Ostoslistan päivitys

Ajattelin päivittää ostoslistaani, koska Tupla Kupla XL valaisin on jo kotimatkalla ja Louboutinin korkkarit kaapissa. 🙂

Ostoslista Omakotivalkoinen Gant Home pussilakana

1. Uudet pussilakanat ja tyynyliinat

Tärkeimpänä listalla olisi ostaa pussilakanat ja tyynyliinat. Vaihdoin nimittäin tuplapeitteemme kahteen normaalikokoiseen ja nyt meillä ei ole kuin ne harmaa-valkoiset Gant Homen Star Border -pussarit. Tahtoisin samanlaiset toiset, mutta valkoisena. Olen joskus vuosia sitten löytänyt sellaiset, Stockmannilta muistaakseni. Niissä valkoisissa lakanoissa se tähtikuvio näkyi vain epäsuorassa valaistuksessa (vähän kuin joissain tapeteissa).

Ostoslista Omakotivalkoinen keittiöremontti

2. Keittiöremontti

Ehdoton kakkonen on keittiöremontti, joka onkin jo valmisteilla. En malttaisi millään odottaa ensivuoden puolelle… 🙂

Ostoslista Omakotivalkoinen Villeroy & Boch New Wave astiat

3. New Wave -astiaston puuttuvat osat

Kolmantena ostoslistalla on Villeroy & Boch New Wave -astiaston puuttuvat osat! Meillä ne ovat 4kpl lattekuppeja, 4kpl neliön mallisia matalia lautasia (halkaisija 24cm) ja muutama tarjoiluastia. Sitten on kaikki tarvittava kasassa.

Ostoslista Omakotivalkoinen uudet aterimet Alessi

4. Uudet aterimet

Nelosena on uudet aterimet (esim Alessi), jotka tahtoisin ihan siitä syystä, että noihin nykyisiin, Fiskarsin Avanteihin, jää tyhmästi raitoja pesun jälkeen ja ne näyttävät aina likaisilta! THYI! 🙁

Ostoslista Omakotivalkoinen LG pesutorni

5. Pesutorni

Tarvetta olisi uudelle pesutornille. Meidän pesukone toimii vielä 8 vuoden jälkeenkin moitteetta, mutta kuivausrumpu on alkanut vinkumaan (hihnako siellä huutaa?) ja kuivausaika on pidentynyt. Luulen, että kuivausrumpu sanoo itsensä irti vielä tämän vuoden puolella! Hope not!!!

Ostoslista Omakotivalkoinen Chilewich pöytätabletit

6. Chilewich pöytätabletit

Jouluksi tahtoisin uudet Chilewichin pöytätabletit, mutta hopeisena kimalluksen kera. Malli olisi siis Lattice ja väri hopeanharmaa.

Tässä tämän hetken tärkeimmät. Sisustuspuolella näiden lisäksi hankintalistalla jossain vaiheessa on uusi sänky, suihkunurkka, Pappelinan matot kesäksi, Gantin pyyhkeitä, lisää henkareita ja muuta pientä.

Pukeutumisen saralla toivelistalla olisi valkoinen hupullinen kylpytakki, beiget korkkarit, konjakinsävyiset nahkaiset käsineet, uusia alusvaatteita ja sukkia sekä Michael Korsin laukku ja kultainen kello. Nyt täytyykin siis laittaa lompakon nyörit kireälle, vaikka joulu onkin kohta ovella… 🙂

Kivaa päivää kaikille!

Tuotekuvat: Gant, Villeroy & Boch, Alessi, LG, Chilewich. Keittiökuva: JM Architecture


Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Comments are closed.