Eteinen ja uusi matto

Jeeeee, viimeinkin sain siirrettyä sen eteisessä väliaikaisessa säilytyksessä olleen Dinah-senkin pois. Ja sain taas tavarat omille paikoilleen kera Kartellin Louis-tuolien, ne kun on alunperinkin hankittu eteiseen.

IMG_7209.JPG

Uusi eteisen matto tuli hankittua Sagan.fi-sisustusverkkokaupasta. Ja sehän on (tietysti) kauan monkumani Pappelina Viggo tähti-muovikudematto koossa 60cm x 90cm. Toinen puoli matosta on harmaa valkoisella tähdellä ja toinen (kuvassakin näkyvä) valkoinen harmaalla tähdellä. Matto tuntuu jalkapohjaan mukavan pehmoiselta, eikä uskoisi sen olevan muovia. Läheltäkin katsottuna matto näyttää ihan paperinarumatolta. 🙂 Loistava hankinta, olen tyytyväinen. <3 (itse ostettu 66 euron normaalihintaan :D)

IMG_7208.JPG

Ajattelin laittaa pitkästä aikaa HOME-puukirjaimetkin esille. Paikkana tällä kertaa eteisen korkean kaapin päällys. Siellä se nyt muistuttaa (dementoitunutta =D) tämän paikan olevan meidän ikioma koti! <3 <3 <3

IMG_7210.JPG

IMG_7211.JPG

Mukavaa torstaita ja pirteää pakkaskauden alkua! 🙂

14 kommenttia “Eteinen ja uusi matto

 1. Uusi lukija tässä hei! Pappelinan matto näyttää hyvältä! Meillekin ajattelin semmoisen hankkia eteiseen:)

 2. Ihana matto! Ite olen kuolannut Papagenan mattoja mutta en raaskinut ostaa! Itselläkin jyllää tähti&amp;quot;kuume&amp;quot;…josta onki piakkoin tulossa postausta *vink vink* 😀

 3. Kirpparikeiju: Mukavaa että löysit tänne ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan höpötyksiäni! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Toi Pappelinan matto on aivan ihana! &amp;lt;3 &amp;lt;3 Varsinkin lapsi- ja koiraperheessä varmasti tosi toimiva, kun sen voi pestä koneessa (tai käsin). Outi: Papagenan? :)Mullakin tää tähtikuume kasvaa vaan! =D Mies jo kommentoi, että meidän huusholli alkaa muistuttamaan galaksia kaikkine tähtineen, HIH! =DPostausta odotellessa……. *vink vink*! 🙂

 4. Ai hitsi, oliko nuo matot noin arvokkaita… Olin silleen salaa ajatellut meidän kodinhoitohuoneeseen sellaista pidemmän mallista ko. valmistajan mattoa. Täytyy kait ruveta säästämään 🙂

 5. Matto on myös minun mieleen. Pikkuise tähdet siellä&amp;amp; täällä piristää ihmeessti päivää. Kivalta näyttää!

 6. Onnen omenia: Pappelinat on aika tyyriitä, siksi mulla on vasta haaveissa kevääksi iso Pappelina, mutta voi olla että haaveeksi se jääkin…. 🙂 Löysin jostain nettikaupasta samannäköisiä muovikudemattoja, mutta en muista yhtään sen kaupan nimeä… Ne oli PALJON halvempia, mutta värivalikoima oli huonompi. Yritän illalla etsiä….. Tulen sit informoimaan jos ja kun löydän… =DMaru: Samaa mieltä kanssasi! Tähtivillitystä tuntuu muutenkin olevan ilmassa, ainakin näin joulun alla…&amp;quot;Tähtiä siellä, tähtiä täällä, tähtien tuikkeessa joka säällä&amp;quot; =D

 7. No Pappelina, niinhän mä just sanoin :=)Anteex mä oon kaameessa kuumehöyryissä etten muista enää omaa nimeenikään…39 mittaris jo toista päivää, huomen polille jos ei ala laskee kun CPR:tki on koholla.Mut kaikenkaikkiaan, hieno matto tuo PAPAGALLO.

 8. Tiia: =D Niin miustakii se kiva! &amp;lt;3Outi: HIH!!!!! PAPAGALLO OLISI KYLLÄ MYYVEMPI NIMI! Käväse huomenna lääkärissä, jos ei ala kääntymään lämpölukemat alaspäin… Meillä oltiin kans kipeenä alkusyksystä, ja mä sairastin yli 2 vkoa yhtä soittoa. Mulla oli kuume korkeimmillaan 39,8, mutta onneksi mun normaali ruumiinlämpö on niin korkea ettei pahemmin vaikuttanut (muutoin kuin väsytti ihan KAMALASTI).

 9. Ihana matto! ja varmasti tosi käytännöllinen lapsi- ja lemmikkiperheessä ko osaksi muovia 🙂 Soppii ko nakutettu teän kottiin ja etteiseen 🙂

 10. Täällä mä repeilen teidän pappelinapapagenapapagallo -jutuille. Olisi ehkä uniaika mullakin? 😉 Ihana on tuo (kolmen peen ;)) matto, olisipa varaa ittelläkin. &amp;lt;3

 11. Tosi kiva tuo tähtimatto! Noi tähdet ihastuttaa täälläkin enemmän ja enemmän kokoajan 😀 Tuo voisikin olla hyvä hankinta itsellekin. 4 karvaista kuratassua joskus onnistuu vähän tassuttelemaan väärissä paikoissa 🙂 Tuo olisi ainakin helppo pestä.Mukavaa viikonvaihdetta!-Kaz

 12. Tosi kivan näköistä! Onko noiden HOME kirjainten alla joku valko vai näyttääkö se vain kuvassa siltä? 🙂

 13. Meän Satu: On kyllä hyvä matto! =DInanaa: =DKaz: Matto on helppohoitoinen, olen jo ehtinyt pesemäänkin sen kerran kun karvakuono päätti oksentaa… 🙂 Puhtaax läks!Hanilo: Ei ole valoa HOMEn alla, noi kattospotit heijastaa… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *