Koti kylpee ilta-auringossa

Olohuoneen ja oman makkarimme ikkunat ovat länteen. Saammekin nauttia ihanasta ilta-auringosta keväästä syksyyn (talvella kun pimenee jo klo 17 eikä sitä kai illaksi lasketa?) 🙂 Harmi vain että kamerani on niin huono väreissä ja kontrasteissa, kuvista tulee aina kirkkaammat kuin todellisuudessa onkaan ja tunnelmaa on vaikea taltioida kuviin. Taitaa olla järkkärin hankinta edessä siis :).

IMG_6773.JPG

IMG_6775.JPG

IMG_6776.JPG

IMG_6778.JPG

IMG_6779.JPG

IMG_6781.JPG

Huomasitteko kuvissa mitään uutta? 🙂

Sneak peek – kylpyhuoneemme ovi on auki, hih 🙂 Ja pesukone pyörimässä, edelleen…. Kylläpä sitä pyykkiä riittää vaikka meitä onkin vain 3 + koirat :D.

13 kommenttia “Koti kylpee ilta-auringossa

  1. Kaunista! Just my cup of tea. Kivat kuvat siivouspäivästä. Miten pidät parketin kunnossa koirien kanssa? t. Kandy

  2. Kandy: Parketin kunnossa pitämiseen en ole keksinyt muuta konstia kuin koirien kynsien lyhyenä pitäminen, hiekan ja kivien imurointi riittävän usein, tahrojen puhdistus heti tuoreeltaa ja ehdoton korkokenkä-kävely-kielto paljaalla parketilla. Meidän lattia ei kauhean hyvässä kunnossa ole, naarmuja ja kolosia ei vaan huomaa kuvista. :)Ai niin ja matot kulkualueille suojaamaan!

  3. Joanna: saa kysyä :)Lamppu on ostettu Kodin1:stä vuosiavuosia sitten. Olisin ostanut toisenkin (makkariin olisin silloin halunnut 2 kpl) muttei niitä ollut kuin 1 kpl jäljellä. En ole muualta löytänyt vastaavaa. Merkistä en muuta tiedä kuin kuitissa lukenut "Pacific-pöytävalaisin", tuolla nimellä ei ainakaan Googlen kautta löydy tietoa…

  4. Todella kaunis koti! Ihanan raikas. Löysin blokisi viikonloppuna ja innostuin meillekkin valkean nahkasohvan tilaamaan…kangassohvasta olen haaveillut mutta pienet lapset ja valkoinen kangassohva…argh!

  5. Anonyymi: kiitos :). Meillä on ollut jos minkälaista sohvaa ja kyllä tuo valkoinen nahka on materiaaleista ollut helppohoitoisin! Harmi kun en alun alkaen ostanut tuota nahkasohvaa, olisi monta tuhatta euroa säästynyt virheostoksista (3 aikaisempaa sohvaa siis). 😀

  6. Nyt kun löysin sinun blogisi innostuin selaamaan oikein urakalla:) Ihana valkoinen sisustus teillä,näyttää tosi kivalta!

  7. Voi onpa tosiaan ihana koti teillä ja kovin on samanlainen sisustusmaku, meilläkin seinissä valkoista ja harmaata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *