5 kommenttia “Valkoiset makuuhuoneet

  1. Onnen Omenia: Toi eka on myös mun lemppareita, lisäksi tykkään kovasti kuvista 5 ja 7.Sandra: Tuo on ihana ja peili sängynpäädyssä on näyttävä. 🙂

  2. Ensin mullekin piti tulla kokonaan valkoinen makuuhuone, mutta päädyin loppumetreillä yhteen harmaaseen seinään. Ajattelin, että tulisi liian valkoista (seinät, katot, lattiat jne). Näiden kuvien perusteella olisin kyllä voinut kokovalkoiseen lähteä. Onneksi harmaan tapetin voi aina vaihtaa, jos alkaa ahdistamaan 🙂

  3. Johanna: Me mietittiin myös pitkään koko valkoista mutta maalattiin sitten 2 seinää harmaalla. Toistaiseksi olen tykännyt ja valkoiset kalusteet tulee mielestäni kivasti "ulos" seinäpinnoista. Jos alkaa kyllästyttämään niin meidän tapauksessa on helppo vaan sutasta uutta maalia päälle. Olisin aikoinaan halunnut tapetit seiniin mutta onneksi mies ei suostunut. Se tietää että mun sisustusmaku muuttuu usein, erityisesti just seinien värin suhteen ja olis aika rankkaa jos kerta vuoteen pitäis repiä tapetit irti… 😀 hih. Haaveilen tosin edelleen eräästä Ulf Moritzin helmiäishohtoisesta tapetista…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *