Omakotivalkoinen Suomen suosituin sisustusblogi 2020-09-24T17:04:07Z https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/6/2018/11/cropped-OKV3-32x32.jpg Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Testissä JOIK Organic tuotteet – Biodelly ystävämyynti]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456659 2020-09-24T17:04:07Z 2020-09-24T17:04:05Z Kaupallinen yhteistyö: Biodelly Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet ja laadukkaat raaka-aineet ovat sisäisen ja ulkoisen hehkun salaisuus. Biodellyn kanssa solmitun yhteistyön merkeissä sain mahdollisuuden valikoida itselleni testiin muutamia kiinnostavia tuotteita ja päädyin pitkän pähkäilyn jälkeen kokeilemaan ikääntyvää ihoa kirkastavia ja heleyttäviä JOIK Organic -tuotteita. Lue kokemuksistani ja poimi myös Biodellyn ystävämyyntitärpit talteen! Biodelly – Luonnonkosmetiikan verkkokauppa Kiinnostuin luomusertifikoiduista […]

Artikkeli Testissä JOIK Organic tuotteet – Biodelly ystävämyynti julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet ja laadukkaat raaka-aineet ovat sisäisen ja ulkoisen hehkun salaisuus. Biodellyn kanssa solmitun yhteistyön merkeissä sain mahdollisuuden valikoida itselleni testiin muutamia kiinnostavia tuotteita ja päädyin pitkän pähkäilyn jälkeen kokeilemaan ikääntyvää ihoa kirkastavia ja heleyttäviä JOIK Organic -tuotteita. Lue kokemuksistani ja poimi myös Biodellyn ystävämyyntitärpit talteen!

Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen
Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen

Biodelly – Luonnonkosmetiikan verkkokauppa

Kiinnostuin luomusertifikoiduista JOIK Organic -tuotteista niiden vaikuttavien raaka-aineiden ansiosta. Tuotteissa on käytetty vain tarpeellinen eikä niistä löydy mitään ylimääräistä. Myös purkkien minimalistinen ja pelkistetty ulkoasu viehätti silmää ja kosmetiikkatuotteissa visuaalinen yksinkertaisuus viittaa yleensä siihen että tuote itsessään tekee vaikutuksen pakkauksen sijaan, eikä tälläkään kertaa tarvinnut pettyä. 🙂

Biodellystä tilaamani tuotteet oli kääritty kauniisti syksyiseen purppuraiseen silkkipaperiin ja mukana oli kaunis saateviesti tilaukseni pakkaajan allekirjoittamana. Tällainen pieni ele tekee nettiostamiseen henkilökohtaisemman tunnun ja fiilis pakettia avatessa oli kuin jouluaattona. 🙂

Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

JOIK Organic Illuminating & Brightening AHA Facial Toner

JOIK Organic Illuminating & Brighting AHA Facial Toner -kasvovesi on erinomainen väsyneen ihon kirkastaja ja itseäni kiehtoo nähdä millaisia tuloksia viikkojen vieriessä tulen näkemään.

Vanulapun avulla iholle kevyesti taputeltava kasvovesi kipristelee hieman nenänpielissä ja pienen hetken iho on t-alueella normaalia punoittavampi. Punoitus hälvenee onneksi parissa minuutissa, kuten myös ihohuokoset katoavat näkyvistä, mikä oli itselleni iloinen yllätys.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön, mutta herkkäihoisille riittää hieman harvempikin käyttöväli. Itse tykkään käyttää tätä iltaisin ja yön yli levon yhteydessä vaikuttaessaan kasvoveden kirkastavat ominaisuudet pääsevät rauhassa tekemään nuorentavia taikojaan kosteusvoiteiden kera.

Tutustu ainesosiin ja käyttövinkkeihin lisää täällä: ➤ biodelly/JOIK-Organic-AHA-facial-toner

JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

JOIK Organic Instant Rejuvenating Beauty Elixir

Monet luonnonkosmetiikkavoiteet tuoksuvat vahvasti yrttisiltä ja aromaattisilta, mutta JOIK Instant Lift Rejuvenating Beauty Elixir -tehoseerumi tuoksuu todella miellyttävältä ja hieman puuteriselta. Äärimmäisen riittoisa ja koostumukseltaan ohut seerumi levittyy tasaisesti iholle tehden napakan tuntuman ja samettisen sileyden iholle.

Huomasin heti että seerumi kohottaa erityisesti veltostuneen leuka-alueen ja decolteen ihoa, joka näin neljääkymppiä lähestyessä on väistämätön ikääntymisen merkki.

Lue lisää heleyttävästä ja kirkastavasta seerumista täältä: Biodelly/JOIK-Organic-Beauty-Elixir

Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

Ikääntyvän ihon kosteusvoiteet

Ihon ikääntymistä vastaan taistelevat JOIK Organic anti-age Rejuvenating päivä- ja yövoide ovat hyvin levittyviä ja riittoisia. Yövoide on koostumukseltaan vähän tuhdimpaa päivävoiteeseen verrattuna, mutta monista yövoiteista poiketen se on hyvin nestemäinen ja imeytyy nopeasti ihoon.

Itse en ole koskaan ollut kovin suuri yövoiteiden fani, koska en pidä niiden tymäkkyydestä ja tahmaisuudesta. Etenkin otsahiusten kanssa yövoiteet ovat olleet ongelma, sillä tukka näyttää aamulla siltä kuin voissa olisi yön aikana uitettu. 🙂 Tämä JOIK Organic Rejuvenating Night Cream on ensimmäinen yövoide, jonka koostumus on vesimäinen ja joka imeytyy täysin ihoon. Tämä ansaitsee seerumin ja kasvoveden ohella täydet 5 tähteä!

Löydä täydellinen JOIK Organic kosteusvoide täältä: ➤ biodelly/JOIK-Organic-Cream

Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

Turvotusta vähentävä jalkakylpysuola

Viimeisenä esittelen teille erityislaatuisen tuotteen, joka on silkkaa rakkautta! JOIK Refreshing peppermint & Rosemary Magnesium Footbath Salt -jalkakylpysuola on aivan uskomaton tuote, joka virkistää väsyneet jalat ja poistaa turvotusta. Olen kokeillut elämässäni kymmeniä erilaisia jalkakylpytuotteita ja ensimmäistä kertaa koskaan kylvyn vaikutus jaloille on välitön. Magnesiumia sisältävä minttuisen tuoksuinen jalkakylpysuola vilkastuttaa verenkiertoa, pehmentää kovettumia ja poistaa turvotuksen aiheuttamaa epämukavuutta ja väsymystä.

Kylvyn jälkeen jaloissa on ihanan kevyt tunne, eikä edes päivän korkkarikävely tunnu missään. Tämä tulee jäämään vakiovarusteisiini ja viikottaiseen säännölliseen käyttöön.

Tilaa etuhintaan täältä: ➤ biodelly/JOIK-Refreshing-Foot-Salt

JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

Biodelly ystävämyynti

Biodellyn valikoimasta löytyy valtava kattaus luonnonkosmetiikkaa, mineraalimeikkejä ja tykötarpeita. Edustettavia brändejä on hurja määrä ja joukosta löytyy JOIK Organicin lisäksi mm. Lily Lolo, Havu Cosmetics, Everyday Minerals, BYBI Beauty, Acorelle ja ZUII Organic.

Biodellyn ystävämyyntejä vietetään sunnuntaihin 27.9.2020 asti ja saat nyt -20% alennusta koko tuotevalikoimasta*. Lisäksi joukossa on runsaasti erikoisetuja ja syyspäivän tasaraha-tuotteita, joissa alennus on jopa 40%. Tutustu, ihastu ja tilaa tuotteet täältä:

biodelly.fi ◀

Hehkuvaa päivää kaikille!

*Hinnat laskettu valmiiksi, ei koske Less is more -merkin tuotteita.

Artikkeli Testissä JOIK Organic tuotteet – Biodelly ystävämyynti julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
0
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Mikä niissä designvalaisimissa oikein viehättää?]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456651 2020-09-22T17:09:09Z 2020-09-22T16:48:09Z Alvar Aallon klassikkovalaisimet ovat suomalaisen designin ikoneja, jotka ovat Aalto-dokumenttielokuvan julkaisun jäljiltä ajankohtaisempia kuin aikoihin. Designvalaisimet ovat alkaneet kiinnostaa nyt myös nuorempaa väkeä ja ystäväni lukion juuri aloittanut tytärkin säästää parhaillaan pesämunaa Alvar Aallon mustaan mehiläispesään. Aaltojen lisäksi on yksi tietty designvalaisin, joka on minulle ylitse muiden – tanskalaisen Arne Jacobsenin Louis Poulsenille suunnittelema minimalistinen […]

Artikkeli Mikä niissä designvalaisimissa oikein viehättää? julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Alvar Aallon klassikkovalaisimet ovat suomalaisen designin ikoneja, jotka ovat Aalto-dokumenttielokuvan julkaisun jäljiltä ajankohtaisempia kuin aikoihin. Designvalaisimet ovat alkaneet kiinnostaa nyt myös nuorempaa väkeä ja ystäväni lukion juuri aloittanut tytärkin säästää parhaillaan pesämunaa Alvar Aallon mustaan mehiläispesään. Aaltojen lisäksi on yksi tietty designvalaisin, joka on minulle ylitse muiden – tanskalaisen Arne Jacobsenin Louis Poulsenille suunnittelema minimalistinen AJ-valaisin ja erityisesti sirojalkainen lattiavalaisinmalli, joka puhuttelee minua muotoilullaan. ❤

Louis Poulsen AJ lattiavalaisin designvalaisin Omakotivalkoinen

Arne Jacobsen & Louis Poulsen

Kööpenhaminan SAS Royal -hotellille vuonna 1957 suunniteltu AJ-valaisinsarja soveltuu erinomaisesti lukuvaloksi ja on parhaimmillaan sängyn tai nojatuolin vieressä. Teräsvalaisimen varjostimen sisäpuoli heijastaa valoa todella pehmeästi ja suppilomaisen muotonsa ansiosta alaviistoon kohdistettu valonsäde ei pääse häikäisemään.

Hyvin ohuen jalan varassa oleva säädettävä varjostin voidaan suunnata haluttuun suuntaan. Ulkoisesti valaisin saattaa näyttää heppoiselta, mutta siroudestaan huolimatta ruostumattomasta teräksestä valmistettu valaisin on vankkaa tekoa eikä kippaa niskaan. Hyvän tuotesuunnittelun erottaakin juuri siitä, että vastinetta saa paljon enemmän kuin mitä silmä näkee. It´s all in the details!

Makuuhuoneen sisustus valkoinen pörrömatto kylpyhuoneenmatto diy omakotivalkoinen

Mikä niissä designvalaisimissa viehättää?

Minulta on monesti kysytty mikä designvalaisimissa viehättää ja millaiseen valaisimeen kannattaa ensimmäisenä satsata, jos haluaa rakentaa aikaa kestävän sisustuksen. Tähän ei luonnollisestikaan ole yhtä oikeaa vastausta ja makujakin on erilaisia, mutta siitä voinemme olla kaikki samaa mieltä että valaistus on yksi kodin viihtyvyyden tärkeimmistä seikoista.

Harkintaa kannattaa käyttää, mutta liikaa ei pidä vatvomaan jäädä. Säästäminen on paras tapa varmistua siitä, ansaitseeko jokin tietty designvalaisin paikan kodista ja sydämestä. Jos 6-12 kuukauden jälkeen olet edelleen sitä mieltä että valaisin on ostamisen arvoinen, on se luultavastikin juuri näin! 🙂

Louis Poulsen AJ lattiavalaisin designvalaisin Omakotivalkoinen

Se ensimmäinen

Ihka ensimmäinen virallisesti designvalaisimen arvon ansainnut ostokseni oli Design House Stockholmin jääpalaa muistuttava Block-pöytävalaisin, jossa designarvostaan huolimatta ilmeni vikaa. Myin myöhemmin lukijalleni varaosaksi tuon jääpalan muotoisen lasikuvun ja valaisimen johdon (itseasiassa 2kpl) kärräsin sähkölaitekeräykseen. Tämä tapahtui vuonna 2011 ja oli melkoisen suuri pettymys, sillä oletusarvoisesti tietysti odotin huipputason valaisinta, jota voin rakastaa ja vaalia lopun elämääni.

Rakkaus designvalaisimiin oli kuitenkin kylvetty kasvamaan ja pettymyksestäni huolimatta aloin katsella valaisinvalikoimia ihan uudenlaisella asenteella.

Louis Poulsen AJ pöytävalaisin designvalaisin Omakotivalkoinen

Överisti Eero Aarniota

Seuraavaksi hurahdin aivan totaalisesti Eero Aarnion valaisimiin ja niitä tulin haalineeksi parin vuoden aikana useampia. TuplaKuplia oli pariakin eri kokoa ja niiden lisäksi meillä käväisi myös Anttilan Kodin1:sen alennuskampanjasta puoleen hintaan bongaamani Flamingo-lattiavalaisin.

Tuo elämänvaihe meni valaisinten osalta todellakin aivan överiksi, enkä häpeä myöntää sitä tosiasiaa. 🙂 Hyvä puoli tässä onneksi oli se, että tajusin viimein miten tärkeää on omistaa jotakin aidosti merkityksellistä ja sellaisenaan täydellistä, eikä aina tyytyä pihistellen kakkosvalintaan ja ostaa ns. look-a-like -tyylisiä tuotteita aitojen sijaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni tajusin konkreettisesti myös sen, että voin ja saan hankkia itselleni ihania asioita, eikä kaikesta ole aina tarpeen pihistää tai kantaa syyllisyyttä.

Louis Poulsen AJ lattiavalaisin designvalaisin Omakotivalkoinen

Valaisinmuotoilun ikoni!

Virheistäni köyhtyneenä ja viisastuneena opettelin hieman harkintakykyä ja mielenmalttia. Seuraavat designvalaisinostokseni asuvat kanssani edelleen ja remonteista ja sisustusmuutoksista huolimatta ne ovat olleet saumaton osa arkeamme jo yli 7 vuotta. Artekin A330s-riippuvalaisin ja ensimmäinen Louis Poulsenin AJ-valaisin tulivat kotiin jotakuinkin samoihin aikoihin vuonna 2013 ja kokoelmani on kasvanut pikkuhiljaa vuosien edetessä.

Artekin valaisinklassikot ovat tulleet takuulla tutuksi jokaiselle vähääkään sisustamisesta kiinnostuneelle, mutta Arne Jacobsenin Poulsenille suunnittelema AJ-valaisin on hieman tuntemattomampi tapaus. Moni tunnistaa sen siluetin sisustuslehtien ja Pinterestin kuvista, mutta syntytarina valaisimen takaa on saattanut jäänyt arvoitukseksi. Siinä missä Alvar Aalto on pohjoismaisen designin isä ja Pirkko Stenros modulaarisen muotoilun äiti, on Arne Jacobsen eittämättä skandinaavisen valaisinmuotoilun ikoni! ❤

Louis Poulsen AJ lattiavalaisin designvalaisin Omakotivalkoinen

Mikä niissä designvalaisimissa siis viehättää? Vastaus on oikeastaan hyvin yksinkertainen – merkityksellisyys, joka koostuu historiasta, tarinasta, muotoilusta ja laadusta. ❤

Valoisaa iltaa kaikille & huomiseen!

Artikkeli Mikä niissä designvalaisimissa oikein viehättää? julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
8
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Nahkaleggingsit – Päivän asu & neljät kengät]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456617 2020-09-20T14:24:55Z 2020-09-20T13:55:06Z Nahkaleggingsit sujahtavat jalkaan huomattavasti useammin kuin farkut ja niistä on vaivihkaa tullut syksyn suosikkivaatteeni. Wolfordin Estella leggingsien korkeahko vyötärö ja joka suuntaan sopivasti joustava istuvuus tekevät näistä housuista supermukavat ja kuvasin teille päivän asuni neljän eri kenkäparin kanssa. 🙂 Arkeen ja juhlaan Keinonahkaiset leggingsit ovat kuin toinen iho. Monista keinonahkaisista housuista poiketen nämä Wolfordin nahkaleggingsit […]

Artikkeli Nahkaleggingsit – Päivän asu & neljät kengät julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Nahkaleggingsit sujahtavat jalkaan huomattavasti useammin kuin farkut ja niistä on vaivihkaa tullut syksyn suosikkivaatteeni. Wolfordin Estella leggingsien korkeahko vyötärö ja joka suuntaan sopivasti joustava istuvuus tekevät näistä housuista supermukavat ja kuvasin teille päivän asuni neljän eri kenkäparin kanssa. 🙂

Nahkaleggingsit asukokonaisuus päivän asu Omakotivalkoinen

Arkeen ja juhlaan

Keinonahkaiset leggingsit ovat kuin toinen iho. Monista keinonahkaisista housuista poiketen nämä Wolfordin nahkaleggingsit eivät hiosta yhtään, eikä niistä tule liikkuessa keinonahalle eli muoville tunnusomaista ärsyttävää kahisevaa ääntä. Wolfordin käyttämä keinonahka ei myöskään tuoksu “muoviselta”, joka monesti on isona miinuksena keinonahkaleggingsejä ostaessa.

Nahkaleggingsien pariksi sopii mitkä tahansa kengät saappaista korkkareihin ja puseroa vaihtamalla asukokonaisuus on helppo muokata sopimaan tilanteeseen kuin tilanteeseen juhlasta arkeen.

Jos jokin negatiivinen piirre näistä housuista pitää keksimällä keksiä, sanoisin että klassisten aitojen nahkahousujen vaakasaumaa imitoiva ommel voisi sijaita hieman alempana, jotta se ikään kuin häipyisi polven kohdalle muodostuvien ryppyjen joukkoon.

Nahkaleggingsit asukokonaisuus päivän asu Omakotivalkoinen

Nahkaleggingsit & raitapaita

Oma asusuosikkini on yhdistää nahkalegginsien kanssa tennarit ja raitapaita, ja sujauttaa päälle joko trenssi tai villakangastakki säästä riippuen.

Saappaiden kanssa jalat näyttävät vuorostaan pitemmiltä, mistä myös tykkään. Raitapaitaa parempi yläosa saappaiden pariksi olisi jokin ihana neule, esimerkiksi harmaa poolo tai muu asukokonaisuutta pehmentävä vaaleahko pusero.

Nahkaleggingsit asukokonaisuus päivän asu Omakotivalkoinen
Nahkaleggingsit asukokonaisuus päivän asu Omakotivalkoinen

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!


Lue myös: ➤ Täydelliset farkut

Artikkeli Nahkaleggingsit – Päivän asu & neljät kengät julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
8
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Lasiseinä alkovissa – Mirror Line]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456260 2020-09-17T08:08:01Z 2020-09-17T07:38:42Z Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Lasiseinä alkovissa on täydellinen valinta yksiön eri toimintojen erotteluun. Moderni ja äärimmäisen tyylikäs mustakehyksinen lasiseinä päästää valon kulkemaan pikkuruiseen makuualkoviin esteettömästi, tuoden samalla selkeät raamit oleskelun ja levon välille. City-yksiön sisustusprojektissa mukana on kotimainen Mirror Line, jonka mustakehyksinen lasiseinä nostaa kodin koko profiilin aivan uusiin sfääreihin.  Inspiraatiota hotellihuoneista City-yksiötä asustaa kohta 50-vuotisjuhliaan viettävä upea Johanna, joka suuren elämänmuutoksen myötä […]

Artikkeli Lasiseinä alkovissa – Mirror Line julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line

Lasiseinä alkovissa on täydellinen valinta yksiön eri toimintojen erotteluun. Moderni ja äärimmäisen tyylikäs mustakehyksinen lasiseinä päästää valon kulkemaan pikkuruiseen makuualkoviin esteettömästi, tuoden samalla selkeät raamit oleskelun ja levon välille. City-yksiön sisustusprojektissa mukana on kotimainen Mirror Line, jonka mustakehyksinen lasiseinä nostaa kodin koko profiilin aivan uusiin sfääreihin. 

Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Inspiraatiota hotellihuoneista

City-yksiötä asustaa kohta 50-vuotisjuhliaan viettävä upea Johanna, joka suuren elämänmuutoksen myötä halusi tehdä totaalisen irtioton menneisyydestään sisustusta myöten. Uuden pikkukodin sisustukseen haettiin inspiraatiota ylellisistä hotellihuoneista ja tehtäväni oli rakentaa hänelle unelmiensa koti uusien sisustusunelmien ympärille!

Miesluolan innoittamana Lady Cave -lempinimen saanut naisellisen tyylikäs yksiö luo Johannalle levolliset puitteet hektisen työn vastapainoksi. Lasiseinällä rajattu makuualkovi on tämän pikkukodin sydän! ♥

”Halusin rajata makuualkovin erilleen oleskelutilasta, mutta säilyttää tilantunnun ja valoisuuden. Miia ehdotti lasiseinää ja rakastuin välittömästi ideaan! Mirror Linen suunnittelutiimi luonnosteli havainnekuvan lasiseinästä ideamme pohjalta ja 3 viikkoa myöhemmin lasiseinä olikin jo asennettuna paikallaan!” Johanna kuvailee.

Mirror Line lasiseinän asennus moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Mirror Line lasiseinän asennus moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Lasiseinän asennus tunnissa

Suurin osa Mirror Linen asiakkaista on asentanut liukuovet ja kaapistot itse selkeiden ja helppolukuisten asennusohjeiden avulla. Meidän valkokehyksisen lasiseinän taidokkaasti ja ripeästi makuuhuoneen ja keittiön väliin viime vuonna asentanut JKS-Asennus vastasi myös city-yksiön lasiseinän asennustyöstä Johannan toivoman avaimet käteen –diilin merkeissä.

Kattoon porattiin 7 reikää lasiovien kiinnityslistaa varten ja lisäksi kiinteästi asennettu lasikulma ruuvattiin tukevasti seinään kolmesta kohtaa. Alakantoisten* liukuovien lattialista on kiinnitetty erikoisvahvalla liimanauhalla, jolloin lattiaa ei tarvitse rikkoa läpiporauksella. Myös minun kotini valkoinen lasiseinä asennettiin vastaavalla tavalla.

Kiinteällä kulmalla ja liukuovilla varustettu Mirror Line -lasiseinäkokonaisuus oli paikoillaan tunnissa kaikkine työvaiheineen ja suosittelen suurella tyytyväisyydellä Mirror Linen valtuutettua asennuskumppania JKS-Asennusta ja heidän avaimet käteen -asennuspalvelua.

*Alakantoinen = Lasiovien painopiste on lattialla. Yläkantoinen = Lasiovet roikkuvat kattokiskosta, jolloin lattialistaa ei tarvita lainkaan.

Lisätietoja Mirror Line -lasiseinätuotteista täältä: mirrorline.fi/lasiseinat

Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Lasiseinä alkovissa – Moderni tilanjakoratkaisu

Mirror Line –lasiseinä on moderni tilanjakoratkaisu, joka tekee suuren vaikutuksen kodin sisustukseen ja tunnelmaan. Musta kehysprofiili on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs valinta ja luo tilaan ryhdikkyyttä ja särmää.

Tilan jakaminen pienessä yksiössä on haastavaa, sillä neliöiden rajallisuus saa helposti aikaan sumppuisuutta. Kirkkaalla lasilla varustettu raamikas lasiseinä päästää valon kulkemaan huoneiston läpi makuualkovin perimmäiseen nurkkaan saakka ja liikuteltavien ovien ansiosta kulkuaukon paikkaa ja leveyttä voidaan vaihdella tilan ja fiiliksen vaatimalla tavalla.

Pienikokoinen yksiö myös näyttää visuaalisesti suuremmalta lasiseinän ansiosta ja tilanjakaja tekee makuualkovista pesämäisemmän ja rauhallisemman.

Mirror Linen blogista löydät runsaasti ideoita ja inspiraatiota erilaisista tilanjakoratkaisuista: ➤ mirrorline.fi/blogi

Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Lasiseinä alkovissa Mirror Line moderni tilanjakoratkaisu yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Mirror Line lasiseinä – Unelmista totta!

Kotimainen perheyritys Mirror Line tarjoaa Suomen kattavimman malliston mittatilausratkaisuja, lasiseinäkokonaisuuksia, tyylikkäitä kaapistoja sekä liukuovia. Mirror Linella jokainen tilaustyö toteutetaan äärimmäisellä tarkkuudella ja intohimolla – pienimmätkin yksityiskohdat hiotaan huippuunsa ja laatutaso kestää kriittisimmänkin tarkastelun.

Mirror Linen tuotevalikoimasta löydät kaiken mitä toivoa saattaa – kaapistot, ladonovet, liukuovet, peiliovet ja lasiseinäratkaisut kaikkiin tarpeisiin! 

Tutustu Mirror Linen mallistoon ja katso miten upeita kokonaisuuksia he ovat toteuttaneet! Referenssien joukosta löydät mm. dynaamisen perheen lasiliukuovet, sekä vinkkejä erilaisiin eteissäilytysratkaisuihin.

► mirrorline.fi ◀

Ihanaa päivää kaikille!


Lue myös: Valkoinen lasiseinä & unelmien makuuhuone

Artikkeli Lasiseinä alkovissa – Mirror Line julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
14
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Olohuoneen sisustus kuntoon – Lähtötilanne]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456542 2020-09-15T16:38:17Z 2020-09-15T16:38:15Z Kesä on mennyt eri työprojektien parissa, eikä aikaa oman kodin sisustustamiselle ole pahemmin ollut. Kaikki muut kodin tilat ovat sentään saavuttaneet sisustuksen osalta jonkinlaisen päätepisteen, mutta olohuone… huokaus sentään, se on ikuinen murheenkryyni ja nyt haluan viimein löytää sellaisen sisustusratkaisun, joka selättää kerralla kaikki olohuoneen sisustusprobleemat. Pitkulaisen olohuoneen haasteet Olohuone on kesästä asti ollut ilman […]

Artikkeli Olohuoneen sisustus kuntoon – Lähtötilanne julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kesä on mennyt eri työprojektien parissa, eikä aikaa oman kodin sisustustamiselle ole pahemmin ollut. Kaikki muut kodin tilat ovat sentään saavuttaneet sisustuksen osalta jonkinlaisen päätepisteen, mutta olohuone… huokaus sentään, se on ikuinen murheenkryyni ja nyt haluan viimein löytää sellaisen sisustusratkaisun, joka selättää kerralla kaikki olohuoneen sisustusprobleemat.

Olohuoneen sisustus kalusteiden asettelu valkoinen skandinaavinen sisustustyyli Omakotivalkoinen
Olohuoneen sisustus kalusteiden asettelu valkoinen skandinaavinen sisustustyyli Omakotivalkoinen

Pitkulaisen olohuoneen haasteet

Olohuone on kesästä asti ollut ilman mattoa ja käytännön puolesta paljas lattia on ollut helppohoitoinen ja virkistävä. Lattian on saanut nopeasti mopattua puhtaaksi joko kuivalla tai kostealla liinalla ja päivittäiset jumppa- ja tanssituokiot yksin ja yhdessä tytön kanssa on sujuneet mukavammin ilman mattoa. Myös sohvan on voinut helposti työntää taaemmas tanssimisen tieltä pois, mikä maton kanssa ei ole mahdollista. Nyt paljas lattia saa kuitenkin peittyä maton alle, sillä syksyn tullen tarvitaan pehmeyttä ja lämpöä. 🙂

Olohuoneen pitkulaisuus ja huoneen nurkassa sijaitsevat oviaukot parvekkeelle ja makuuhuoneeseen ovat aina aiheuttaneet kalusteiden sijoittamisen kanssa ongelmia ja ainut asia mihin olen tilassa jo vuosia ollut tyytyväinen, on Muuramen matala TV-taso ja sen päällä seinällä oleva BEdesignin seinähylly. Kaikki muu on ollut enemmän tai vähemmän vinksallaan ja tilapäisiä ratkaisuja ja erilaisia kokeiluja on ollut kymmeniä.

Olohuoneen sisustus kalusteiden asettelu valkoinen skandinaavinen sisustustyyli Omakotivalkoinen
Olohuoneen sisustus kalusteiden asettelu valkoinen skandinaavinen sisustustyyli Omakotivalkoinen

Sisustusideat paperille

Nyt syksyn saavuttua on aika laittaa olohuone vimpan päälle kuntoon ja tehdä vähän isompia muutoksia. Etsin parhaillaan sekä uutta mattoa että sohvaa, ja harkinnassa on myös tilaa rajaavien pystysäleiden tai lamelliverhon asentaminen lattian ja katon väliin.

Suunnitelmani ovat toistaiseksi vasta ajatuksen tasolla, mutta viikonloppuna on ensimmäistä kertaa sitten helmikuun kalenteri täysin tyhjillään ja kunnolla aikaa omille jutuilleni. Aion istua keskelle olohuonetta mittanauhan, kynän ja luonnoslehtiön kanssa ja ideoita kerralla pari kolme erilaista variaatiota mm. tilanjakajasta.

Olohuoneen sisustus kalusteiden asettelu valkoinen skandinaavinen sisustustyyli Omakotivalkoinen
Olohuoneen sisustus kalusteiden asettelu valkoinen skandinaavinen sisustustyyli Omakotivalkoinen

Auringonlasku on ehdottomasti olohuoneessa parasta ja haluan mahdollisimman avoimet näkymät ikkunasta parvekelasien läpi ulos. Tällä hetkellä ikkunan edessä on Muuramen Mup-sarjan laatikosto ja tykkään siitä miten sievästi se peittää ikkunan alla olevan patterin. Laatikosto saisi olla 2,5cm matalampi, jolloin se ulottuisi juuri ikkunan alakarmin alareunaan. Harmi että ikkunan alle jää niin hassusti kiinteää seinää, ettei siihen löydy valmiita kalusteita. Teettämällä tai itse nikkaroimalla voisin jonkin patterin peittävän sivutason siihen tuunauttaa…

Näiden olohuoneen iltakuvien ja sisustusideoiden myötä toivottelen kaikille aurinkoista tiistai-iltaa!


Lue myös: ➤ Olohuoneen sisustus eri vuosina

Artikkeli Olohuoneen sisustus kuntoon – Lähtötilanne julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
4
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[The show must go on ♥︎]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456533 2020-09-14T18:05:55Z 2020-09-14T18:05:53Z Juteltiin tässä iltasella tytön kanssa lempimusiikista ja lopputuloksena päädyimme katselemaan Netflixistä rockbändi Queenistä kertovaa tuoretta dokumenttia The show must go on – The Queen + Adam Lambert Story. Iltapalan takia oli pakko hetkeksi laittaa ohjelma pauselle ja halusin tulla äkkiä teillekin vinkkaamaan, että samainen dokumentti on katseltavissa maksutta myös YLE Areenasta, jos Netflixiä ei ole […]

Artikkeli The show must go on ♥︎ julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Juteltiin tässä iltasella tytön kanssa lempimusiikista ja lopputuloksena päädyimme katselemaan Netflixistä rockbändi Queenistä kertovaa tuoretta dokumenttia The show must go on – The Queen + Adam Lambert Story. Iltapalan takia oli pakko hetkeksi laittaa ohjelma pauselle ja halusin tulla äkkiä teillekin vinkkaamaan, että samainen dokumentti on katseltavissa maksutta myös YLE Areenasta, jos Netflixiä ei ole käytössä.

The show must go on - The Queen Adam Lambert Story dokumentti konsertti

Tyttö on aivan haltioissaan ja syntymästään asti musiikin ja soittimien keskellä kasvaneena neitokaisena innostui Queenin tuotannosta ja Freddie Mercuryn tarinasta, Adam Lambert hänelle olikin jo ennestään tuttu minun Spotifyn-soittolistan ansiosta.

Sen lisäksi että Queen on edelleen maailman parhaita bändejä, on jotenkin liikuttavaa tajuta miten musiikki elää ja jatkaa matkaansa uusien sukupolvien kanssa, aivan kuten minunkin aikoinaan kun pikkulapsena rakastuin Queenin musiikkiin isosiskoni avittamana. ♥

The show must go on - The Queen Adam Lambert Story dokumentti konsertti

Jos olet tekemistä vailla, klikkaa itsesi YLE Areenan sivuille ja laita tämä upea dokumentti pyörimään ➤ yle.fi/areena/the-show-must-go-on

Nautinnollista iltaa kaikille!

Artikkeli The show must go on ♥︎ julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
4
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[5 vinkkiä miten pidentää vaatteiden käyttöikää?]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456504 2020-09-12T18:19:14Z 2020-09-12T18:04:33Z Tiedätkö sen tunteen kun huomaat lempipaitasi hihassa reiän? Tai kun parhaiden mustien farkkujesi intensiivisyys liukenee pesuveden mukana viemäriin ja jäljellä on grungemaiset haalistuneet statement-housut? Hyvin huolettu ja rakkaudella pidetty vaate on ilo ja kokosin teille 5 vinkkiä miten pidentää vaatteiden käyttöikää ja tehdä sekä taloudellisia että ekologisia tekoja ostamalla vähemmän ja käyttämällä enemmän! Aikamatkalla menneisyyteen […]

Artikkeli 5 vinkkiä miten pidentää vaatteiden käyttöikää? julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Tiedätkö sen tunteen kun huomaat lempipaitasi hihassa reiän? Tai kun parhaiden mustien farkkujesi intensiivisyys liukenee pesuveden mukana viemäriin ja jäljellä on grungemaiset haalistuneet statement-housut? Hyvin huolettu ja rakkaudella pidetty vaate on ilo ja kokosin teille 5 vinkkiä miten pidentää vaatteiden käyttöikää ja tehdä sekä taloudellisia että ekologisia tekoja ostamalla vähemmän ja käyttämällä enemmän!

Vaatehuolto pidentää käyttöikää 5 vinkkiä Omakotivalkoinen

Aikamatkalla menneisyyteen

Vaatteiden huonontuneesta laadusta on keskusteltu ja kiistelty jo vuosia. Pikamuoti on pitkään määritellyt sekä hinta- että laatutason ja viimeinkin on havaittavissa muutos, jonka myötä kehityssuunta on paranemaan päin. Isot muotijätitkin ovat joutuneet taipumaan kuluttajien vaatimuksiin suurten massojen ostokäytöksen muuttumisen myötä. Hinta ei edelleenkään ole laadun tae, mutta yritysten aiempaa avoimempi tuotantolinja ja kuluttajien vastuullisempi asenne ovat lyhyessä ajassa tuoneet markkinoille positiivisia muutoksia ja uusia brändejä.

Itse koen että maailma on muutoksen äärellä ja kuluttajien parantuneen laatutietoisuuden sekä ekologisempien arvojen ansiosta olemme aikamatkalla menneisyyteen 80-luvulle, jolloin kerskakulutus ei vielä ollut riistäytynyt täysin käsistä ja vaatteita ostettiin pääasiassa tarveperusteisesti eikä hetken huviksi tai lohdutukseksi raskaan työpäivän jälkeen.

Asukuva musta pipo punainen huulipuna kynsilakka Balmuir kashmirpipo omakotivalkoinen

Vaatteen kokonainen elinkaari

Hinnaltaan arvokkaamista vaatekappaleista haluaa luonnostaan pitää parempaa huolta, jotta rahalle saa varmimmin vastinetta. Vaatehuolto onkin yksi merkittävimmistä asioista, jonka avulla kuluttaja voi toimia fiksusti, taloudellisesti ja ekologisesti. Pikamuotikaupastakin ostettu edullinen vaatekappale voi olla hyvä valinta, mikäli vaatteen käyttöikä ja etenkin käyttökerrat saadaan kestävälle tasolle. Tämä vuorostaan johtaa siihen, että vaate kulkee kokonaisen elinkaaren alusta loppuun aktiivisessa käytössä mahdollisimman pitkään, jolloin pikamuotia myydään yleisellä tasolla määrällisesti vähemmän ja muotiteollisuuden kuluttavuus pienentyy.

Paluu kasarille ei siis ole lainkaan hullumpi juttu ja vielä kun saataisi kankaiden laatu palaamaan samalle tasolle niin voidaan alkaa puhua maksimihyödystä.

Syksyn vaatevinkki hyvalaatuinen ribbipoolo edullisesti omakotivalkoinen

Miten pidentää vaatteiden käyttöikää

Hinnaltaan arvokkaamista vaatekappaleista haluaa luonnostaan pitää mahdollisimman hyvää huolta maksimoidakseen käyttöiän. Tämä toiminta olisi hyvä ulottaa koskemaan kaikkia meidän omistamia vaatteita niiden merkistä ja hinnasta piittaamatta. Hyvin huolettu ja rakkaudella pidetty vaate on ilo ja alta löydät 5 vinkkiä miten pidentää vaatteiden käyttöikää.

5 vinkkiä miten pidentää vaatteiden käyttöikää

1. Noudata pesuohjetta ja pese vaatteesi aina nurinpäin. Annostele pesuainetta maksimissaan suosituksen verran, usein vähäisempi määrä riittää. Käytä huuhteluainetta vain erityisissä tilanteissa, sillä esimerkiksi joustokuidut kuten elastaani alkavat haurastua huuhteluaineesta.

2. Älä pidennä pesuvälejä liiaksi. Pyykkikorissa likaisena viikkokausia vuoroaan odottavan vaatteen kuidut imevät itseensä rasvaa ja likaa, jotka pahimmillaan pinttyvät kiinni pysyvästi. Monetkaan pesuaineet eivät pääse pureutumaan vaatekuitujen ytimeen asti ja siksi on tärkeää pestä vaatteet mahdollisimman nopeasti puhtaaksi. Suosi puolikkaita koneellisia, jos pesukoneesi punnitsee pyykin määrän tai siitä löytyy puolikkaan koneellisen pesuohjelma.

3. Tuuleta ja pakasta raikkaaksi! Jos vaatteesi ei ole varsinaisesti likaantunut, mutta tuoksahtaa ummehtuneelta tai “käytetyltä”, kokeile pakastamista tai tuuletusta raikkaassa ulkoilmassa. Myös pakastinkaappiin voi vaatteen laittaa muovipussissa yöksi ja itse pakastan mm. farkkuja ja yhtä neulettani, jotta saan niiden pikimustan intensiivisen värin säilymään mahdollisimman pitkään hyvänä pesukertoja harventamalla. Pakastaminen poistaa epämiellyttäviä hajuja ja riittää monesti raikastamaan aikuisten vaatteet.

4. Kuivata narulla ja oikaise saumat kosteana ennen ripustamista! Kuuma kuivausrumpu tekee hallaa vaatteiden kuiduille ja väreille. Itse en kuivaa vaatteitani enää lainkaan rummussa vaan ripustan ne suoraksi oikoen narulle. Rumpukuivaus on toki helppoa, mutta jos haluat pidentää vaatteidesi käyttöikää niin välttele kuumassa kuivatusta.

4. Pystyviikkaa, rullaa ja ripusta! Älä ryttää vaatteitasi hyllylle vaan harjoittele pystyviikkaamaan ne. Pystyviikkauksella saat vaatteet nätisti kaappiin ja laatikoihin, eikä niihin muodostu ryppyjä tai taitteita. Henkarien osalta on tärkeää ettei henkari ole liian iso. Liian leveä henkari saattaa venyttää mekkojen, neuleiden ja puseroiden olkasaumoja.

Minimalistinen vaatekaappi capsule wardrobe asukokonaisuudet

Meidän lauantai-ilta kuluu jouhevasti Masked Singeria televisiosta tiiraillen ja odottelen juuri että pesukoneessa pyörivät pyykit puhdistuvat ja pääsen niitä ripustelemaan narulle. Ihanaa iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Vaatekaapin kevätsiivous & videopostaus

Artikkeli 5 vinkkiä miten pidentää vaatteiden käyttöikää? julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
2
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Syyskimppu & rosmariinin tuoksu]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456491 2020-09-11T15:29:10Z 2020-09-11T13:33:32Z Viikonlopun piristykseksi ostin syksyisen perjantaipuskan, joka tuoksuu ihanasti rosmariinille ja rentouttaa tuoksullaan työviikon ylivirittelemiä aistejani keittiössä käyskennellessäni. Viikko ollut yhtä tuulta ja sadetta ja tänäkin aamuna odottelin että näinköhän säätietojen lupaama puolipouta pitää paikkaansa. Vielä ei sentään ole Helsingissä satanut ja aurinkokin yrittää lupausten mukaan pilkistellä pilvien lomasta, joten eiköhän viikonloppufiilaritkin tästä nyt kotiin päästessä […]

Artikkeli Syyskimppu & rosmariinin tuoksu julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Viikonlopun piristykseksi ostin syksyisen perjantaipuskan, joka tuoksuu ihanasti rosmariinille ja rentouttaa tuoksullaan työviikon ylivirittelemiä aistejani keittiössä käyskennellessäni.

Syyskimppu syksyinen sisustus Omakotivalkoinen
Syyskimppu syksyinen sisustus Omakotivalkoinen

Viikko ollut yhtä tuulta ja sadetta ja tänäkin aamuna odottelin että näinköhän säätietojen lupaama puolipouta pitää paikkaansa. Vielä ei sentään ole Helsingissä satanut ja aurinkokin yrittää lupausten mukaan pilkistellä pilvien lomasta, joten eiköhän viikonloppufiilaritkin tästä nyt kotiin päästessä pikkuhiljaa parane kun kohta saan kahviakin kitusiin. 🙂

Viime viikosta asti riesana ollut päänsärkykin alkoi viimein helpottaa, kun piipahdin eilen hierojalla mukiloitsemassa jumiutuneita niskalihaksia. Hierojalta tuli aika karvasta palautetta ja keppijumppaa täytyy alkaa nyt moppivarren kanssa päivittäin tekemään, jotta lapaluiden jumit ja niskaan heijastuva jännitys saadaan laukeamaan. Päivittäin popsimani särkylääkkeet eivät pitemmän päälle ole ratkaisu, kuten hierojani asian nätisti ilmaisi ja hapokkuudesta päätellen vatsani on aivan samaa mieltä. 😀

Syyskimppu syksyinen sisustus Omakotivalkoinen

Odotan parhaillaan ystävää kylään ja pistän mustaherukkateet tulille tunnin päästä. Teetä, turinaa ja sympatiaa, sitä nyt tarvitaan, ja höpöttelytuokio ystävän kanssa hänen leipomien mokkapalojen ääressä tulee kreivin aikaan, slurps! 🙂

Leppoisaa ja iloista viikonloppua kaikille!


Lue myös: ➤ Syksyn sävyjä – Sisustusanalyysi

Artikkeli Syyskimppu & rosmariinin tuoksu julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
0
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Iittala IIK – Joululahjaostoksilla jo syyskuussa]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456479 2020-09-10T17:43:50Z 2020-09-10T17:43:48Z Kaupallinen sisältö: Iittala.com Iittalan odotettu IIK-etukampanja* kruunaa syksyisen syyskuun ja verkkokaupasta löytyy nyt monenlaista ihanaa tarjoustuotetta ja rajallisen saatavuuden erikoiseriä. Tänä vuonna olen kerrankin ajoissa ja ostin muutamia joululahjoja jo valmiiksi… ja itselleni ostin Aalto-elokuvan jälkihuumassa ihanan kokoelmasetin, joka sisältää kirkkaan Aalto-maljakon ja -kynttilälyhdyn. ♥︎ Iittalan IIK-päivien tarjouksesta löytyy mm. Essence-laseja, Muumi-tuotteita, valkoista 24h -astiastoa, […]

Artikkeli Iittala IIK – Joululahjaostoksilla jo syyskuussa julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Kaupallinen sisältö: Iittala.com

Iittalan odotettu IIK-etukampanja* kruunaa syksyisen syyskuun ja verkkokaupasta löytyy nyt monenlaista ihanaa tarjoustuotetta ja rajallisen saatavuuden erikoiseriä. Tänä vuonna olen kerrankin ajoissa ja ostin muutamia joululahjoja jo valmiiksi… ja itselleni ostin Aalto-elokuvan jälkihuumassa ihanan kokoelmasetin, joka sisältää kirkkaan Aalto-maljakon ja -kynttilälyhdyn. ♥

Iittala IIK tarjoukset astiasto Essence Mainio Sarastus 24h Alvar Aalto maljakot
Iittala IIK tarjoukset astiasto Essence Mainio Sarastus 24h Alvar Aalto maljakot

Iittalan IIK-päivien tarjouksesta löytyy mm. Essence-laseja, Muumi-tuotteita, valkoista 24h -astiastoa, Mainio Sarastus -astiasarjaa ja upeat Arctic-aterimet, joista olen haaveillut vuosia mutten ole raaskinut niitä vielä ostaa… mahtaakohan kuusen alta löytyä minulle sellaiset tänä jouluna? 😀

Katso Iittalan kaikki IIK-tarjoukset ja erikoistuotteet täältä: ➤ iittala.com/IIK*

Kuvat: Iittala.com / Fiskars Group, *sisältää kaupallisen linkin

Artikkeli Iittala IIK – Joululahjaostoksilla jo syyskuussa julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
2
Miia / Oma Koti Valkoinen <![CDATA[Tarkan markan käsienpesuvinkki – Pisara nestesaippua]]> https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/?p=1501456466 2020-09-08T17:44:14Z 2020-09-08T17:44:12Z Huolellinen käsienpesu on yksi tärkeimmistä asioista, joiden avulla voimme ehkäistä pöpöjen leviämistä. Käsisaippuaa kuluu kuukaudessa melkoiset määrät ja mitä isompi on perhekokoonpano, sen enemmän lompakko kevenee. Nyt vinkkaankin teille maailman parhaasta käsisaippuasta, joka on luultavasti markkinoiden halvin, mutta hinnastaan huolimatta todella hellävarainen ja valmistettu kaiken lisäksi vielä Suomessa! 🙂 Kyseessä on Tokmannin oma Pisara-tuotesarja, joka […]

Artikkeli Tarkan markan käsienpesuvinkki – Pisara nestesaippua julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
Huolellinen käsienpesu on yksi tärkeimmistä asioista, joiden avulla voimme ehkäistä pöpöjen leviämistä. Käsisaippuaa kuluu kuukaudessa melkoiset määrät ja mitä isompi on perhekokoonpano, sen enemmän lompakko kevenee. Nyt vinkkaankin teille maailman parhaasta käsisaippuasta, joka on luultavasti markkinoiden halvin, mutta hinnastaan huolimatta todella hellävarainen ja valmistettu kaiken lisäksi vielä Suomessa! 🙂

Tokmanni Pisara nestesaippua kokemuksia avainlippu tuote valmistetaan Suomessa tuotevinkki Omakotivalkoinen

Kyseessä on Tokmannin oma Pisara-tuotesarja, joka valmistetaan Suomessa ja se on saanut myös Avainlippu-tunnuksen. Äärettömän edullinen sarja sisältää useita erilaisia hygienia- ja kosmetiikkatuotteita, joista itse olen tähän mennessä kokeillut vain käsi- ja suihkusaippuaa.

Oma suosikkini on Pisaran hajusteeton nestesaippua, jota ostan 3L isossa kanisterissa. Lavuaarin vieressä oleva käsisaippuapullo on yllättävän helppo täyttää, sillä kanisterista saa yli 3kg painosta huolimatta todella tukevan otteen jopa yhdellä kädellä. Täyttökertoja tulee useita ja tällainen reilu 2€ maksava kanisteri riittää meillä koko kuukauden tarpeisiin. 🙂

Tokmanni Pisara nestesaippua kokemuksia avainlippu tuote valmistetaan Suomessa tuotevinkki Omakotivalkoinen

Monet hinnaltaan halvat saippuat kuivattavat ihoa aivan liikaa ja etenkin nyt kun käsiä on opeteltu pesemään huomattavasti useammin ja tiheämmin, on saippuan laadulla iso merkitys. Pisaran hajusteeton nestesaippua on aidosti hajusteeton, se ei haise LV:n tapaan ”hajusteettomilta” kemikaaleilta, eikä jätä jälkeensä minkäänlaista hajua.

Saippua pesee hyvin ja poistaa tehokkaasti myös ruoanlaitosta käsiin tarttuneen rasvaisuuden, muttei kuitenkaan kuivata ihoa. En itse tykkää yhtään läträtä käsirasvoilla, eikä tämän saippuan kanssa sille ole tarvettakaan – onneksi! 🙂

Tokmanni Pisara nestesaippua kokemuksia avainlippu tuote valmistetaan Suomessa tuotevinkki Omakotivalkoinen

Tokmanni ja sen kauneuteen ja puhtauteen keskittynyt oma tuotemerkki Pisara solmivat yhteistyön John Nurmisen Säätiön kanssa Itämeren puhdistamiseen liittyen ja Pisara – Itämeren puolesta -kampanjan myötä Tokmanni keräsi Pisara-tuotteiden myynnillä touko-elokuussa lahjoitusvaroja hurjat 53 000 euroa. Aivan mieletön suoritus ja toivottavasti Tokmanni lähtee vastaavanlaisiin kampanjoihin jatkossakin mukaan. Voit lukea kampanjasta lisää täältä: ➤ Pisara – Itämeren puolesta

Hyvän asian puolesta kampanjoimisen lisäksi hienointa Tokmannin Pisara-nestesaippuassa on kuitenkin sen hinta-laatusuhde, joka oman kokemukseni mukaan ainakin suihku- ja käsisaippuoissa on todellakin kohdillaan! Tarkan markan valinta, joka on aidosti hyvä – voiko parempaa ollakaan! 🙂

Kivaa iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Kokemuksia Essence-kynsilakasta

Artikkeli Tarkan markan käsienpesuvinkki – Pisara nestesaippua julkaistiin ensimmäisen kerran Omakotivalkoinen.

]]>
22