Hyvää päivää, minä olen Miffe

Olen sekarotuinen, cockapoonakin tunnettu cockerspanielin ja villakoiran risteytys. Ikää minulla on reilut 6-vuotta, mutta käyttäydyn silti kovin pentumaisesti. 🙂

P1280654.JPG

Suosikkipuuhaani on leikkiä leluilla, erityisesti Avan pehmolelut ovat parhaita. Ruoan suhteen olen hyvin nirso ja minua pitää vahtia, että tulisin syöneeksi edes jotakin.
Nukun aina selälläni ja näen kovaäänisiä unia, jotka naurattavat emäntääni kovasti. Turkkini on todella pehmoinen, kuin pumpulia, ja siksi aina hieman takkuinen. Minua trimmataan täällä kotona noin kolme-neljä kertaa vuodessa. Se on ikävää puuhaa. Jokaisella kerralla karvaa lähtee muovipussillinen ja olo on suorastaan villi ja vapaa sen jälkeen. =D

P1280646.JPG

Lempipaikkani kotona on sohvan käsinojalla. Siitä näkee hyvin koko kodin ja huomaan heti jos joku käväisee jääkaapilla tai ruokakaapilla. Olen perso herkuille, voileipä on suurinta herkkuani. Myös koirien hammasharja, Dentastix, saa minut pomppivan iloiseksi. =D

P1280649.JPG

Menetin parhaan ja elinikäisen ystäväni Roopen viimevuoden elokuussa ja olen siitä vieläkin hieman hämilläni. En tykkää yhtään olla yksinäni ja kuljen mamin perässä jokapaikkaan. Yksin jäädessäni vingun kovasti ja saatan välillä tehdä tuhojani. Siitä mami ei tykkää, mutta en voi hillitä itseäni, kun pelottaa niin kovasti. <3

P1280645.JPG

Minua rakastetaan kovasti ja olenkin iltaisin aina mamin kainalossa sohvalla. Osallistun myös välillä blogin kirjoittamiseen painelemalla tassullani tietokoneeksi kutsutun vekottimen näppäimistöä. =D
Tykkään kun minusta otetaan valokuvia ja osaan myös poseerata jonkin verran. Parasta siinä on kun saan kehuja, siitä ilahdun kovasti ja saankin usein iloisia hepulikohtauksia. 🙂

P1280655.JPG

Tahdon toivottaa mukavaa lauantaita kaikille mamin blogin lukijoille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

23 kommenttia “Hyvää päivää, minä olen Miffe

 1. Täällä yhden 9 vee koira&amp;quot;vauvan&amp;quot; mamma, toivottelee ihanaa viikonloppua Sinulle söpöläinen ja tietenkin myös koko &amp;quot;laumallesi&amp;quot; :)ps. osaat todella upeasti poseerata, hau!

 2. Oi mikä suloisuus siellä kurkistelee. &amp;lt;3 Ja ihana turkki on toisella.Aivan kutsuu silittelemään! &amp;lt;3Löysin blogisi jokin aika sitten ja linkitin sen blogini suosikit listaani!:)Mukavaa viikonloppua!

 3. Miffe kiittää kaikkia ihania kommenteistanne! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3Sarppa: Mukavaa, että tykkäät mun höpötyksistä! Tunne on molemminpuolinen! :)Sinulla on nimittäin aivan ihana blogi ja kuulut mun lempparilistalle! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 4. Ei herttinen mikä suloisuus… Mä tulen aina ihan sekopäiseksi, kun näen tuollaisia ihanuuksia!!! &amp;lt;3Ihana, ihana ja niin rapsutettavan oloinen kamu! :)Isot rapsutukset täältä &amp;quot;pikkuiselle&amp;quot; blogi-apurille!IMAGE 🙂

 5. Voi mikä sulosuus Miffe on &amp;lt;3 Rapsutuksia Miffelle ja kehräysterkut meän kahelta reilu 13v kisulta, Vili-neitiltä, jonka piti olla kolli, mutta oliki neiti, joten nimi on sitte muka Wilhelmiina, lyhennettynä Vili ko tottu pentuna jo tuohon nimmeen 🙂 ja Pyry-herralta 🙂

 6. Kiitos kaikille! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Terkuin,juuri iltalenkiltä tullut ja lumipalloksi muuttunut Miffe 😉

 7. Ei vitsi! Hauska nähdä millaisia sekotuksia villakoirista on olemassa, itselläni on samanvärinen villakoira-pumi sekoitus! Käy kurkkaamassa blogistani kuvia hänestä 🙂

 8. Tiina: Ihana kun tulit vinkkamaan! Liityin heti sun lukijaksi! Sinun hauvvavauvva on niiin suloinen, pikkuisen tummempi ja pienemmän kokoinen, kuin meidän möllykät. LOVE! &amp;lt;3

 9. Voi miten ihana postaus ja sitäkin ihanampi koira &amp;lt;3Meillä on kanssa kotona pieni kääpiömäykky &amp;lt;3

 10. SatuK84: Miffe kiittää kehuista! &amp;lt;3Ja lähettää terkkuja kaikille koirakavereille sinne ruudun toiselle puolen! =D

 11. Mietinkin mikä Miffen rotu on jostain aiemmasta kuvasta. Kaksi ihanaa rotua kyllä hauskasti yhdistyneenä :). Oletteko miettineet Miffelle kaverin ottamista?

 12. Miffe, olet syötävän suloinen:) (Olen aiemmin mennyt jotenkin tämän postauksen ohi, joten ihastelut tulee näin jälkikäteen).

 13. Tickler: Mietittiin hetken aikaa toisen koiran hankkimista, mutta hylättiin ajatus ainakin toistaiseksi. Tällä hetkellä ei aika riitä pennun kouluttamiseen, kun tuo tyttökin on pahimmassa &amp;quot;minä teen kaiken itse&amp;quot;-vaiheessa. :)Mii: Miffe kiittää ja lähettää lämpimiä nuuskutuksia takaisin! &amp;lt;3 =D

 14. Voi että mikä ihanuus! &amp;lt;3Tuossa on kyllä kaksi aivan ihanaa rotua yhdessä, todella hauskan ja suloisen näköinen. Välillä se meinaa pukata kovaakin koirakuumetta, kun ensimmäistä kertaa tässä elämäni aikana ilman koiraa elelen… Toisaalta onhan se helppoa ja vapaata elämää, mutta toisaalta… onhan ne niin ihania. =)Voi että kun tulisikin tuollainen ihkuli sekaroituinen pentu vastaan jossain, niin ottaisin heti kotio. &amp;lt;3

 15. Nanna: Itse en osaisi varmaankaan olla ilman ainuttakaan koiraa. =D Nyt jo tekee tiukkaa, kun on enää yksi. &amp;lt;3Meidän Cockapoo-hauvoilla on hauska tarina. 🙂 Veljen tytöllä oli cockerspanieli narttu ja tytön uudella isäpuolella villakoira. Nämä sitten päättivät yhteenmuutettaessa pistää pennut alulle. Pentuja syntyi myöhemmin vielä kaksi satsia lisää ja meillä siis koirat ekasta ja kolmannesta pesueesta. &amp;lt;3 Aivan ihania otuksia, kilttejä ja pääosin täysin terveitäkin. Ainoastaan meidän Roopella on ollut sydänvaivoja, jotka havaittiin liian myöhään. :(Cockapoo (cockerpoo, cavapoo) on ulkomailla jo tunnettu &amp;quot;rotu&amp;quot;. Jonkin sortin muotikoiraksikin muodostunut (en tykkää yhtään että koirista tehdään trendejä, ärgh). Saksassa ja Amerikassa haetaan rotulle rekisteröintiä, mutten tiedä saavatko vielä. Meidän Roope on yksi vanhimmista yksilöistä Suomessa, joita on tunnettu. &amp;lt;3 Kuuluisa siis hän! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *