Method Touch Wood lattianpesuaine

En tiedä, onko lakattu parketti yleisesti vaikeampi puhdistaa, mutta käyttämistäni pesuaineista on useimmiten jäänyt sellainen likaisen näköinen, samea pinta. Olen testannut puupinnoille ja parketeille tarkoitetut pesuaineet pesut monilta eri merkeiltä ja sama juttu ollut kaikissa. Siirryin siksi vajaa kaksi vuotta sitten käyttämään pelkästään laimennettua tiskiaineliuosta, äitini suosituksesta. Korkkasin heti tiistaina uuden Method Touch Wood lattianpesuaineen ja olen ehtinyt pesemään lakatun tammiparkettimme uudella mantelintuoksuisella puhdistusaineella jo kolmeen kertaan! 🙂

Method lattianpesuaine kokemuksia Omakotivalkoinen

Vettä säästävä ekologinen lattianpesuaine

Pesuaine on valmista käytettäväksi, eli hyvästi veden kanssa lutraaminen ja rumat vesiämpärit. 😀 Senkun vaan spruittailee tuota nestemäistä pesuainetta suoraan lattialle ja moppaa. Kokeilin ensin mikrokuitumoppia kuivana, mutta omasta mielestäni lika irtosi helpommin kun ensin kasteli mopin ja puristi sen nihkeäksi.

”Ergonomisesti muotoillun ruiskutuspään ansiosta voit levittää aineen tehokkaasti siten, että vältät lammikot ja moppia tarvitsee heilauttaa vain muutaman kerran. Tai ruiskuta moppiin, onnistuu se niinkin.”

Meillä koiran vuoksi lattiat likaantuvat nopeasti, joten mopin välihuuhtelu oli tarpeen. Huuhtelun suoritin vessan käsienpesualtaassa, joten kaameaa ämpäriä ei tarvita tässäkään!

Kokemuksia Method lattianpesuaineesta

Pesutulos on mielestäni yhtä hyvä kuin aiemmin, jolloin käytin laimeaa Fairy-seosta, jonka suhde on 3-5L vettä ja 2-3 tippaa Fairya. Lattiasta tulee puhdas, kiiltävä ja herkullisen mantelin tuoksuinen. Raitaisuutta ei ilmene lainkaan, eikä myöskään meillä vaivaksi asti esiintynyttä, suihkun jälkeisten märkien askelien kuivuttuaan jättämää jalankuvien sarjaa. 😀

Methodin omilta sivuilta löytyy myös käyttäjäkokemuksia (englanniksi) ja paljon muuta triviaa aiheesta! Sinne pääset tutustumaan suoraan TÄSTÄ.

Mukavaa viikonloppua!

Tuotekuva: Method


Comments are closed.