NICHBA Denmark – Uusi minimalistinen tuotemallisto

NICHBA Denmark on muotoilija-metalliseppä Nichlas B. Andersenin perustama yritys, joka yhdistää hyvän designin ja kestävyyden uudenlaisella tavalla. Erittäin vahvasta teräksestä valmistettujen NICHBA-tuotteiden puhtaan minimalistinen ja japanilaishenkisesti pelkistetty muotoilu erottuu selvästi muista skandinaavisen designin klassikoista ja suosikeista. Löysin NICHBA:n etsiessäni kylpyhuoneeseen uutta suihkuhyllyä ja rakastuin sydänjuuriani myöten lähes jokaiseen tuotteeseen. NICHBA Denmark on minimalistisen sisustajan valinta!

Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat

NICHBA The Bed Frame -sänky

NICHBA:n teräksinen sänky on mielettömän upea! Rakastan sängyn luomaa loft-tyylistä rouheaa tunnelmaa ja sänkykehikon tilaan tuovaa kepeyttä. Sängyn alusen siivoamisen helppous on myös asia, jota suuresti arvostan. Pölytön makuuhuone on yksi tärkeimpiä nukkumismukavuuteen vaikuttavia seikkoja ja tämän sängyn alta imurointi sujuisi takuulla alle minuutissa… ja ilman konttaamista.

NICHBA-sänkyä* on saatavana kahdessa patjakoossa, 160cm ja 180cm leveänä, ja sen kasaamiseen kuvataan menevän vain 5 minuuttia. Värivaihtoehtona on sängyssä toistaiseksi vain musta, monista muista tuotteista löytyy myös valkoinen versio.

Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat

Moniulotteinen kaappi, avohyllystö ja pöytämallisto

NICHBA:n valikoima on täynnä designherkkuja, kuten esimerkiksi kaappi*, jonka muoto vaihtuu katsontakulman mukaan. Erilaisia pöytiä on useampi ja niiden lisäksi saatavana on myös avohyllystö, jota voidaan käyttää myös tilanjakajana.

Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat

Eteiskalusteet ja penkki

Nerokkaat naulakot, peilit, penkit ja seinälle kiinnitettävät hyllyt sekä sivupöydät ovat NICHBA:n designia parhaimmillaan. Kaikkia ylläolevia tuotteita saa mustan lisäksi myös valkoisena ja iskin silmäni tuohon pöytään, jonka lisäsin suoraa tietä designhaavelistalleni. Teräksestä valmistettu pöytä* kestää painoa jopa 75kg ja näyttäisi upealta melkeinpä missä tahansa kodin huoneessa. ❤︎

Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat

NICHBA – Designtuotteet kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneeseen ja kosteisiin tiloihin soveltuvat NICHBA-tuotteet ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan upeaa katseltavaa! Seinälle kiinnitettävät hyllyt, koukut, tangot, wc-harjatelineet ja suihkulastat tuovat arkisiin askareisiin helppoutta ja kaikki tarpeellinen on aina käden ulottuvilla.

Kylpyhuoneissa säilytetään ja käytetään monenlaisia tuotteita shampoosta pyykinpesuaineeseen ja visuaalinen ähky putiloiden ja purkkien keskellä on minimalistisen sisustajan painajainen. NICHBA-seinähyllyjen* avulla pesuaineiden etiketit ja värien dissonanssi piiloutuu osittain ja rauhoittaa tilan visuaalisen ilmeen.

Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat
Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat

Näyttävä valinta myös valkoisena

Isoja kalusteita lukuunottamatta NICHBA-tuotteet on saatavana myös puhtaanvalkoisena ja sängyn sekä seinälle kiinnittettävän pöydän ohella olen umpirakastunut yläpuolella vasemmalla olevaan seinähyllyyn*, jossa on valmiiksi paikka viherkasville. Seinähyllyistä on saatavana sekä vasen- että oikea, ja harkitsen parhaillaan että tilaisin tuollaiset ruukkuhyllyt yöpöydiksi sänkyni molemmille puolille.

Nichba Denmark minimalistinen design kalusteet ja säilytystuotteet Sisustusideat

NICHBA Denmark – Saatavana nyt myös Suomesta!

Tanskalaisen NICHBA Denmarkin koko tuotevalikoima on viimein saatavana myös meillä Suomessa ja jälleenmyyjän pestin otti haltuun Finnish Design Shop. Laitoin heille keväällä toiveen ottaa NICHBA:n tuotteet valikoimiinsa ja uskon että meitä on muitakin minimalistisen sisustuksen ystäviä ollut samalla asialla. ❤︎

Olen tästä superinnoissani, sillä montaa sisustuskauppaa ei Suomessa ole, joiden valikoimasta löytyisi myös uusien ja tuntemattomien designyritysten tarjontaa… NICHBA Denmarkin tuotteita pääset ihastelemaan tarkkojen tuotekuvausten ja mittatietojen kera täältä: ➤ finnishdesignshop.fi/nichba*

Aurinkoista ja inspiroivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kuvat: NICHBA Denmark, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “NICHBA Denmark – Uusi minimalistinen tuotemallisto

  1. Aivan mielettömän upeita ja sopivan simppeleitä tuotteita. Hankinnassa just tuon tyyliset uudet huonekalut, niin tää oli kyllä inspiroiva postaus – kiitos!

    1. Peter Sebastian: Nuo Nichban tuotteet on todellakin upeita! Puhdasta rakkautta melkeinpä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *