Eero Aarnion uusi mini-Pony

Olen kuolannut Pony-istuinta (valkoisena) iäisyyden. Alkuperäinen Pony tuoli on niin IIIIISO ja kallis (reilu 2000 euroa), ettei sen hankinta tämän hetkiseen kotiin ole ollut mahdollista, ei niin mitenkään.

Mutta mitäs löysinkään! Pony tuolia on alettu valmistamaan PIENEMPÄÄ JA EDULLISEMAPAA MALLIA!
Apuva, apuva, aaapuuuva! =D Uutta Pony-istuinta on saanut jo vuoden 2011 puolella ja multa on mennyt tämä ihan ohi!

eero_aarnio+pony_chair2.jpg

Mini Poni

(väri: Valkoinen)

Mini Poni on uusi versio 1972 suunnitelusta verhoillusta Ponista. Materiaali on kestävää ja pehmeää muovia, joten se voidaan sijoittaa myös ulkokäyttöön läpi vuoden. Mini Poni on hieman pienempi kuin alkupräinen, joten se on loistava pienemmille ratsastajille.
” Tuoli on tuoli, se on tuoli, se on tuoli…mutta istuimen ei tarvitse olla tuoli. Se voi olla mitä tahansa kunhan se on ergonomisesti oikein tehty.
Istuin voi olla pieni ja pehmeä Poni, jolla voi ratsastaa tai istua sivuttain..” -Eero Aarnio
Pit. 83 cm Kork. 67 cm Lev. 49 cm
Hinta 249,00

(Kuva ja teksti lainattu Design Eero Aarnio.comista)
Tässä siis vinkkinä muillekin Eero-faneille! <3

22 kommenttia “Eero Aarnion uusi mini-Pony

 1. Aijaijaijaijai! Mä tahdon tuollaisen. Oli niin hyvä, kun testasin mustaa Pnya Habitaressa. Ja kun rahaa ei ole, niin olen joutunut tyytymään Pony-avaimenperään ja punaisiin Pony-mukeihin ja tarjottimeen. Sit voisi olla kiva semmonen Pony-koriste elikkä sen vois laittaa vaikkapa olkkarin matalan Bestån päälle. Kokoa voisi olla joku 20 cm tms.Eero Aarnio on vaan paras! &amp;lt;3

 2. Inanaa: Nään jo mielessäni, miten kiva olisi valkoinen Pony sen Bestån kanssa! 🙂 Ja musta Puppy sopisi sun kotiin kans… 😉

 3. Nätti. Sitten ku mä asun siinä isossa omakotitalo-kartanossa mulla on tää, ja Puppy ja Dino ja pallotuoli ja Pastilli ja Screw. Ja RAR-tuoli ♡♡☼ 💜(huomaa erikoismerkit ✌, hih)

 4. Outi: Mullakin on sitten suuressa kivitalossa (ainakin 500m2) se isompi Pony, kummitus-lamppu, kaikki koot Puppysta, pallotuoli ja pastilli kans. Ja miksei myös screw… ;)Eikös olekin kiva leikkiä noilla macin erikoismerkeillä? *hih* =D☀✄☂♥♡☆✩★❤➤

 5. Voi ei, mikä ihanuus :0)Mä en enää kohta voi lukea sun blogia lainkaan, kun tuollaisia ihanuuksia tänne laittelet! Oiskohan nuo hyvät synttärilahjat pojille, mustana ja valkoisena. Puppytkin meillä on mustana ja valkoisena joten miksi sitä linjaa muuttamaan 😉

 6. Oi, mieki tykkään Aarnion Ponysta! ja niimpä mullaki on avaimenperäversio 😀 ja tarjotin, joka kyllä on kissojen ruoka-alustana 😀 vähän designia niillekki hihi 😀 Pienen Puppyn valkosena mieki vielä hommaan vaikkei meille lapsia ookkaan siunaantunu, ihan ittelle vaan omaksi iloksi 😀 Sitte mie leikin sillä 😀 😀 😀 no een, koristeeksi vaan ja silimäniloksi 🙂 sitte joku päivä..

 7. What a lovely pony. Kyllä suomalainen design on huippua. Sopisi hienosti teille ja kyllä ottaisin sen mielelläni myös meille.

 8. Taisi olla Habittaressa esillä, pony on tehty muovista tai samalaiselta vaikutti kuin puppy, siis materiaali. Meille kelpaisi se iso ja pehmeä versio 😉

 9. Johanna: Ihan täydellinen idea! KANNATAN! Mä meinasin kanssa hankkia valkoisen Ponyn meidän Avalle 2-v synttärilahjaksi (tai sitten itselleni kun helmikuussa täytän taas vuosia, *tirskhih* =D).Meän Satu: Mun piti hankkia harmaa-valkoiset Pony pussilakanat mutta nyt ne on kaikkialta loppu. Ja sitten harmaa-valkoiset kahvikupit olisi aika kiva aamun piristys… Avaimenperä tarttis kyllä uusia, tuommosen Ponyn ottaisin siihenkin! AARNIO ROCKS! =Dwhite flavours: Tykkään ihan hirveästi Eero Aarnion muotoilusta. Ja mä löysin Pony-kaulakorun, kultaisena ja hopeisena. APUA, kun tahtoisin ihan kaikki! =Danne: Se iso on ihan unelma, mutta suuren kokonsa puolesta se ei mitenkään mahtuisi meille. Jos joskus on isompi koti (se iso valkoinen kivitalo =D), niin tahtoisin ison Ponyn eteisen aulaan. Tuo pieni on kyllä pakko saada! Kuljin mittanauha kädessä täällä ja kuumeisesti etsin sille paikkaa. JA LÖYSIN! Eli varmaankin toukokuussa kun tyttö täyttää 2-v, niin hankimme tuon pikku-ponysen! 🙂

 10. Voi ei, pussilakanat loppunu joka paikasta :/ No höh :/ mutta…:D Mie voin kuvitella ko sie siellä viuhot menemään mittanauha käessä pitkin kotia tukka hulmuten! (vaikka saattaahan sulla ollu kaljuki)..ja sitte sie löyvät sille oivan paikan! 😀 hihi 😀 Toukokuuta ootellen? 😀

 11. Inanaa: Mä tiedän!!!! Mä laitan sulle linkin siihen kultaiseen pony-koruun, se on KAUNIS! &amp;lt;3 :)Meän Satu: Johanna vinkkasi, että Palorannalla on vielä Pony-pussilakanoita, joten ei ehkä tarttekaan jäädä ilman. 🙂 Marketit (esim Anttila) oli myynyt omansa pois alennuksella (27,90) ja monesta muustakin kaupasta just ne harmaa-valkoiset oli loppunut. Tyttö naureskeli, kun konttasin pitkin lattioita ja mittailin tilantarvetta. Mulla on olkapäille ulottuva tukka ja heiluu kyllä sekin aika vauhdikkaasti *hih* =DKalju en sentään vielä ole koskaan ollut, mutta läheltä on pitänyt pari kertaa, kun hiusvärien kanssa olen leikkinyt. Neljättä kertaa kun vaihtaa väriä tummasta / mustasta blondiksi niin karvat ei tykännyt yhtään ja silloin mulle tulikin sitten lyhyt tukka. 🙂 Hiuksia en ole pahemmin värjäillyt enää odotusajan jälkeen (2009 syksyn), kaksi kertaa vaan. En edes muistanut, että mulla on oma väri tummanruskea. Oon vaan aina värjäillyt tummaksi tukkaa (ihan turhaan). =DJohanna: Suuri kiitos! Mä lähden heti Palorannalle! :)Mä ajattelin ensin että ostan meille aikuisille ne pussarit, mutta nyt taidankin ostaa vaan yhden setin ja säästää sen Avalle &amp;quot;isojen tyttöjen&amp;quot;-peittoa varten! 🙂

 12. Oi hyvä jos vielä jostaki löyvät himoittemat pussilakanat &amp;lt;3Juu, mie ku laitoin että &amp;quot;tukka hulmuten&amp;quot; niin aattelin että mistä sen tietää vaikka ois kaljuki 😀 En oikiasti siis aatellu, mutta se yks vitsi on että &amp;quot;kaljupäinen mies ajo avoautoa tukka hulmuten&amp;quot; tai jotenki sinne päin 😀

 13. Meän Satu: Hih =D mä olen kuullut tuon sanonnan…. *kikattaa* =DMelkein meinasin tilata yhden pussilakanasetin, mutta en sitten raaskinutkaan. Täytyy makustella asiaa vielä, ostanko kö enkökö… 🙂

 14. &amp;quot;Kaljupäinen herrasmies ajo autoa tukka hulmuten&amp;quot; 😀 Nuihan se vissi meniki 😀 Vanaha vitsi mutta aina jaksaa hymmyilyttää ko muistaa 🙂

 15. Meän Satu: *hihhii* =D Itse olen kuullut sen niin, että auto olikin pyörä. Mutta pointti lienee sama… =D

 16. Kävin eilen Vepsäläisellä ja siellä oli tuo mini-Pony esillä. On se sitten vaan niiiiin IHANA :0) Kyllä se on pakko kotiuttaa…Mies ei vaan ymmärrä, kun eilen sille asiasta mainitsin. Tokaisi, että meillä nyt on niitä elukoita jo joka nurkassa (tarkoitti siis Puppyja ja Dinoja) Kyllä mä sen vielä saan, pitää vaan taivutella hetki 😉

 17. Johanna: Minä aion toivoa sen synttärilahjaksi, itselleni *HIHHIII* 😉 saas sitten nähdä toteutuuko toiveeni. Joka tapauksessa se ON SAATAVA! =D

 18. Meillä joulupukki toi mini ponin lapsille joululahjaksi ja siitä on pidetty kovasti! Aikuisen painoa se ei kauheasti kestä, muovi painuu hieman sisään mutta kaunis se on silmälle &amp;lt;3 Ponilakanat (harmaana) tuli hankittua joulun alla alesta ja niitä voi kyllä suositella, ihanan vilpoiset 🙂

 19. Maria: Itselläni on synttärit nyt helmikuussa ja toivomuksena hankkia Pony valkoisena. Aarnion Dino taitaa olla samaa materiaalia kuin uusi Pony, sekin joustaa vähäsen alla kun aikuinen siihen istuu. Puppy taasen on sellaista kovamuovia, joka ei jousta mihinkään. Siihen voi aikuinenkin huoletta istahtaa. =DPony pussilakanat houkuttelee kovasti, harmaa-valkoisena tietty! Saas nähdä raaskinko tilata sellaiset Palorannan verkkokaupasta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *