Uusia ihanuuksia koti pullollaan

Tänään käytiin postissa ja haettiin pari pakettia kotiin. Pentikin nallet sekä yksi ylläri, josta en olekaan täällä blogin puolella vielä kertonut. 🙂

Ensin ne nallukat:

♥ NELLI JA NOA ♥

P1260605.JPG

P1260607.JPG

P1260610.JPG

Ja meidän uusin tulokas, pikkuruinen MINI-PUPPY! 🙂

P1260614.JPG

P1260615.JPG

P1260616.JPG

Puppyliini kotiutettiin Kn2:n verkkokaupasta, enkä voinut hillitä itseäni sitten yhtään. 😉
Ostolakossa piti olla tammikuu, mutta hävyttömän huonosti olen siinä onnistunut. Kyllä tämä vaan on niin suloinen, ettei harmita yhtään heikko itsekurini… *tirskahdus) 😉

Neiti keksi tällekin ötömölliäiselle nimenkin jo, se on  HAUVAUVAU. =D
Tarkoittanee hauvavauvaa, luulisin… 😉

Ja kovasti oltiin heti halimassa, mutta niin vauhdikasta oli meno, etten saanut tämän parempaa pusu-kuvaa napattua. =D

P1260622.JPG

Meillä alkaakin nyt iltapuhteet (iltapala, hampipesu ja maate), joten kauniita unia teille kaikille! <3

13 kommenttia “Uusia ihanuuksia koti pullollaan

  1. Outi: Tuo S-kokoinen Puppy on sellainen ihan pikkuruinen, sen saa vaikka hyllyn päälle koristeeksi, sitten kun lapsosilla on leikit leikitty. 😉 55 euroa oli hinta tuolle S:lle. 🙂

  2. Ihanat Puppyt 🙂 Meillä ihan samikset 🙂 Oli aluksi kaksi pientä mut myin toisen pois ja ostin kaveriks tuon isomman. On ne kivoja 🙂

  3. Milnuska: Nuo erikokoiset sopii kivasti vierekkäin! &amp;lt;3 Joten hyvän ratkaisun teit! :)J: Ne on molemmat Noa-nalleja, mutta koska toinen on selkeästi tyttö, niin sen nimi vaihdettiin heti Nelliksi! *hih* ;)Meän Satu: Neidin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, kun avattiin puppy paketistaan. Suu ammotti auki ja hirmuinen hösäys ja huokailu. =D Ja heti piti halia ihan kamalasti ja suukotella. Nuo pehmonallet on nyt uudet unikaverit. Molemmissa kainaloissa yksi nallukka. Kerrankin meni tyttönen nätisti nukkumaan JEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! =DJa kaunis kiitos vinkistä. Mä aina unohdan ton Palorannan, mun täytyykin heti lisätä se mun sivupalkin nettikauppoihin. Jos sit muistaisi hieman paremmin. =DInanaa: HIH =D Ollaan me kans aikamoisia Aarnio-fanittajia! 😉

  4. IHANA! Meidän Pupyt on L &amp;amp; M kokoa, ja kovasti myös meillä niistä tykätään ja halaillaan 😉

  5. Janica: Meillä on menossa halimis ja pusuttelu kausi myös. Erityisesti suosikkihahmo, Cars elokuvasta tuttu Martti saa pusuja (pehmo, kirjat, elokuvan kannet….). Toinen on niin hellyyttävä kun on pusumaakari-tuulella! &amp;lt;3 :)JOhanna: M-kokoista harkitsin, mutta päädyin sitten tuohon pienimpää s:n, koska se on niiin suloinen kääpiö. *hih* =D

  6. Heippa!Aivan ihanat nuo Puppyt! Mä olen myös tilaamassa tuota S-koon Puppya, ja mietin tässä eri nettikauppojen hintoja. Paljonko maksoit postimaksuja tuosta? Vitsit miten hyvältä nuo näyttää yhdessä.. pitäisiköhän itsekin harkita toisenki tuollaisen ostamista 😀 Muuten, pystyykö pieni lapsi tuolla S-koon Puppylla ratsastamaan?

  7. SatuK84: Palorannan verkkokaupasta saa edullisimmin. Hinta 47 euroa + postikulut 6,90.Itse olen tilannut Kaluste Niemelän KN2-verkkokaupasta ja siellä hinta oli 55 euroa postikulut 6,90. :)Tuo S-koko on tosi pieni, joten pystyy kyllä pikkuinenkin sillä ratsastamaan. Se on jo liiankin pieni meidän kohta 2-vuotiaalle tytölle, M-koko olisi tällähetkellä optimaalisin kokonsa puolesta. 😉 (Meillä siis s ja L)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *