Nukkekodin maalaus alkaa tänään

Päätin siis maalata Avalle hankkimani nukkekodin uuteen sisustukseen sopivaksi.

Lähtötilanne on tämä:

IMG_7261.JPG

Inspiraationlähteenä toimii kaunis Riviera Maisonin valkoinen nukkekoti:

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-12-1
Tosin sillä erotuksella, että uusi väri ei olekkaan valkoinen vaan harmaa!
tikkurila_k488.gif
Syy siihen on nukkekodissa jo valmiiksi olevat valkoiset puitteet ja karmit!
Nyt mie lähden maaliostoksille (Prisma auki klo 12-21)! 
Yritän muistaa ottaa välivaihekuvia. Olettaisin että valmistumiseen menee noin kaksi päivää kuivumisineen.
Mukavaa loppiaista!
♥:lla Miia

9 kommenttia “Nukkekodin maalaus alkaa tänään

  1. Mielenkiinnolla odotan, meillä kun sama nukkekoti on. Joskus pitäisi ainakin jotain tapetteja sinne itse laitella 🙂

  2. Mia: Huomenna tulloo kuvei talosta oikeassa ympäristössä. :)Inanaa: Ouh, kiitos kaunis muruseni! Otan haasteen vastaan! 😉 (vaikka kieltäydynkin alemyynneistä!) *hih*Nelly: Itse kans suunnittelin tuota sisustusta. Mä tahtoisin kovasti sellaisia moderneja kalusteita, muttei mistään tunnu löytyvän. Meinaatko itse pitää nuo kalusteet, mitkä tuli talon mukana vai hankitko/ teetkö uudet?Kati: Pinkki oli tosi söpö, mutta kun muutin huoneen valko-harmaaksi niin se ei enää sopinut sinne niin hyvin. 🙁 Nyt se ollut vaatekaapissa piilossa väärän värinsä vuoksi. Ja koska talo on tosi kaunis muuten, niin en raaski sitä siellä piilotella. Siksipäs maalaisin sen harmaaksi, mutta ken tietää vaikka väri vaihtuisi jossain vaiheessa uudestaan…. vaikkapa pinkiksi… *hihhiihhi* 🙂

  3. Me pidetään nukkekodissa ainakin aluksi nuo mukana tulleet kalusteet. Jos saisi ensin sinne joskus jotain verhoja ja peittoja tehtyä niin sitten voisi odottaa uutta innostusta ja vaihtaa vähän kalusteitakin 🙂

  4. Nelly: Me pidetään kanssa noi taloon kuuluvat, mutta muutaman kalusteen tahtoisin lisää. 🙂 Huomenna ajattelin perehtyä muutamiin nukkekoti-blogeihin ja etsiä tuunailuvinkkejä. 🙂

  5. Tiia: 1,5 tuntia meni tuohon teippaamiseen ja meinas kyllä toivo loppua (ja kärsivällisyys) :)Mä usein hieman oion asioissa, kun en malttaisi odottaa itse puuhaa pääsyä. Nyt oli pakko tehdä teippaukset mahdollisimman hyvin, eikä oikomiselle ollut varaa… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *