Pappelina Svea-matto

Mietin jo alkuvuodesta Pappelinan muovimaton ostoa. HylkĂ€sin kuitenkin idean, en oikeastaan edes muista miksi… 🙂

TĂ€nÀÀn imuroidessani ruokapöydĂ€n alla olevia (2 kpl 140x200cm) mattoja mieleeni muistui tuo Pappelina. Voi miten helppo se olisi pitÀÀ puhtaana eikĂ€ koirien raksutkaan uppoaisi enÀÀ maton nukkaan (mistĂ€ niitĂ€ saa sitten yksitellen poimia pois). Laitoin Sisustuksen Koodiin tiedustelun voisiko heidĂ€n kauttaan tilata Pappelina Svea Metallic White-mattoa koossa 180 x 260cm. Toivottavasti se onnistuisi!!!! 🙂

TÀssÀ kuva matosta:

sveavit_big.jpg

Onko teillÀ kokemusta Pappelinan matoista? Ovatko maineensa veroisia?
EntĂ€ mikĂ€ on mielipiteesi muovimatoista yleensĂ€? Itse en olisi vuosi sitten voinut edes harkita muovista mattoa, tuli aivan 90-luku mieleen… hyi yöks. Mutta sitten “törmĂ€sin” tĂ€hĂ€n Pappeliinaan ja kaikki ajatukseni menivĂ€t uusiksi! Muovimatto joka ei vaikuta muoviselta matolta, what a brilliant idea! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Pappelina Svea-matto

 1. Mulla ei ikÀvÀ kyllÀ ole kokemusta muovimatoista. Karvalankamatto on kyllÀ huono ruokapöydÀn alla. Kaverillani, joka muuten on mieletön siivousintoilija oli sellainen ruokaryhmÀn alla. Mentiin meidÀn koiran kanssa kylÀÀn niin kyllÀpÀ vaan matto kiinnosti ja &amp;quot;imuroitiin&amp;quot; pitkÀÀn ja hartaasti. Kaverini vielÀ vakuutti, ettÀ oli juuri sen ulkona tampannut. Heh! MeidÀn Iina oli kyllÀ erimieltÀ ;DMuovimatto olisi varmaan kÀtevÀ lapsi/koira perheessÀ.

 2. Piompu: Juu, meillÀkin &amp;quot;imuroidaan&amp;quot; vÀlillÀ mattoa ja tutkitaan joskos olis mamilta herkkuja sinne tipahtanut. :)Varsinkin talvella nukkamatto on ihanan lÀmmin ja muhkea jalan alla, mutta helppohoitoisuudesta se saa kyllÀ pohjalukemat. Siksi olenkin miettinyt tota Pappeliinaa ja toivottavasti SieltÀ Sisustuksen Koodista löytyisi oikeaa kokoa (tai voisivat tilata ruotsista sellaisen). :)Toivotaan ettÀ saan maton ostettua! &amp;lt;3

 3. Mulla on ollut vaikka minkÀnÀköistÀ mattoa, tosin muovimattoa ei ole ollut. TÀllÀ hetkellÀ minulla ei ole yhtÀÀn mattoa koko kÀmpÀssÀ (yksi pieni lammas vaan lattialla).Vuosi sitten pÀÀtin, ettÀ nÀin on helpompi siivoa.Nyt taas on pikkuhilja alkanut tekee mieli mattoja. (siivoushankaluudet nÀköjÀÀn unohtuu yhtÀ nopeasti kuin synnytyskivutkin :D)

  1. Minulla on vain Pappelina mattoja. Ne ovat hyvin laadukkaita ja hyvin tehty.<br />
   EivĂ€t pölisee ja kangasmaton nĂ€köisiĂ€. ErittĂ€in hyviĂ€. Muita mattoja en kotiini laita. Ainoastaan Pappeliina mattoja. Noin 150 € tosi hyviĂ€ ja laadukkaita. Musta valkopartainen hieno ja sitĂ€ on myös luonnonvalkoiset. NiitĂ€ on monenkokoisia ja vĂ€ristĂ€. Pike

  2. mukava homma. Yritin puistella mattoa. Se ei edes pölisee eli ei kerÀÀ pölyĂ€.😊 Stokman koti ja matot ka merkki Pappelina. Helsingin stokkalla saa myös kattavan Pappelina esitteen.

 4. MinÀkin olisin kiinnostunut tuosta matosta, olen sitÀ nyt joissain blogeissa nÀhnyt ja se on ruvennut kovasti kiehtomaan. Osaatko yhtÀÀn sanoa minkÀlaisissa hinnoissa nuo matot liikkuu?

  1. Pike: Kuulinkin tuossa taannoin lukijaltani ettĂ€ heidĂ€n kauttaan voi nykyisin tilata myymĂ€lĂ€valikoiman ulkopuolisia kokoja, hieno juttu. 🙂

 5. Moi Miia! Piti tulla nĂ€yttĂ€mÀÀn sulle erÀÀn omakotitalon toteutus. TietÀÀkseni tÀÀ on ruotsalainen kaveri joka tĂ€n on tehnyt itselleen. Huomaa erityisesti valkoisen kĂ€yttö sekĂ€ lattia ilman listoja. KiipeilyseinĂ€ ylĂ€kertaan on tosi hauska idea! :DJa eiku fiilistelemÀÀn…<a rel="external nofollow" href="https://picasaweb.google.com/103270912282562441345/Koti?authkey=Gv1sRgCJzhoffN-sb7Hw&quot; target="_blank">https://picasaweb.google.com/103270912282562441345/Koti?authkey=Gv1sRgCJzhoffN-sb7Hw</a&gt;

 6. MeillÀ on eteisessÀ ja kodinhoitohuoneessa Pappelinan muovimatot. Toimivat loistavasti; lika ei jÀÀ kiinni, koirankasvat lÀhtevÀt kevyesti imuroimalla ja nÀyttÀvÀt kertakaikkisen ihanilta. Tuli hankittua matot jo kauan ennen kuin sisustuslehdet ja -blogit alkoivat niitÀ hehkuttaa. Tilasin ne suoraan Ruotsista, koska ovat siellÀ huomattavasti halvempia kuin Suomessa, enkÀ joutunut rahdistakaan maksamaan senttiÀkÀÀn. :DJos jotain negetiivista noista matoista pitÀisi sanoa, niin ne ovat aika ohuita ja ainakin kÀytÀvÀmatot on aivan sikavaikeita asentaa suoraan niin, etteivÀt reunat luikertele miten sattuu. Ja ne eivÀt imuroidessa pysy paikoillaan, eivÀt ainakaan kiiltÀvÀllÀ laattalattialla.En kuitenkaan luopuisi niistÀ mistÀÀn hinnasta, niin kÀtevÀksi ne ovat osoittautuneet lapsi- ja koiraperheessÀ.

 7. MeillĂ€ on ollut jo vuosia muovimattoja eteisessĂ€. NiitĂ€ saa kyllĂ€ ihan kivan nĂ€köisiĂ€. KevÀÀstĂ€ syksyyn ne on parhaat kun meillĂ€kin on koira ja nuorisoa kĂ€y alvariinsa. Ne saa pestyĂ€ milloin vain ja kuivuvat nopeesti. Talvella sit luonnollisesti on paksumpaa mattoa ihan lĂ€mpöisemmĂ€n jalan alustankin takia 😉

 8. Maanvaiva: Jos / kun ostan sen Pappelinan maton niin raportoin heti! Se voisi olla nimittĂ€in pelastus meille molemmille, hih 🙂 Saisi maton lattialle ja olisi kuitenkin helppo siivota!Onnen Omenia: Nuo Pappelinan matot ovat aika kalliita, tuo iso matto 180x260cm maksaa Sisustuksen Koodissa 439 euroa. Ruotsista tilatessa saa halvemmalla. Toisaalta jos matto on lĂ€hes ikuinen (halppo puhdistaa ja pysyy hyvĂ€nĂ€ vuodesta toiseen) hinta ei ole kovin paha, kai… :)Taavi: Kiitos kovasti! 🙂 Aivan Ă€lyttömĂ€n makeita juttuja! Thanksthanks! :)04620: Tuosta imurointi-ongelmasta olenkin kuullut. 🙂 Ja koska olet siitĂ€ huolimatta ollut tyytyvĂ€inen, vahvistuu mun ostopÀÀtös maton hinnasta huolimatta. Kiitos! 🙂 :)Anne: Kiitos! 🙂 Eli voimme siis todeta ettĂ€ Pappelinan matot on koira-/ lapsiperheessĂ€ hyvĂ€ valinta, jopa valkoisena, hih 🙂

 9. MeillĂ€ on pappelinan matto eteisessĂ€, helppohoitoinen ja kestĂ€vĂ€, olen pessyt sen jo mooonta kertaa pesukoneessa. Perheen koirakin on siihen tykĂ€stynyt, uutta mattoa kĂ€vi maistelemassa 😉 Hyvin on sen jĂ€lkeenkin kestĂ€nyt purkaantumatta.Pari uutta aion hankkia nyt kellariin.

 10. Taru: Mattojen hakinta siirtyi ensi kevÀÀseen, mutta aivan ehdottomasti aioin ostaa Pappelinat! Kiitos siis suosituksista! &amp;lt;3Jenny: Kiitos vinkistÀ! KÀvinkin jo kurkkaamassa valikoimaanne. =D

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *