E-kirjain ja Cindy-valaisin

Nyt on uusi E-kirjain kotona ja odottaa Lack-hyllyn asennusta olkkarin tasolla. ūüôā Hylly on tarkoitus laittaa makkarin sein√§lle sunnuntaina ja odotan sit√§ innolla. Sunnuntaina t√§st√§ lis√§√§… ūüôā

IMG_7374.JPG

Valaisimiamme olen paljon esitellytkin jo blogissa, mutta Kartellin Cindy on jäänyt hieman paitsioon. Onnistuin nappaamaan muutaman onnistuneemman kuvan, joten saanko esitellä: Cindy! =D

IMG_7369.JPG

T√§m√§ hopeinen kaunokainen asustelee makkarin kaapin p√§√§ll√§. Valo on ihanan himme√§ ja tunnelmallinen, juuri sopiva makuuhuoneeseen… <3

IMG_7368.JPG

Viett√§k√§√§h√§n rentouttava viikonloppu! Itse ajattelin illalla oikaista sohvalle, katsoa jonkun hyv√§n “aivot narikkaan”-elokuvan (uusi Transformers olisi listalla) ja nautiskella ainakin litran lempparigl√∂gi√§ni (alkoholiton ;))

Moikkeliskoikkelis!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “E-kirjain ja Cindy-valaisin

 1. Tämä kun on tällainen aika &amp;quot;Ostin tänään sitä, ostin tänään tota&amp;quot; blogi, niin lahjoitatko myös pienituloisille perheille näin joulun alla? Onko teillä ollut tapana tehdä niin? Näitä haasteita kun nyt on blogeissa kiertänyt, niin oletko ajatellut haasteeseen tarttua?

 2. Kiia: Kyll√§ kannan korteni kekoon pienituloisten hyv√§ksi. ūüôā Olen tehnyt lahjoituksia mm. Hope ry:lle sek√§ Hesylle. N√§it√§ kohteita tuen jatkossakin, viattomia lapsia sek√§ el√§imi√§. :)Desiree: Se valaisin on ostettu Anttilasta joskus vuonna 1 ja kaks. Merkki√§ en tarkemmin tied√§, kuitissa muinoin luki p√∂yt√§valaisin Pacific.

 3. Oi miten ihana tuo kiilt√§v√§ E-kirjain on! ja soppii just teille ūüôā Ja upeat on valasimekki :)Nautinnollista Aivot narikkaan-elokuvan kattomista ūüėÄ

 4. Kiialle lisäisin vielä: Olet monesti kommentoinut blogissani hieman ikävästi. Saanko kysyä MIKSI käyt vierailulla täällä, kun selkeästi et pidä tyylistäni?Yleensä sisustusblogi sisältää ostamista ja remontointia (eli ostamista), enkä ole siis ainut joka hankkii jotakin uutta kotiinsa. Hankintani on kuitenkin melko maltillisia, pyrin ostamaan kestävää ja ajatonta tavaraa. Millaisen sisustusblogin saisi aikaan, jos koskaan ei mitään ostaisi? Harrastan paljonkin hyväntekeväisyyttä eikä se liity millään muotoa sisustusaiheeseen blogiini. Luin kommenttisi rivien välistä, että oletit minun hassaavan kaikki rahani vain itseeni ja kommenttisi olisi jotenkin yllättänyt minut. =DTeen paljon lahjoituksia omasta mielestäni hyviin kohteisiin, erityisesti lapsia ja eläimiä tahdon tukea. Ja olen itse kovalla työllä ja raadannalla omat rahani ansainnut ja ansaitsen myös nauttia siitä, vaikkakin sitten ostamalla kauniita asioita kotiini! =DKiitos ja kuittaan! =D

 5. -J: E-kirjaimella ei ole mit√§√§n erityist√§ funktiota tai syv√§llist√§ tarkoitusta. :)&amp;quot;El√§m√§&amp;quot; nyt voisi vaikka olla sen &amp;quot;merkitys&amp;quot; tai &amp;quot;elossa&amp;quot;… *hih* =D

  1. Sasa: Kromattu teräs E on ostettu pienestä sisustusnettikaupasta joka lopetti toimintansa jo yli vuosi sitten. Sen alkuperä oli jokin mainosteksti talon seinässä, josta se myytiin muiden aakkosten kanssa yksittäin pois. Metallisia aakkosia löytyy tosi harvakseltaan, muutaman onnistuin bongaamaan googlen kautta. Esim Quriosalla on joitain:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.quriosa.fi/sisustustuotteita/metallikirjain-erilaisia.html&quot; target="_blank">http://www.quriosa.fi/sisustustuotteita/metallikirjain-erilaisia.html</a><br />
   <br />
   Lisäksi löysin ison E-kirjaimen mutta puisena:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.quriosa.fi/sisustustuotteita/suuret-kirjaimet-a-z.html&quot; target="_blank">http://www.quriosa.fi/sisustustuotteita/suuret-kirjaimet-a-z.html</a><br />
   <br />
   Kannattaa yrittää katsella huutonetin ja tori.fin kaltaisista paikoista sekä muista kirppiksistä, huutokaupoista ja konkurssipesistä, jos löytyisi metalliaakkosia.

 6. Metallista nimenomaan etsin. Linkissäsi ei ollut S-kirjainta. Itse olisi helppo kyllä kromisprayata.<br />
  Kiitos vastauksesta

  1. Sasa: Min√§ olen maalannut puiset valkoiset kirjaimet Mastonin kromi-spraymaalilla ja niist√§ tuli mattaisempaa rosteria muistuttavat. ūüôā Onnea etsint√§√§n! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *