Lempiastiani

Sain LittleB:ltä ja Janikalta haasteen, jossa kuuluu esitellä teille omat lemppari astiani. 🙂 Tämä onkin ajankohtaista, sillä olen kuumeisesti jo miettinyt joulupöydän kattausta ja mahdollisia puuttuvia osia. Ajatukset ovatkin pyörineet viime aikoina paljon astioiden ympärillä. 🙂

En osaa laittaa astioitamme paremmuusjärjestykseen, joten kuvasin teille lähes kaikki tällä hetkellä omistamamme astiat.

Lasipuolen lemppareitani ovat kaikki jalalliset lasimme, joista miehen kanssa tykkäämme juoda myös vettä ja mehua. 🙂

50ab8ab9c98c7edb0900001b.jpg

50ab8aa4c98c7ec23200002d.jpg

50ab8aa3c98c7ee44c000011.jpg

Olen pari vuotta kerännyt Villeroy & Bochin New Wave- astiasarjaa. Olen saanut kasaan varsin hyvän ja toimivan setin, jossa kuppeja ja lautasia on kahdeksalle. Tämä on omalle perheellemme sopiva määrä astioita, joka tarvittaessa taipuu myös isomman ruokakunnan tarpeisiin. 🙂

50ab8aa6c98c7ee44c000016.jpg

50ab8aacc98c7ee969000035.jpg

50ab8ab0c98c7ee44c00001b.jpg

50ab8aa9c98c7e3e5a000065.jpg

50ab8ab3c98c7e3e5a00006a.jpg

Mutta yksi on ylitse muiden, vaikka ei varsinaisesti astia olekaan. Se on nimittäin tämä: Alessin sitruspuserrin, joka on sekä sisustusesine että keittiöväline. 🙂

50ab8ab6c98c7e111800002a.jpg

Kohta on vuorossa pieni sisustusmuutos, jonka kimppuun hyökkään än yy tee nyt! 🙂

Huomenna siitä lisää… 😉

Ihanaa tiistaita kaikille! <3

8 kommenttia “Lempiastiani

 1. NW- sarja on mielestäni NIIIN kaunis!!!! <br />
  <br />
  Mitähän olet nyt keksinyt sisutukseen!! jännää 🙂 hih!

  1. Love: Ja ne on myös kestäviä. 🙂 Olen sellainen mämmikoura ja tänäänkin taas tiputin kahvikupin lattialle, kun olin laittamassa niitä astianpesukoneeseen. Ei hajonnut. :)<br />
   <br />
   Huomenna sitten… 🙂 Pientä hifistelyä lähinnä, ei mitään maailmanmullistavaa. 🙂

 2. heh, oon usein ajatellu olevani vähän typerä ku juon vettä/mehua/limua viinilaseista mut empähän nähtävästi oo ainoa : ) harvemmin tulee mitään viiniä juotua ni pääseepähän lasit ainaski käyttöön!<br />
  <br />
  Toi astiasto on kyllä nätti!

  1. Noel: Hih, et ole ainut. 🙂 Meillä tuo on ollut tapana jo vuosia, en edes muista mistä se alkoi. Ja onhan se tavallaan turhaa jemmata viinilaseja kaapinkätköihin, jos ei viinejä pahemmin juo. Meillä tuo on pientä luxusta ja vesikin maistuu paremmalta kun sen hörppää jalallisesta lasista. 🙂

 3. Tervehdys! Tämä kysymys ei liity mitenkään tähän postaukseen (tosin kauniita astioita sinulla 🙂 ) vaan kysyisin siitä valkoisesta kalvosta, mistä olet joskus maininnut. Tähän hätään en nyt löytänyt niitä postauksia nopeasti. Minkä nimistä se kalvo oikein on ja onko sillä helppo päällystää esim kaapin ovia? Prismasta ilmeisesti saa? Ajattelin nimittäin kylppärissäni päällystää yhden siellä valmiina olleen kaapin, kun muut itse hankkimani kaapit on kuitenkin korkeakiiltoisia niin pistää se mattapintainen ikävästi silmään. Voit vastata myös sähköpostilla, jos haluat.<br />
  Ihanan valkoinen blogi sinulla! Itsellä on koti myös valkea, musta, kromi -painotteinen, että samoilla linjoilla mennään 🙂 En olekaan ennen tainnut kommentoida, vaikka päivittäin tulee tänne kurkittua.

  1. Rita: pahoittelut venähtäneestä vastausajasta, kommenttityökaluamme päivitettiin. :)<br />
   <br />
   Kalvon ostin Prismasta ja se DC Fix- muovikalvoa nimeltään. Lohikarin nettikauppa myy sitä määrämittaisena ja erilaisilla leveyksillä. Myös Rautakaupoista ja Tarjoustalosta sitä löytää. Kuoseja on paljon, kiiltävästä valkoisesta zeepra-kuosiin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa kun laitoit kommenttia! &hearts; Arvostan sitä suuresti! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Rita! &hearts;

  2. Kiitoksia vastauksestasi 🙂 Nyt ei muuta kuin ostoksille Prismaan. Kokeilen eka sitä siihen kaappiin ja sitten suunnittelen lisää kohteita 😀

  3. Rita: Hienoa, että sain olla avuksi. 🙂 Tulethan kertomaan miten paallystäminen sujui. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *