Eero Aarnion uusi minikokoinen Pony

Olen kuolannut Eero Aarnion valkoista Pony-istuinta iäisyyden. Alkuperäinen Pony tuoli on niin iso ja kallis, ettei sen hankinta tämän hetkiseen kotiin ollut mahdollista, ei niin mitenkään. Mutta mitä löysinkään! Pony-tuolia on alettu valmistamaan pienemmässä koossa ja edullisemmassa hintaluokassa. Uutta Pony-istuinta on saanut jo vuoden 2011 puolella ja minulta tämä oli mennyt ihan ohi!

Eero Aarnion uusi minikokoinen Pony sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Eero Aarnio Mini Pony

Eero Aarnion Mini Pony on uusi versio 1972 suunnitellusta verhoillusta Ponista. Materiaali on kestävää ja pehmeää muovia, joten se voidaan sijoittaa myös ulkokäyttöön läpi vuoden. Mini Pony on kooltaan hieman pienempi kuin alkuperäinen, joten se on loistava pienemmillekin ratsastajille.

Tuoli on tuoli, mutta istuimen ei tarvitse olla tuoli. Se voi olla mitä tahansa kunhan se on ergonomisesti oikein tehty. Istuin voi olla pieni ja pehmeä Poni, jolla voi ratsastaa tai istua sivuttain… -Eero Aarnio

Tässä siis vinkkinä muillekin Eero-faneille! Pienempää Pony-tuolia löytyy kolmessa eri värissä, valkoisena, raikkaan vihreänä ja pirteän pinkkinä!

Iloista päivän jatkoa kaikille!

Kuva: designeeroaarnio.com


Comments are closed.