Sneak peek astiakaappiin

Hyvää huomenta kaikille! Nyt olisi aika kurkkata keittiössä olevan astiakaapin sisälle. Kaapin ylin hylly jäi tarkoituksella nyt kuvan ulkopuolelle, koska vesilasit ja 4 dl kahvikupit olivat pesussa ja hylly oli täysin tyhjä.

Astiakaapin sisältö ja astiasto Omakotivalkoinen

Villeroy & Boch New Wave astiasto

Astiat ovat Villeroy & Bochin New Wave -sarjaa. Jokaista lautasta ja kulhoa on 8kpl ja alimmalta hyllyltä löytyy lisäksi 2kpl isoja tarjoilukulhoja. Hopeiset lautasliinarenkaat ovat Villa Stockmannin mallistoa.

Astiakaapin sisältö ja astiasto Omakotivalkoinen

Casa Stockmann viinilasit ja drikkimaljat

Olen perso jalallisille laseille ja tykkään juoda niistä ihan vaan limuja ja vettäkin. Kaikki lasit ovat edullista Casa Stockmann -sarjaa. Valko- ja punaviinilaseja on 9kpl, kuohuviinilaseja 12kpl ja drikkimaljoja 8kpl.

Viinejä meillä juodaan nykyään hyvin harvoin. Tosin syksyn saapuessa voisi pitkästä aikaa nauttia lasillisen punaviiniä kynttilän valossa. Tässä kaapissa sensuroin kuvan ulkopuolelle alahyllyn, josta löytyy kahvimylly, tehosekoitin ynnä muut harvoin tarvittavat vempaimet. Nothing to see here siis! 🙂

Astiakaapin sisältö ja astiasto Omakotivalkoinen

Fiskars Avanti aterimet

Lukijani Nellin toiveesta paljastan nyt sitten meidän aterinlaatikonkin samaan hengenvetoon. Aterimet ovat Fiskarsin Avantia, veitset Stockmannilta ja muiden merkkejä en enää muista. Osa näistäkin pesussa, mutta käsityksen aterinlaatikon sisällöstä saa kuitenkin hyvin.

Pirtsakkaa perjantaita!


Comments are closed.