajainen tammi, musta sekä metallisävyt toimivat täydennyksenä. Viimeinen silaus syntyy viherkasvien avulla, joita maltillisesti ryhmitellään kodin eri osiin.

Pienen yksiön sisustus ideat pohjakuva Omakotivalkoinen

Pienen yksiön sisustus

Tämä on neljäs alle 40m2 kokoinen yksiö, jonka sisustuksen olen suunnitellut. Pienessä kodissa on monenlaisia sisustuksellisia haasteita ja komromisseja on lähes poikkeuksetta tehtävä. Tässä kyseisessä kohteessa pitkulainen oleskelutila makuualkoveineen on kooltaan hieman alle 30m2 ja tähän tilaan makuuhuoneen, olohuoneen, työpisteen ja ruokailutilan mahduttaminen mahdollisimman avarasti ja eri toiminnot selkeyttäen oli erittäin haastavaa mutta antoisaa.

Nukkuminen on asia, josta ei koskaan kannata tinkiä ja tässä kodissa on panostettu erityisesti makuualkovin kalustukseen ja viihtyvyyteen, josta pääsettekin lukemaan jo heti sunnuntaina lisää.

Yksiön sisustus ideoita inspiraatiota Omakotivalkoinen

Inspiraatiokuvat: blumethalhoffman.se

Eroon turhasta tavarasta

Sisustusprojekti piti sisällään myös asiakkaani vanhan kodin kalusteiden ja tavaroiden raivaamisen runsaine varastoineen. Kokonaisvaltainen elämänmuutos oli asiakkaani tavoitteena ja tavarakuorman pienentäminen liittyi oleellisesti pikkuruiseen city-yksiöön muuttamisessa. Tässä olin henkisenä tukena ja apuna omakohtaisia kokemuksiani jakaen. Fyysisen raivaustyön suoritti asiakas omin voimin, mistä olen todella vaikuttunut! 🙂

Vanhoista huonekaluista ei mukaan lähtenyt kuin murto-osa, sillä ne olivat aivan liian suuria mahtuakseen uuteen kotiin. Massiivinen kulmasohva, ruokailuryhmä ja koko makuuhuoneen kalustus mattoineen ja verhoineen jäivät muutossa sovitusti uudelle asukkaalle ja kevensivät työn määrää huomattavasti. Mukaan lähti usean viikon kestäneen tavararaivauksen ja perkaamisen jälkeen lopulta vain pakettiautollinen muuttokuormaa ja asiakas on lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen.

Tule seuraamaan City-yksiön sisustusprojektia vaihe vaiheelta, postaukset tulet löytämään aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan kätevästi tunnisteen #city-yksiö takaa. Instagramissa tulen jakamaan extramateriaalia myös kulissien takaa, joten ota seurantaan ➤ @oma_koti_valkoinen!

Inspiroivaa ja aurinkoista torstaita kaikille!


Lue myös: ➤ Studiohuoneiston sisustusideat

Artikkeli Pienen yksiön sisustus – Väripaletti & materiaalit julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
4
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Kesäolohuone parvekkeella]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455448 2020-06-24T15:03:38Z 2020-06-23T18:18:34Z Parveke on minulle kerrostalossa aivan ehdoton edellytys ja nykyrakentamisessa se onkin melkolailla vakiona kaikissa uudiskohteissa. Keväästä syksyyn länsiparveke toimii meillä olohuoneena ja etenkin loppukesästä se on kaikista parhaimmillaan – ei enää liian kuuma, mutta silti sopivan kesäinen ja hämärtyvässä illassa tunnelmavalaistuksen kanssa todella viihtyisä. 80m2 kokoinen kolmio tuntuu kesäisin paljon isommalta juurikin parvekkeen tuomien lisäneliöiden […]

Artikkeli Kesäolohuone parvekkeella julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Parveke on minulle kerrostalossa aivan ehdoton edellytys ja nykyrakentamisessa se onkin melkolailla vakiona kaikissa uudiskohteissa. Keväästä syksyyn länsiparveke toimii meillä olohuoneena ja etenkin loppukesästä se on kaikista parhaimmillaan – ei enää liian kuuma, mutta silti sopivan kesäinen ja hämärtyvässä illassa tunnelmavalaistuksen kanssa todella viihtyisä.

Parvekkeen sisustusideat omakotivalkoinen
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
Omakotivalkoinen parvekkeesn siivousvinkit kesäsiivous lasitettu terassi
Parvekkeen sisustus kesäkeittiö
Lohi-caesarsalaatti resepti hellekesän herkkuruoka omakotivalkoinen
Kesäkeittiö Opa Muurikka parvekkeen sisustus
Lohi-caesarsalaatti resepti hellekesän herkkuruoka omakotivalkoinen
Kesätunnelmaa parvekkeen sisustus
Kesämuistoja 2018 parvekkeen sisustus

80m2 kokoinen kolmio tuntuu kesäisin paljon isommalta juurikin parvekkeen tuomien lisäneliöiden ansiosta. Tämän kesän ulkokalustetrendeissä puunsävyt ja etenkin tiikki ovat pinnalla ja oma suosikkini musta alkaa väistyä niiden tieltä. City-yksiön sisustusprojektin lomassa olen yrittänyt tiirailla omallekin parvekkeelleni jotain pientä uutta, mutta mitään erityistä en ole löytänyt. Miksipä sitä nättiä ja toimivaa väkisin muuttaisikaan, joten tämäkin kesä mennään tuttujen kalusteiden keskellä. 🙂

Torstaina luvassa sisustuskatsaus city-yksiöön liittyen ja pohjustusta uuden postaussarjan antiin, pysykää kuulolla! 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

Artikkeli Kesäolohuone parvekkeella julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
4
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Studiohuoneiston sisustusideat]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501455436 2020-06-23T11:05:04Z 2020-06-22T18:01:53Z Pidin pienen juhannusloman ja tänään on palattu takaisin sorvin ääreen. Tällä viikolla pääsette kurkkaamaan myös uusimpaan sisustuskohteeseeni, jossa pieni kaupunkiyksiö muuntautuu aikuiseen makuun sopivaksi minimalistiseksi ja hotellimaisen tunnelmalliseksi kodiksi. Alkaneen viikon aloitan näillä Tinglan Homey Resortsin studiohuoneiston inspiroivilla sisustuskuvilla, joista riittää ideoita ammennettavaksi kaiken kokoisiin koteihin. ♥︎ Näissä tunnelmissa toivottelen teille kaikille ihanaa maanantai-iltaa ja […]

Artikkeli Studiohuoneiston sisustusideat julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Pidin pienen juhannusloman ja tänään on palattu takaisin sorvin ääreen. Tällä viikolla pääsette kurkkaamaan myös uusimpaan sisustuskohteeseeni, jossa pieni kaupunkiyksiö muuntautuu aikuiseen makuun sopivaksi minimalistiseksi ja hotellimaisen tunnelmalliseksi kodiksi. Alkaneen viikon aloitan näillä Tinglan Homey Resortsin studiohuoneiston inspiroivilla sisustuskuvilla, joista riittää ideoita ammennettavaksi kaiken kokoisiin koteihin. ♥

Yksiön sisustus studiohuoneisto skandinaavinen sisustustyyli sisustusideat
Yksiön sisustus studiohuoneisto skandinaavinen sisustustyyli sisustusideat
Yksiön sisustus studiohuoneisto skandinaavinen sisustustyyli sisustusideat
Yksiön sisustus studiohuoneisto skandinaavinen sisustustyyli sisustusideat
Yksiön sisustus studiohuoneisto skandinaavinen sisustustyyli sisustusideat
Yksiön sisustus studiohuoneisto skandinaavinen sisustustyyli sisustusideat
Yksiön sisustus studiohuoneisto skandinaavinen sisustustyyli sisustusideat
Yksiön sisustus studiohuoneisto skandinaavinen sisustustyyli sisustusideat

Näissä tunnelmissa toivottelen teille kaikille ihanaa maanantai-iltaa ja huomiseen!

Kuvat: Tinglan Homey Resorts

Artikkeli Studiohuoneiston sisustusideat julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
1