Unelma-asunto Oikotieltä

Olen ihan sanaton nyt…. mies tämän löysi Oikotie.fistä ja en voi muuta sanoa kuin TÄYDELLINEN KOTI! ♥ Rakkautta ensi silmäyksellä! *huokailua ja haaveilua lottovoitosta*

41038773.jpg

35764979.jpg

35764983.jpg

35764943.jpg

41038781.jpg

41038769.jpg

266252_12_xl.jpg

266252_16_xl.jpg

Tämä kohde siis Helsingissä, meren rannalla. ♥ Hinta hieman alle 2 miljoonaa…. Kumpa onnetar suosisi ensi viikolla lotossa! 🙂

Minä jään huokailemaan tänne! Erityisesti kiiltävä valkoinen lattia aiheuttaa väristyksiä…. 😉

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Unelma-asunto Oikotieltä

 1. Hui mä en edes uskalla mennä moiselle sivustolle. Oon niin kypsä minineliöihimme että itku varmaan tulis. Tai ainakin talokuume 🙂

 2. Outi: Mulla on asunnonveihtohepuli… 😉 Mies keksi ton nimityksen pari vuotta sitten, kun viimeksi löysin tämän tyylisen asunnon ja mulle tuli hirveä pakkomielle saada se (hinta tosin oli hieman halvempi =D)… Ja mun on saatava tuollainen lattia! :)Tein kaverille äsken kriisipuhelun, jossa vauhkosin tosta asunnosta ja lattiasta ja meidän keittiöremontista. :)Täytyy varmaan perua keittiöremppa, säästää lisää rahaa ja vuoden päästä pistää kaikki uusiksi… *hih hih*

 3. Voih!! Tämän tyylistä taloa äitini ja hänen miehensä on juuri etsinyt. Valkoista ja suuret ikkunat! Olisko sulla linkkiä, että voisin heille vinkata inspiraatioksi?

 4. On kyllä aivan mieletön!!! Ei voi muuta sanoa. Jospa joskus sen muutaman miljoonan saisi, pieniä haaveita vain… 🙂

 5. Ei voi muuta kun huokailla ihastuksesta. Tuo on niin täydellinen talo ja sisustus! Jos mullekin irtois jossain vaiheessa se lottovoitto.. 😉

 6. Jeps, korkeakiiltoiset lattiat ovat hyvinkin kiehtova ratkaisu, mutta nyt kun olen kohta vuoden sellaisen lattiamateriaalin kanssa asunut, niin ottaisin kernaasti mattaharmaan lattiamateriaalin. Kiiltävällä lattialla näkyy nimittäin pöly ja jopa kuivahtaneet vesitipat todella pahasti. Luuttua pitää heiluttaa melkeinpa päivittäin, jos mielii, että lattia peilaa valoa noin kauniisti, kuin noissa kuvissa. Ja kun on koira ja lapsi ja mies asuttamassa samaa taloutta, niin voit kuvitella, että moppaamisen jälkeen lattia on puhdas korkeintaan vartin. 😀

 7. Todella kaunis koti, mutta en ikinä maksaisi siitä noin paljoa. Ehkä siinä on sitä "Helsinki lisää"… Tuon tyyppinen talo oli meilläpäin myynnissä (myös merenrannalla) ja hintapyyntö oli muistaakseni jotain 600 000 e paikkeilla. Sekin oli tämän alueen mittapuun mukaan TOSI KALLIS. No, kauan sitä myytiinkin…Mutta niinkuin sanoin, itse talo on mahtava 🙂

 8. Janina: Mä katsoin tuon sun linkin…. WOOOOUUUU! Mä katselin tuota asuntoa (taloa) silloin kun se ennakkomarkkinoinnissa muutama vuosi sitten. Tuo aaltoileva lasiseinä on upea ja maisemat tietysti kans! =DMickey: Tässä linkki:<a rel="external nofollow" href="http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/6936585Marianne:&quot; target="_blank">http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/6936585Marianne:</a&gt; Lottovoittoa odotellessa…. *hih* ;)Reetta: Mä kuolaan aina tuollaisten lasiseinällisten talojen perään, ja toi sisustus…. lovelovelove! &amp;lt;3 Lottoa vaan vetämään! =D04620: Teillä on aivan täydellinen koti! Mä kuolaan teidän lattiaa ja keittiötä. Totta on, että kaikki haituvatkin näkyy, mutku se on niiiiiiiiiiin ihana. Me ollaan vähän vaiheessa täällä, että pitäisikö maalata Betoluxilla parketti kiiltovalkoiseksi. KAIKKI JOTKA TYKKÄÄTTE TÄSTÄ POSTAUKSEN KODISTA, NIIN KÄYKÄÄPÄ KATSOMASSA 04620mantsalan- BLOGIA!!!!!!!!!

 9. Mia: Tuo hinta on kyllä suolainen ja aavistuksen yläkantissakin, mutta muuten aiheuttaa kyllä väristyksiä selkäpiissä. IHANA! :)RagDoll: En miekään lähtisi kotoa koskaan! :)Niina: Kiitos miehelle joka tuon ilmon löysi! Nyt mulla on hillitön asunnonvaihto-hepuli ja remonttikuume! =D

 10. Onko tietoa kuvassa näkyvästä isosta valkoisesta kivestä, että minkä niminen tuote kyseessä/mistä ostettu? Hieno kämppä 🙂

  1. Antti Rauvola: Minulla ei valitettavasti ole tietoa mistä kyseinen iso valkoinen kivi on peräisin. Uskoisin sen olevan jonkinlainen taideteos, kenties designiakin. Tuo koti on ihan mieletön. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *